Κεραμέως: 2.200 προσλήψεις στους ΟΤΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στο νέο θεσμικό πλαίσιο για τους ΟΤΑ αναφέρθηκε από το βήμα του Συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών που πραγματοποιείται στα Ιωάννινα, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως. Όπως τόνισε μεταξύ των πιο σημαντικών παρεμβάσεων που θεσμοθετούνται είναι η λογοδοσία και ο απολογισμός των αυτοδιοικητικών αρχών.

Επισήμανε, απαντώντας και στα αιτήματα της ΕΝΠΕ που έθεσε ο πρόεδρός της κ. Τζιτζικώστας για προσλήψεις, πως το Υπουργείο εργάζεται για πιο γρήγορες προσλήψεις, σημειώνοντας πως εγκρίθηκαν για το 2024, περίπου 2.200 προσλήψεις στην αυτοδιοίκηση. Κάλεσε δε τους περιφερειάρχες να συνεργαστούν στο θέμα της στοχοθεσίας που συνδέεται και με την αξιολόγηση που προωθεί το υπουργείο στο δημόσιο.

Η Νίκη Κεραμέως παράλληλα αναφέρθηκε στο τελευταίο νομοθέτημα και στις αλλαγές που εισάγει όπως την κατάργηση των Νομικών Προσώπων των Δήμων την οποία υπερασπίστηκε για μία ακόμη φορά θεωρώντας ότι θα δημιουργηθεί ένα πιο λειτουργικό σύστημα αλλά και τους δείκτες απόδοσης των ΟΤΑ ώστε οι καλύτεροι να επιβραβεύονται.

«Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια για να έχουμε την καλύτερη συνεργασία με τις περιφέρειες με στόχο να γίνουν πιο ισχυρές και πιο αποτελεσματικές» ανέφερε η Νίκη Κεραμέως για να καταλήξει πως «είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε και να αντιμετωπίσουμε προβλήματα».

Η κ. Κεραμέως επίσης πρόταξε τη θεσμοθέτηση της διμηνιαίας συνεδρίασης του Περιφερειακού και του Δημοτικού Συμβουλίου όπου εν είδει κοινοβουλευτικού ελέγχου, θα τίθενται όλα τα θέματα που σήμερα συζητιούνται στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των συλλογικών οργάνων.

Τέλος, έκανε ειδική αναφορά στο σχεδιασμό νομοθέτησης δεικτών ποιότητας για Δήμους και Περιφέρειες που θα επιτρέπουν την αξιολόγηση των ΟΤΑ αλλά και τη δημόσια λογοδοσία τους, αφού οι πολίτες θα μπορούν να γνωρίζουν πράγματα για τη λειτουργία Δήμων και Περιφερειών.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.