Λέκκας για σεισμό Λεωνιδίου: «Eίναι πολύ νωρίς, μεγάλα ρήγματα, πιθανόν να…»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούν οι επιστήμονες, τη σεισμική ακολουθία στην περιοχή του Αργολικού Κόλπου, που έδωσε σεισμό 4,8 βαθμών σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του ΕΚΠΑ, Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας στο in, η συγκεκριμένη περιοχή έχει μικρή σεισμικότητα και για το λόγο αυτό δίνει σεισμούς με μικρά μεγέθη.

«Παρακολουθούμε την κατάσταση και τη σεισμική ακολουθία στην περιοχή. Έχουμε αρκετές δονήσεις τις τελευταίες ώρες, όμως δεν υπάρχει ανησυχία» σημείωσε ο κ. Λέκκας.

Περισσότερες από 10 δονήσεις κατέγραψαν οι σεισμολόγοι στον Αργολικό, το τελευταίο 24ωρο.

«Ο σεισμός είναι σε μία περιοχή που δεν έχει έντονη σεισμικότητα», ανέφερε στο in ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, προσθέτοντας ότι δεν είναι σαφές αν πρόκειται για τον κύριο σεισμό.

Τα ρήγματα του Λεωνιδίου

Η σεισμική δόνηση των 4,8 βαθμών σημειώθηκε 16 χιλιόμετρα βορειο-ανατολικά του Λεωνιδίου, που είναι μια περιοχή που ωστόσο μπορεί να δώσει σεισμούς μεγαλύτερου μεγέθους.

«Η δόνηση γειτνιάζει με την περιοχή του Λεωνιδίου που υπάρχουν μεγάλες δομές και ρήγματα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε μια ισχυρότερη σεισμική δόνηση» υπογράμμισε ο Ευθύμιος Λέκκας.

«Δεν έχουμε μεγάλο ιστορικό για την περιοχή του Λεωνιδίου, αλλά θα δούμε την εξέλιξη του φαινομένου» κατέληξε ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του ΕΚΠΑ.

ΠΗΓΗ: epoli.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.