Ενάργεια: ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ενάργεια αναφέρει:

ΚΛΕΙΣΤΟΝ

ΛΟΓΩ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΒΕΛΤΗΡΙΑΣ!!!

ΑΞΙΟΤΙΜΕΣ/ΟΙ ΦΙΛΕΣ/ΟΙ,

ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ. Γ. ΠΛΑΚΙΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΧΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΎΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΊ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ!!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΡΓΕΙΑ

25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

————————

Αγαπητοί κύριοι σας ενημερώνω ότι με βάση την παράγραφο 5 του άρθρου 65 του νόμου 3852 του 2010 και με την συμπλήρωση του παραγράφου 2 του άρθρου 1 του νόμου 4257 του 2014 :  Ένα (1) μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης , καθώς και για θέματα που αφορούν στην υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω,  από το καλοκαίρι και μετά δεν δικαιούμαι να φέρω άλλα θέματα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Κάτι τέτοιο άλλωστε εκτός από παράνομο,  θα ήταν αθέμιτο και αντιδεοντολογικό, εφόσον υπάρχει πιθανότητα να δεσμεύσει τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο.

Μπορείτε να φέρετε τα θέματα αυτά προς συζήτηση αμέσως μετά την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα Δημοτική Αρχή.

Σας ευχαριστώ για την γόνιμη συνεργασία μας, κατά την τετραετία που άσκησα τα καθήκοντα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με εκτίμηση

Γιώργος Πλακίδας

Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.