Ο Προσωπικός Αριθμός του Πολίτη μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Προχωρά με ταχείς ρυθμούς η διαδικασία θεσμοθέτησης του Προσωπικού Αριθμού του Πολίτη, ο οποίος θα «ακολουθεί» τους πολίτες εφ’ όρου ζωής.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον Προσωπικό Αριθμό του Πολίτη, με τον οποίο θα γίνονται εφεξής όλες οι συναλλαγές με το Δημόσιο. Ο αριθμός αυτός σταδιακά θα αποτελέσει τον μοναδικό αριθμό που θα χρησιμοποιεί ο κάθε πολίτης σχεδόν για το σύνολο των συναλλαγών του με το Δημόσιο αντικαθιστώντας κάθε άλλον αριθμό: «Κατ’ αυτόν τον τρόπο, εξαλείφεται το φαινόμενο ένα φυσικό πρόσωπο να εμφανίζεται «με πολλά πρόσωπα» έναντι του Δημοσίου», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην αιτιολογική έκθεση του σχεδίου νόμου.

ΑΦΜ και ΑΜΚΑ γίνονται… ένα

Ο νέος μοναδικός αριθμός του πολίτη θα αποτελέσει μία βασική μεταρρύθμιση ως προς τα προσωπικά δεδομένα και θα ενοποιεί όλους τους αριθμούς που υπάρχουν στη καθημερινότητα των πολιτών, όπως το ΑΦΜ, το ΑΜΚΑ, τον ΑΔΤ, τον Αριθμό Διαβατηρίου και πιθανότατα και τον αριθμό διπλώματος. Ο προσωπικός αριθμός θα ενσωματωθεί στις νέες ταυτότητες και θα είναι το ΑΦΜ μας συν τρία ψηφία.

Ποιοι θα μπορούν να επιλέξουν τον Προσωπικό Αριθμό τους και ποιοι θα τον λάβουν αυτόματα

Η μεγάλη ανατροπή στα όσα ξέραμε για την διαμόρφωση του Προσωπικού Αριθμού Πολίτη ήρθε δια στόματος του αρμόδιου υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, που ανακοίνωσε ότι «το πρώτο διάστημα που θα εκδοθεί οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι τον προσωπικό τους αριθμό (τα 2 ψηφία), ενώ από το επόμενο τετράμηνο και μετά θα βγει αυτόματα για όλους τους Έλληνες πολίτες»..

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.