Μίλτος Μπαντής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι άνθρωποι της παράταξης «Βύρωνας Μπροστά» θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους και στάθηκαν στο πλευρό μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα μας που είχε ως μοναδικό στόχο τη βελτίωση της αγαπημένης μας πόλης και την καλυτέρευση της καθημερινότητας όλων.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, καταφέραμε να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας με την παράταξη «Νέα Εποχή Βύρωνα» του Χρήστου Γώγου και να πορευτούμε κοινά και Ενωμένοι για το καλύτερο του Βύρωνα, με τις Βυρωνιώτισσες και τους Βυρωνιώτες να αναδεικνύουν τον «Βύρωνα Μπροστά» πρώτη δύναμη στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, με ποσοστό που ξεπέρασε το 35%, γεγονός που συνέβη για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του 2010. Ωστόσο, στον δεύτερο γύρο, οι πολίτες ανέδειξαν Δήμαρχο τον Αλέξη Σωτηρόπουλο, μετά τις συμμαχίες που προέκυψαν, τον οποίο και συγχαίρω για την νίκη του.

Προσωπικά, ως επικεφαλής του «Βύρωνας Μπροστά», θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ψηφοφόρους μας αλλά και έναν – έναν τους 88 υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας, για τον αστείρευτο αγώνα τους και την περίσσια δύναμη που επέδειξαν. Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω τους εθελοντές μας, το επιτελείο μας αλλά και όλους όσους πάλεψαν για μας καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η παράταξη «Βύρωνας Μπροστά», ως μείζονα αντιπολίτευση, θα βρίσκεται παρούσα στο νέο «χάρτη» των εξελίξεων στον Δήμο μας και θα συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε η πόλη μας και η ζωή μας να βελτιωθεί όσο το δυνατό περισσότερο.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.