Με κάρτα τα επιδόματα ΔΥΠΑ & ΟΠΕΚΑ: Στο ν/σ του Υπ. Εργασίας η διάταξη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με το νέο μίνι ασφαλιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης καθιερώνεται και επισήμως  η προπληρωμένη κάρτα για την καταβολή της πλειοψηφίας των επιδομάτων της ΔΥΠΑ και του ΟΠΕΚΑ. Στόχος του μέτρου είναι η  απλοποίηση και ενιαιοποίση της διαδικασίας πληρωμής, αλλά  και η αύξηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών προς όφελος των δημοσίων εσόδων.

Όπως επισημαίνεται στο νομοσχέδιο, με την παρούσα διάταξη προβλέπεται η καταβολή της πλειοψηφίας των επιδομάτων της ΔΥΠΑ (όπως το τακτικό επίδομα ανεργίας) και του ΟΠΕΚΑ (όπως το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, το επίδομα παιδιού, το επίδομα γέννησης) μέσω προπληρωμένης κάρτας, με όριο αναλήψεων μετρητών μέχρι το 50% του ποσού κάθε επιδόματος.

Για τη χρήση της κάρτας και για το υπόλοιπο 50%, προβλέπεται η παροχή κινήτρων κατά τα πρότυπα της φορολοταρίας της ΑΑΔΕ  (κοινό έργο με το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας ενταγμένο στο Ταμείο Ανάκαμψης).

Σημειώνεται πως από την καταβολή μέσω προπληρωμένης κάρτας υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, με κυριότερη τα αναπηρικά επιδόματα και το επίδομα ενοικίου.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.