ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Συζήτηση για το νερό και την πρόληψη πλημμύρας στην Αθήνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η συνέλευση του Άλσους Παγκρατίου σε συνεργασία με την              συλλογικότητα “Πολίτες για τα δημόσια αγαθά” οργανώνουν             ενδιαφέρουσα εκδήλωση – συζήτηση για το νερό.

ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ (Τίτος Πατρίκιος)

Το νερό απασχολεί τη δηµόσια συζήτηση όλο και περισσότερο, είτε ως απειλούµενο κοινωνικό αγαθό – την ιδιωτικοποίηση του οποίου µε κάθε τρόπο απεργάζεται το κεφάλαιο, είτε ως απειλή – όπως βλέπουµε συχνά στα πληµµυρικά φαινόµενα από τη Θεσσαλία µέχρι τις γειτονιές µας. Κλιµατική αλλαγή, δηµόσια έργα σχεδιασµένα στο πόδι και µε µοναδικό στόχο το ατοµικό παράνοµο κέρδος, άναρχη δόµηση, εγκιβωτισµός ρεµάτων, κακή διαχείριση καταστροφών.

Για όλα αυτά, στο πλαίσιο των παρεµβάσεών τους, οι Πολίτες για τα Δηµόσια Αγαθά και η Συνέλευση Άλσους Παγκρατίου διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση στο Άλσος Παγκρατίου στις 25 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 µε µια πρώτη συζήτηση- ενηµέρωση για τον υδροφόρο ορίζοντα της Αθήνας και τις δυνατότητες πρόληψης πληµµυρικών φαινοµένων στην Αθήνα, µε σκοπό να ενηµερωθούµε και να ενισχύσουµε τον αγώνα συλλογικοτήτων και κινήσεων .

H εκδήλωση θα κλείσει µε το πολυφωνικό σύνολο Χαονία σε ένα αφιέρωµα µε θέµα «Πολυφωνία και νερό«, µε ηπειρώτικα πολυφωνικά τραγούδια καθώς και πολυφωνίες από το Βώλακα Δράµας και την ελληνόφωνη Κάτω Ιταλία, που θα γεφυρώνονται µε στίχους Ηπειρωτών ποιητών, µε αναφορές σε νερά, ποτάµια και γεφύρια.

Συµµετέχουν οι:

  • Στέφανος Βασιλακάκης από την Μεσοποτοµία ( κίνηση πολιτών Μοσχάτου)
  • Σταύρος Σταυρίδης (καθηγητής Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ)
  • Εµµανουέλα Τερζοπούλου από τη ΡεµΑττική (συσπείρωση για την προστασία των ρεμάτων από την τσιμεντοποίηση- εγκιβωτισμό) και υποψήφια δήµαρχο µε τη δηµοτική κίνηση Γη και Ελευθερία Ραφήνας Πικερµίου
  • Εκπρόσωπος της συλλογικότητας Ποδονίφτης

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.