Δημ. Σύλ. Γυναικών Βύρωνα: Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό 5/11 στις 11:00 στο Σύνταγμα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Βύρωνα (μέλος της ΟΓΕ) καταδικάζει την επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ, που εξαπολύθηκε μετά τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς και τον πολυήμερο αποκλεισμό της περιοχής. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, των γυναικών και παιδιών τους που παλεύουν ενάντια στη βία και την τρομοκρατία της ισραηλινής κατοχής.

Οι εξελίξεις φέρνουν στο φως για μία ακόμα φορά τα εγκλήματα που διαπράττονται εδώ και δεκαετίες από το ισραηλινό κράτος: την παράνομη κατοχή εδαφών του Παλαιστινιακού λαού, τις πολυετείς και σε καθημερινή βάση επιθέσεις σε βάρος του, με επιδρομές, βομβαρδισμούς που αφήνουν πίσω τους εκατοντάδες νεκρούς, τραυματισμένους, ξεσπιτωμένους. Ενώ χιλιάδες πολιτικοί κρατούμενοι, ανάμεσά τους εκατοντάδες παιδιά, βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές, πολλοί από αυτούς χωρίς δίκη.

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια σ’ αυτούς που γεννούν και διαιωνίζουν αυτή τη βαρβαρότητα. Παλεύουμε ενάντια τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΕΕ και των συμμάχων τους που διαχρονικά οπλίζουν και στηρίζουν τα ισραηλινά εγκλήματα.

Αποκαλύπτουμε το βρώμικο ρόλο των ελληνικών κυβερνήσεων που ρίχνουν νερό στο μύλο της ισραηλινής κατοχής στην Παλαιστίνη, αναβαθμίζοντας τη συνεργασία με το ισραηλινό κράτος – δολοφόνο, ενώ αρνούνται να υλοποιήσουν την ομόφωνη απόφαση της Ελληνικής Βουλής του 2015 για αναγνώριση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους. Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στη χρησιμοποίηση της στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας και όλων των ΑμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων στη χώρα μας. Καταγγέλλουμε την άθλια στάση της κυβέρνησης να μην ψηφίσει στον ΟΗΕ το ψήφισμα κατάπαυσης του πυρός, καλύπτοντας πλήρως το έγκλημα στη Γάζα. Απαιτούμε να σταματήσει κάθε εμπλοκή της Ελλάδας στο αιματοκύλισμα του Παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας, να γυρίσουν πίσω οι φρεγάτες και να παύσει κάθε διευκόλυνση σε Ισραήλ, ΗΠΑ – ΝΑΤΟ!

Καμία εμπιστοσύνη δεν μπορεί να έχει ο λαός, οι γυναίκες στα ΜΜΕ, που κάνουν σαν να άρχισε ο πόλεμος στην Παλαιστίνη το 2023, σαν να μην υπάρχουν τα 75 χρόνια κατοχής και εγκλημάτων από το Ισραήλ. Που ξεπλένουν το κράτος – δολοφόνο και αναπαράγουν τα περί «δικαιώματος στην αυτοάμυνα»… του επιτιθέμενου! Που έθαψαν κανονικά το μαζικό συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό την Κυριακή 29/10 στο Σύνταγμα, όπως και τις αντίστοιχες κινητοποιήσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα.

Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού και των γυναικών της Παλαιστίνης, στον αγώνα τους μέχρι να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή και οι εποικισμοί, να επιστρέψουν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους, να ελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές. Μέχρι τη νίκη για Παλαιστίνη ανεξάρτητη στα όρια του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και το λαό κυρίαρχο στον τόπο του.

Καλούμε τις γυναίκες, το λαό του Βύρωνα να συμμετέχουν μαζικά στο νέο συλλαλητήριο και συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό που διοργανώνουν σωματεία και φορείς της Αττικής, την Κυριακή 5/11 στις 11:00 στο Σύνταγμα.

30/10/2023

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.