Δεν φταις εσύ… – Της Ηλιάννας Πεσσάρη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δεν φταις που νιώθεις όπως νιώθεις
Δεν φταις που φοβάσαι
Δεν φταις που δεν θες να νιώσεις δύσκολα ή να βιώσεις απόρριψη
Δεν φταις που δεν θες να κάνεις τα πάντα
Δεν φταις όταν θες να πεις όχι αλλά δεν φταις ούτε που δεν λες
Δεν φταις που έχεις ανασφάλειες
Δεν φταις που δυσκολεύεσαι
Δεν φταις που χάνεις το νόημα
Δεν φταις που θυμώνεις, ούτε που δεν θυμώνεις
Δεν φταις εσύ.
Δεν φταίει κανείς
Δεν φταίνε οι τρόποι που ανακάλυψες για να επιβιώσεις, αυτούς βρήκες !
Όταν ήσουν μικρό παιδί δεν είχες πολλά εργαλεία αλλά με κάποιο τρόπο βρήκες διαδρομές για να τα καταφέρεις
Ανακάλυψες τρόπους για να έχεις την αποδοχή ή για να παίρνεις προσοχή, τρόπους για να μην νιώθεις μόνος, τρόπους για να νιώθεις ασφαλής, τρόπους για να μην φοβάσαι.
Μπορεί να ήσουν το πιο καλό και ήσυχο παιδί, μπορεί να έκανες ότι μπορούσες για να μην απογοητεύσεις κανένα, για να είναι οι γύρω σου χαρούμενοι, για να μην υπάρχει ένταση στο περιβάλλον σου.
Ή μπορεί να έμαθες να τα καταφέρνεις μόνος σου γιατί κανείς δεν ήταν εκεί να συνδεθεί μαζί σου όπως χρειαζοσουν. Μπορεί να σκλήρυνες, ή να φόρεσες μια πανοπλία.
Μπορεί να έμαθες να περνάς απαρατήρητος, να είσαι αόρατος! Αυτό καμία φορά, είναι μια υπερδύναμη για ένα παιδί! Ή ακόμα μπορεί να αποσυνδέθηκες από τον εσωτερικό σου κόσμο.
Μπορεί να κατέφυγες στην φαντασία σου και να έφτιαξες έναν άλλο κόσμο πιο όμορφο, πιο στρογγυλό από αυτόν που ζούσες. Μπορεί να έγινες μοναχικός.
Ακόμα μπορεί να έμαθες να κάνεις φασαρία για να ακούστεις, να φαίνεσαι δυνατός και άτρωτος γιατί έτσι δεν θα σε πείραζε κάνεις. Να έπαιζες ξύλο, ή να έκανες αταξίες. Κι αυτό για να επιβιώσεις το έκανες. Μπορεί ακόμα να θες τη φασαρία για να νιώσεις ήσυχος.
Και δεν φταις εσύ
Ότι κι αν έκανες, αυτοί οι τρόποι που βρήκες για να επιβιώσεις σε βοήθησαν πολύ γιατί έφτασες μέχρι εδώ.
Μπορεί όλα αυτά να μην σε βοηθάνε πια και να νιώθεις ότι σ ενοχλούν και σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Μπορεί και να είναι έτσι όντως.
Αν είσαι στο σημείο που σ ενοχλούν, σημαίνει ότι ετοιμάζεσαι για μια αλλαγή. Ετοιμάζεσαι να βρεις νέους τρόπους και έναν νέο μονοπάτι που θα σε κάνει να ζεις και όχι να επιβιώνεις. Σημαίνει ότι είσαι έτοιμος να κάνεις το βήμα και να αφήσεις όσα δεν λειτουργούν πια.
Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά αλλάζει. Αλήθεια αλλάζει!
Σίγουρα όμως δεν φταις εσύ για όλα αυτά και δεν φταίνε ούτε οι τροποι που βρήκες για να επιβιώσεις. Αυτοί σε έφεραν μέχρι εδώ. Δώσε αξία σε ότι έχεις καταφέρει. Πες ευχαριστώ σε αυτό το μικρό παιδί που ανακάλυψε αυτούς τους τρόπους που σήμερα σε δυσκολεύουν. Χωρίς αυτούς δεν θα τα είχες καταφέρει.
Δώσε το χέρι στο παιδί και πες του ότι δεν φταίει και ότι από εδώ και πέρα θα βρείτε μαζί άλλους τρόπους, πιο εύκολους, πιο μαλακούς, πιο γλυκούς.
Δεν φταις εσύ! Δεν φταίει κανείς.
Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στο σημείο που βρισκόμαστε και μετά ευτυχώς βρίσκουμε τρόπους επιδιόρθωσης και επούλωσης.
Ακουμπάμε κάτω την βαλίτσα και κάνουμε ένα καλό ξεκαθάρισμα, αφήνοντας έξω ότι πια δεν μας χρειάζεται και κρατώντας μόνο όσα μας είναι πολύτιμα.
Σου κλείνω το μάτι για την προσπάθεια, για την επιβίωση και για το ότι είσαι εδώ ζωντανός και για όλα τα δύσκολα σου εύχομαι να έχεις αγκαλιά και μέσα σου και απ’ έξω σου!

Ηλιάννα Πεσσάρη  –  www.prosopikianaptixi.gr
Ψυχολόγος, βιωματική ψυχοθεραπεύτρια
Προσωπική Ανάπτυξη, Χώρος ψυχοθεραπείας και ψυχοδράματος
Ψηλορείτου 11, Καλλιθέα – 2155051995 και 6938165911

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.