Πρωτοβουλία της Επιτροπής κατοίκων για τη σχολάζουσα κληρονομιά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής κατοίκων για τη σχολάζουσα κληρονομιά (Μανούσου) επί της οδού Νικηφορίδη,  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Οκτωβρίου συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο της πόλης κ. Σωτηρόπουλο Αλέξη.

Τα μέλη της επιτροπής ενημέρωσαν τον κ. Σωτηρόπουλο για την υπόθεση της σχολάζουσας κληρονομιάς, δηλαδή για την έκταση  περίπου  2.000 τμ.,  Νικηφορίδη, Αρώνη και Τιμοθέου  και τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.  Ζήτησαν από το νέο δήμαρχο να αναληφθούν πρωτοβουλίες άμεσα, ώστε ο Δήμος χωρίς καθυστέρηση και ξεπερνώντας την μέχρι σήμερα ολιγωρία, να αιτηθεί  από το Δημόσιο – (Υπουργείο Οικονομικών) να περάσει η έκταση αυτή στο δήμο Βύρωνα και να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες των κατοίκων  της περιοχής. Στη κατεύθυνση αυτή θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία και με το δήμο Αθηναίων και συνδρομή του στην διεκδίκηση διότι η έκταση της σχολάζουσας κληρονομιάς βρίσκεται στα όρια  των δύο Δήμων. Επισήμαναν ακόμη τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν  επί  της οδού Αρώνη από το κτίσμα που στεγαζόταν το πρώην συμβολαιογραφείου εξ αίτιας της παλαιότητας και αναφέρθηκαν στο χώρο του βενζινάδικου, τον οποίο κάποιοι  χρησιμοποιούν ως χώρο παρκινγκ. Επίσης  ζήτησαν να γίνει συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να παρθεί απόφαση ότι ο δήμος διεκδικεί την έκταση αυτή ώστε να περιέλθει  στο Δήμο Βύρωνα και να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες για αλλαγή ρυμοτομικού σχεδίου για το χώρο αυτό.

Ο κ. Σωτηρόπουλος άκουσε με προσοχή την επιτροπή και ενημέρωσε ότι είναι στις προτεραιότητες του το θέμα αυτό, εφόσον παρακολουθεί την εξέλιξη του διαδικαστικά για να περάσει καταρχήν στο Δημόσιο. Τόνισε δε ότι προγραμματίζει πέραν του Δημοτικού Συμβουλίου, συνάντηση με τον υπουργό οικονομικών κ. Χατζηδάκη και τον Περιφερειάρχη κ. Χαρδαλιά για το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν  απέκλεισε επίσης να επιδιωχθεί  συνάντηση και με τη δικηγόρο (κηδεμόνα) διαχειρίστρια για λογαριασμό του Δημοσίου της σχολάζουσας κληρονομιάς.

Ο κ . Σωτηρόπουλος διαβεβαίωσε την επιτροπή ότι δεν έχει κάποια ανεπίσημη (κρυφή) ατζέντα για το θέμα αυτό και θα είναι σε επικοινωνία με την επιτροπή ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος, δηλαδή η  έκταση της σχολάζουσας κληρονομιάς να περάσει στο Δήμο Βύρωνα και να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες των κατοίκων, σε μια περιοχή ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη και χωρίς αρκετούς ελεύθερους χώρους.

Βύρωνας 1 Νοεμβρίου 2023

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.