ΜΠΛΕ ΜΑΡΕΝ. Του Γ. Βούλγαρη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Και επιτέλους, οι δημοτικές εκλογές που τόσο «μας διασκέδασαν» αποτελούν παρελθόν. Το τι υαλουρονικό επιστρατεύτηκε, το τι μπότοξ και Photoshop ρίχτηκε στη μάχη της διεκδίκησης ψήφου, δεν περιγράφεται (ακόμα και μαλλιά «φύτρωσαν» από το πουθενά).

Τους έβλεπες παντού! Στην βόλτα μας, στον καφέ, στο φαγητό, στα σούπερ μάρκετ, στα social media (ακόμα και σε κηδείες) τσούπ και ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος να πετάγεται μπροστά σου, έτοιμος να σε αγκαλιάσει, να σου θυμίσει ότι πριν τριάντα χρόνια είχατε συναντηθεί στο τρόλει και σε είχε ρωτήσει αν κάνει τέρμα στην Κυψέλη, να σου χαμογελάσει και να σε γεμίσει εκατοντάδες feuille volante, καρτούλες και έτοιμα σταυρωμένα ψηφοδέλτια με το ονοματάκι του. Μία βιομηχανία υποσχέσεων και ψεμάτων με αμπαλάζ το χαμόγελο και την εξωτερική εμφάνιση.Το παρήγορο είναι ότι τα κέντρα καλλωπισμού έβγαλαν γερό μεροκαματάκι!

Φυσικά, ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων δεν είναι  κύριο πρόβλημα στις ζωές μας, ίσα ίσα είναι μία γραφική και γλαφυρή προσθήκη στα όρια του αστείου που εμένα προσωπικά με διασκεδάζει αφάνταστα. Κρατάει χρόνια αυτός ο ορυμαγδός υποσχέσεων στο τέλος κάθε πενταετίας και πριν την έναρξη της επόμενης, όπως επίσης και τα πολλά δημοτικά έργα που βλέπουμε να πραγματοποιούνται πάντοτε τους τελευταίους τρεις μήνες της θητείας των προηγούμενων δημάρχων κτλ. Είναι λες και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ξέρει ο κλέφτης τον κλέφτη και ο λύκος τον λύκο, ωστόσο συνεχίζουμε να ψηφίζουμε τους ίδιους ανθρώπους και πάει λέγοντας.

Τρανό παράδειγμα της «ίδιας επιλογής» σε αυτήν τη χώρα, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος εκλέχθηκε παμψηφεί από την πρώτη Κυριακή. Ναι καλέ, αυτός που  αναρωτήθηκε σε πανελλαδική εμβέλεια μέσω τηλεόρασης αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, αν η Ελλάδα θα παράγει Πούστηδες… Που είπε επίσης ότι την Ελλάδα την έχουν καταστρέψει οι γιατροί και οι δικηγόροι. Που είπε επίσης σε τηλεοπτική εκπομπή για την Έλενα Ακρίτα «Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της (πεθαμένης) μάνας της;» (Η Σύλβα  Ακρίτα ζει), που χαστούκισε πλημμυροπαθή δημότη, που έβρεξε με μία μάνικα δημότη.

Αυτός μωρέ ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ταυτόχρονα είναι και ‘’γλυκούλης’’ γιατί έχει φίλους gay ,το λαϊκό παιδί που γαμάει και δέρνει γενικώς και αορίστως (έχουν μία εμμονή οι εκλεγμένοι από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με αυτήν τη συνθήκη – έχω προσωπικό βίωμα από άλλον εκλεγμένο δήμαρχο της παράταξης αυτής, της τάξεως του ογδόντα τρία τοις εκατό, εκεί κάπου στα νότια προάστια).

Και μπορεί σε εμάς να μην αρέσει, . Και τον είχε δήμαρχο 9 χρόνια και θα συνεχίσει να τον έχει… Εκεί στον Βόλο, να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε. Κυρίως τη μόρφωσή του, την κουλτούρα του, το ήθος και το πνεύμα του.

Με τις υγείες σας!

Και όταν αναρωτιέσαι σε φίλους σου (που ξέρεις ότι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία) αλλά δεν το παραδέχονται ότι ψήφισαν (τι στο διαόλο, αυτό το κόμμα βγήκε από μόνο του με τη μέθοδο της παραβολάδας και καταβολάδας;) σου απαντούν «Δεν στηρίχθηκε ποτέ από εμάς». Και μπαίνω στο Google, πληκτρολογώ Μπέος-Μητσοτάκης και μου βγαίνουν 600  διαφορετικές φωτογραφίες…

Και όλα αυτά τα όμορφα συνέβησαν πάλι γιατί ψήφισαν οι μισοί Έλληνες και οι άλλοι μισοί στα παλιά τους τα παπούτσια. Αποχάρα σε όλο της το μεγαλείο. Τέτοια απαξίωση σπάνια συμβαίνει.

Οι μισοί των  Ελλήνων  που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα ήταν υποστηρικτές της Δεξιάς και της Νέας Δημοκρατίας.Οι του αριστερού τόξου και του πιο φιλελεύθερου αντέδρασαν με πιο μπλαζέ και υπεράνω τρόπο! Δεν πήγαν! Τελικά οι περισσότεροι Έλληνες  πάσχουν  από το σύνδρομο της Στοκχόλμης: αγαπούν και επιβραβεύουν τους θύτες τους!

Τα θελει τελικά ο κώλος μας!

Μέχρι να γίνει μπλέ μαρέν!

Υ.Γ.: Θα ήθελα πραγματικά να γνωρίσω εκεί, στον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, τους 1.178 συμπολίτες μας, συνοδοιπόρους σε αυτή τη μπλέ πανδαισία που ζούμε, που ψήφισαν την Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη. Μάλλον ο χρυσός τούς ένωσε. Δεν εξηγείται διαφορετικά!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.