Άκης Κατωπόδης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Θέσαμε τις βάσεις για την καλύτερη μετάβαση της πόλης μας στον δεύτερο αιώνα ζωή της!

Μια δεύτερη επιτυχημένη θητεία στη διοίκηση του Δήμου Βύρωνα, οδεύει προς το τέλος της. Η δημοτική παράταξη, Στάση Βύρωνα, έχοντας κερδίσει δύο εκλογικές αναμετρήσεις, (2014 και 2019) συμπλήρωσε συνολικά εννέα χρόνια στη διοίκηση του Δήμου μας. Στη διάρκεια αυτή έχει να επιδείξει πολύ σημαντικό έργο, σε όλους του τομείς. Στο ξεκίνημα της πρώτης θητείας μας (2014), βάλαμε σε τάξη τα οικονομικά του Δήμου – τον οποίο παραλάβαμε στα όρια της χρεοκοπίας- αποπληρώνοντας μεγάλες οφειλές σε τρίτους και ρυθμίζοντας τις    δανειακές υποχρεώσεις, για τις οποίες πληρώνουμε ακόμα από τα ταμεία του Δήμου, 1.500.000 ευρώ, το χρόνο. Παράλληλα σε δύσκολες «μνημονιακές εποχές» προωθήσαμε ένα πλέγμα προστασίας για τους ευάλωτους οικονομικά συμπολίτες μας, δημιουργώντας κοινωνικές δομές, όπως το Κοινωνικό Συσσίτιο, το Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, και το Κοινωνικό Φροντιστήριο, που λειτουργούν μέχρι και σήμερα.  Δεν παραλείψαμε, όμως, και την εκτέλεση εμβληματικών έργων, όπως η ανάπλαση των Προσφυγικών του Καρέα, η πιστοποίηση και αναμόρφωση όλων των παιδικών χαρών του Δήμου.

Στη δεύτερη θητεία μας, που σημαδεύτηκε από τις μεγάλες δυσκολίες που επέβαλε η πανδημία, προχωρήσαμε στην εκτέλεση μεγάλων έργων όπως: η ανάπλαση της πλατείας Φατσέα, η ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου Μυρακτής, η ενεργειακή αναβάθμιση 4 σχολείων και του δημαρχείου, η τοποθέτηση 40 συστημάτων υπόγειων κάδων, η εξασφάλιση νέων απορριμματοφόρων, η επέκταση των στάσεων και των ρευμάτων ανακύκλωσης,  η διαπλάτυνση πεζοδρομίων, η αντικατάσταση του οδοφωτισμού της πόλης,  με φώτα LED.

Παράλληλα δρομολογήσαμε μεγάλα έργα που εκτελούνται ήδη και θα εκτελούνται  το επόμενο διάστημα, όπως η μεγάλη ανάπλαση των πλατειών του Κέντρου και της Μεταμόρφωσης ύψους 9,5 εκατ. ευρώ, η κατασκευή του νέου 4ου Δημοτικού σχολείου (Χαραλαμπόπουλου), το πρόγραμμα Smart City  για την αυτοματοποίηση και ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου, η εκπόνηση και κατάθεση της μελέτης για το Μουσείο Ιστορίας Βύρωνα, που το 2024 συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής. Επιπλέον, αγωνιστήκαμε σκληρά και συστηματικά δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την οριστική κατοχύρωση του δημόσιου χαρακτήρα του Λόφου Κοπανά και   δημιουργήσαμε πρωτοποριακούς θεσμούς πολιτισμού, όπως ο Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Εφήβων και Νέων που σηματοδοτεί την άποψή μας για τον πολιτισμό. Πάνω απ΄ όλα όμως, αυτά τα εννέα χρόνια, σεβαστήκαμε και αξιοποιήσαμε το δημόσιο χρήμα με εντιμότητα, διαφάνεια και ανιδιοτέλεια και αυτό είναι πανθομολογούμενο.    Αφήνοντας πίσω μας ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό έργο, φροντίσαμε -με την απόφαση μας να στηρίξουμε στο δεύτερο γύρο των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, την παράταξη «Δύναμη Ελπίδας» και τον Αλέξη Σωτηρόπουλο- να υπάρχει συνέχεια, προς όφελος του Δήμου μας, αποτρέποντας το πισωγύρισμα σε εποχές που κόστισαν πολύ, στην πόλη μας και στους δημότες της.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους τους πολίτες, που μας στήριξαν με την ψήφο τους, μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μας βοήθησαν αυτά τα εννέα χρόνια να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τον Βύρωνα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στα δρώμενα της πόλης μας. Ενεργοί, δραστήριοι και δίπλα στους πολίτες όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Θα αγωνιζόμαστε, θα ελέγχουμε, θα  προτείνουμε και θα συμβάλλουμε, με την εμπειρία μας, σε ότι θετικό γίνεται για την πόλη, που ζούμε και αγαπάμε!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.