Δημ.Βύρωνα: Συγκεντρώνουμε χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά άπορων οικογενειών

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βύρωνα, οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου»,  συγκεντρώνουν Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά των οικογενειών που έχουν ενταχθεί στις Κοινωνικές Δομές. Η συγκέντρωσή τους θα γίνει στην οδό Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα) το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως και τις 14:00 στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στην οποία συμμετέχουν 60 Δήμοι της Αττικής. Ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», καλούν τους πολίτες να προσφέρουν Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του και στις φετινές εορτές. Πληροφορίες και στο oloimaziboroume.gr.

Συγκεντρώνουμε δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία κτλ, τα οποία θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση.

Η συγκέντρωση δώρων θα συνεχιστεί από τον Δήμο Βύρωνα

Πέρα από τη δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε», οι Κοινωνικές δομές του Δήμου Βύρωνα, θα συνεχίσουν τη συγκέντρωση δώρων και από τη Δευτέρα 18/12 έως και την Παρασκευή 22/12, από τις 10:00 έως και τις 14:00 τις εργάσιμες ημέρες.

Πληροφορίες:

Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο – Παροχή Συσσιτίου

Δ/νση: Ιθώμης 6, Αγορά Βύρωνα

Τηλέφωνο: 210-7653054

Email: koin.pant@dimosbyrona.gr  &  koin.sissitio@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.