ΒΥΡΩΝΑΣ: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Απαξιωτική πολιτική πρακτική της δημοτικής αρχής Κατωπόδη, προς τους πολίτες, τις συλλογικότητες, τις δημοτικές παρατάξεις και προς τον ίδιο το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Δευτέρα 30 /10 στις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Παρόντες ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Κατωπόδης  και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος, που αναλαμβάνει καθήκοντα 1 Ιανουαρίου 2024, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, και απούσα η παράταξη «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα» της κας Σάρολα.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης γνωστά,  χωρίς να παρουσιάζουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην αρχή της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Πλακίδας Γιώργος ανέφερε προς το σώμα ότι τα θέματα που είχαν θέσει οι συλλογικότητες της πόλης «ΕΝΑΡΓΕΙΑ», «Δημοκρατική Ενότητα», «Βύρωνας και Τριγύρω», θα συζητηθούν στο τέλος μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης των θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Προέδρος του Δ.Σ με επιστολή του στις συλλογικότητες -24 Οκτωβρίου 2023-, είχε απορρίψει το αίτημα  τους για συζήτηση επικαλούμενος την νομοθεσία,- παράγραφο 5 του άρθρου 65 του νόμου 3852 του 2010 και με την συμπλήρωση του παραγράφου 2 του άρθρου 1 του νόμου 4257 του 2014-  αναφέροντας ότι  τα θέματα που έχετε αιτηθεί να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα συζητηθούν τώρα, με την παρούσα Δημοτική Αρχή του κ. Γρηγόρη Κατωπόδη, αλλά αυτά μπορούμε να τα φέρουμε προς συζήτηση  αμέσως μετά την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα Δημοτική Αρχή. Διαβάστε ΕΔΩ: ΚΛΕΙΣΤΟΝ το Δημοτικό Συμβούλιο για τους πολίτες. Ραντεβού από 2 Ιανουαρίου 2024!  vironasipolimas.blogspot.com/2023/10/2-2024.html

Τα θέματα που είχαν θέσει οι συλλογικότητες είχαν σκοπό μόνο την ενημέρωση και όχι τη λήψη αποφάσεων του Δ.Σ. και για αυτό προφανώς υπήρξε έμπρακτη αναίρεση της αρχικής  έγγραφης απόρριψης του κ. Προέδρου.

Στη συνεδρίαση ενδιαφέρον είχε η απάντηση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ. Καραγιάννη στο ερώτημα της Αριστερής Συμπόρευσης (ΑΡΠΑ-ΡΕΚ) σχετικά με το δημοτικό φωτισμό και τις λάμπες LED που τοποθετούνται σε διάφορους δρόμους της πόλης. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο θα γίνει αντικατάσταση ενεργειακής αναβάθμισης  σε 2.700 φωτιστικά σώματα και θα τοποθετηθούν 80 νέοι Ιστοί (κολώνες) δημοτικού φωτισμού.  Το κόστος αυτό με τα LED θα ανέλθει στα 2 εκατομμύρια ευρώ με το ΦΠΑ και είναι από χρήματα εξ ιδίων πόρων του Δήμου Βύρωνα. Ενώ διευκρινίστηκε ότι δεν θα γίνει αντικατάσταση όλων των φθαρμένων- σάπιων Ιστών, παρά μόνο σε 80.

Είναι γνωστό στους πολίτες που ζουν σε αυτή την πόλη ότι  υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πόλης Ιστοί που χρειάζεται  να αλλαχθούν καθώς ορισμένοι είναι σάπιοι και επικίνδυνοι.

Στη συνέχεια και ενώ υπήρχε η δέσμευση όλων των παραβρισκομένων συμβούλων ότι τα θέματα που είχαν υποβάλει οι συλλογικότητες καθώς επίσης και η Αριστερή Συμπόρευση (ΑΡΠΑ-ΡΕΚ) θα συζητηθούν εκτάκτως μετά το πέρας των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, πρώτες αποχώρησαν οι παρατάξεις των κ.κ. Γώγου και Μπαντή.

Η κα Κιούπη, που προσωρινά άσκησε χρέη προεδρεύοντα, ρώτησε το σώμα εάν θα ήταν προτιμότερο να γίνει κάποια άλλη φορά η συζήτηση στα θέματα αυτά, παρά το γεγονός ότι η ώρα ήταν μόλις 8 μ.μ.

Ακολούθησε έλλειψη συνεννόησης και δια της τακτικής της διολίσθησης, με την πρωτάκουστη και απαράδεκτη αποχώρηση από τη συνεδρίαση της Δημοτικής Αρχής, με το σκεπτικό «εμείς κριθήκαμε από το λαό» «δεν το έχουμε ξανακάνει, το κάνουμε κι εμείς, αποχωρούμε», τα συγκεκριμένα θέματα δεν συζητήθηκαν για ακόμη μια φορά.

Η συγκεκριμένη απαξιωτική πολιτική πρακτική της δημοτικής αρχής Κατωπόδη, προς τους πολίτες, τις συλλογικότητες, τις δημοτικές παρατάξεις και προς τον ίδιο το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, τροφοδοτεί την απέχθεια για ενασχόληση με τα κοινά, καλλιεργεί την αδιαφορία και τροφοδοτεί την στάση και συμπεριφορά της αποχής των πολιτών. Δυστυχώς αυτή η πρακτική βρίσκει έδαφος και σε παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δήμο Βύρωνα.

Η παράταξη του κ. Αλέξη Σωτηρόπουλου που αναλαμβάνει τη διοίκηση του Δήμου από το νέο χρόνο και για πέντε (5) χρόνια, μένει να δούμε αν ακολουθήσει  την ίδια τακτική υπεκφυγής θεμάτων που φέρνουν για συζήτηση οι «μικρές» δημοτικές παρατάξεις, οι συλλογικότητες ή οι πολίτες ή αν θα επικρατήσει ένα άλλο πνεύμα δημοκρατικής διαδικασίας δίνοντας τον λόγο σε συλλογικότητες, φορείς και σε πολίτες στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.