Νύχτα επεισοδίων στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Για περίπου 45 λεπτά εξελίσσονταν συγκρούσεις, με τους κουκουλοφόρους να εκτοξεύουν κοκτέιλ μολότοφ και να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων

Τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες και μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή από τα επεισόδια που προκάλεσαν κουκουλοφόροι στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Στη 1:27, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με καταιγισμό κοκτέιλ μολότοφ στις δυνάμεις της Αστυνομίας, που βρίσκονται επί της Υμηττού. Σε ένα ευρύ τόξο της Καισαριανής, των Ιλισίων, του Ζωγράφου και του Παγκρατίου ακούστηκε ο ήχος αλλεπάλληλων εκρήξεων. Ανάστατοι οι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια, ενώ πολλοί έσπευσαν να μετακινήσουν τα οχήματά τους.

Στην περιοχή έφτασαν διμοιρίες των ΜΑΤ κι άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ, που απέκλεισαν την πρόσβαση περιμετρικά.

Για περίπου 45 λεπτά εξελίσσονταν συγκρούσεις, με τους κουκουλοφόρους να εκτοξεύουν κοκτέιλ μολότοφ και να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Παρανάλωμα του πυρός έγινε σχολικό μίνι βαν, ενώ στις φλόγες τυλίχθηκε και διπλανό του ΙΧ, το οποίο γλίτωσε μετά την παρέμβαση της πυροσβεστικής, που έφτασε αφού είχαν αποχωρήσει οι κουκουλοφόροι.
Μετά τις 2:30, όλη η περιοχή είχε ποτίσει από τη μυρωδιά του καμένου και των δακρυγόνων.

Κάτοικοι που μίλησαν στην «Κ» εξέφρασαν την οργή τους, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το σημείο γίνεται πεδίο μάχης.

Πηγή: kathimerini.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.