ΑΡ.ΠΑ.: Ερώτηση προς το δημ. συμβούλιο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο ημ.  30/10/2023

Αυτές τις μέρες εκτελείται το έργο «Ενεργειακή αναβάθμιση δικτύου φωτισμού του δήμου Βύρωνα με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED» συνολικής αξίας 2.006.992,08 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Σύμφωνα με τη διακήρυξη πρόκειται για προμήθεια και εγκατάσταση 2.802 φωτιστικών σωμάτων σύγχρονης τεχνολογίας και την προμήθεια και εγκατάσταση νέων ιστών φωτισμού με 10ετή εγγύηση καλής λειτουργίας. ‘Oπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα του δήμου το κόστος του έργου θα καλυφθεί εξ ιδίων πόρων του δήμου.

Πλην όμως, παρατηρούμε στην πλειονότητα των μέχρι σήμερα αντικαταστάσεων των φωτιστικών δεν έχει γίνει (και ορθά, αν δεν υπήρχε φθορά) αντικατάσταση των ιστών.

Ρωτάμε :

–      Αφού δεν γίνεται αντικατάσταση των ιστών, όπως αναφέρεται στη διακήρυξη του έργου, αν έχει υπάρξει συμφωνία με την εργολήπτρια εταιρεία για τη μείωση του κόστους του έργου, δεδομένου ότι η προβλεπόμενη δαπάνη για την αντικατάσταση του κάθε φωτιστικού ανερχόταν σε 716,03 € συμπεριλαμβανομένης και αντικατάστασης των ιστών που δεν πραγματοποιείται τελικά.

Αναμένουμε την απάντηση της δημοτικής αρχής.

30/10/2023

Μαρία Μπικάκη δημοτική σύμβουλος Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα

Τάσος Μαυρόπουλος δημοτικός σύμβουλος Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Βύρωνα

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.