Καζαμίας 2024

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Καζαµίας» αποκαλείται ο φαντασιολόγος και προφήτης του καιρού αστρονόμος, που είναι ντυμένος με μακρύ ράσο, φορεί στο κεφάλι κωνικό καπέλο και κρατεί προτεταμένο τηλεσκόπιο, µε το οποίο παρατηρεί ουράνια σώματα.

Ως προς την καταγωγή του έχει διαπιστωθεί ότι προέρχεται από τον ιταλικό Casamia που εκδόθηκε, για πρώτη φορά, στη Ραβέννα της Ιταλίας το 1763. Στην Ελλάδα η εκτύπωσή του ξεκίνησε στα μέσα του 19. αι. και βρήκε αμέσως μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Ακολουθεί λοιπόν ο δικός μας χιουμοριστικός εορταστικός Καζαμίας για το επερχόμενο δίσεκτο 2024.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ.

Ένας γνωστός και τηλεοπτικός, ενίοτε, αστρολόγος/ μελλοντολόγος, ανακοίνωσε, ότι είδε όνειρο. Στη βάρκα του , ο Χάρος, μεταφέροντας στον Κάτω Κόσμο, μια λαμπρή παρέα. Και, μεταξύ αυτών, ο Ζακ Ντελορ, να ζητάει αφιέρωση, από τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, το απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις, προς τον συνοδοιπόρο τους Γερμανό τ. Υπουργό ΚοΣόημπλε… Όταν έφτασαν, τους υποδέχτηκαν πρώτοι ,ο τέως Αμερικάνους Υπουργός Χ. Κίσινγκερ, παρέα με καμιά δεκαριά κολλητούς του δικτάτορες…

Ερμηνεύοντας το πνεύμα λιτότητας, των καιρών μας, το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων, προτείνει στο σώμα, να απέχουν όλα τα μέλη του Κοινοβουλίου, από τυχόν εορταστικές διακοπές, σε πολυτελή και εξωτικά μέρη. Αντί αυτού, το ποσό που αναλογεί, να δοθεί σε άπορες Οικογένειες . Παραδόξως, όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, συμφωνούν και αποδέχονται την πρόταση, καταθέτοντας, ταυτόχρονα, το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ, ανά βουλευτή. Ο Κος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης, δωρίζει επιπλέον ικανό αριθμό εκ των προϊόντων του, κυρίως το αισθηματικόν, για ψυχική ευεξία, και το εορταστικόν, πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα. Ο Κος Κουτσούμπας, του ΚΚΕ, μετά από συνεννόηση με το Π.Γ και την Κ.Ε. ,ανακοινώνει ότι το Κόμμα δωρίζει επιπλέον, ικανό αριθμό ιστορικών βιβλίων, από τις εκδόσεις της Σύγχρονης Εποχής.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ.

Μεγάλες πολιτικές ανακατατάξεις διαφαίνονται στον ορίζοντα. Ο Κος Γ. Ψαριανός συζητά πιθανή μεταγραφή του στο νέο πολιτικό χώρο της Νέας Αριστεράς. Ο Κος Μπίστης, δήλωσε ότι αισθάνεται προβληματισμένος. Ο Κος Ζουράρις, τ. βουλευτής, δήλωσε κάτι, το οποίο δεν μπορεί να αναγραφεί, λόγω του ιδιαίτερα καυστικού περιεχομένου του. Έντονες ζυμώσεις στα κοινοβουλευτικά γραφεία της Βουλής.

Ο Υπουργός Κος Γεωργιάδης, έκανε εμφάνιση σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι, μιλώντας χαμηλοφώνως, λόγω μιας φαρυγγίτιδας, που τον ταλαιπωρεί. Το ξεπέρασε γρήγορα. Δυστυχώς.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Κα Κωνσταντοπούλου, δήλωσε ικανοποιημένη, που, έστω και για λίγες ημέρες, μόνο εκείνη,  μιλάει με στεντόρεια φωνή, εντός του Κοινοβουλίου.

ΜΑΡΤΙΟΣ.

Πολιτικό ζήτημα δημιουργείται, από την σχεδόν ταυτόχρονη κυκλοφορία 2 νέων βιβλίων, από τους κ.κ. Κασσελάκη του ΣΥΡΙΖΑ και Βαρουφάκη του ΜΕΡΑ25, τα οποία, ατυχώς ,έχουν ακριβώς τον ίδιο τίτλο.  “ Πώς κατάφερα να γίνω αρχηγός κόμματος, χωρίς να έχω καμιά σχέση με την πολιτική…“. Η λύση δόθηκε, από τους 2 εκδοτικούς Οίκους, οι οποίοι έχουν αναλάβει το τιτάνιο Έργο, της έκδοσης. Θα αλλάξει, η 1η λέξη του τίτλου, από πώς, σε ίσως, όταν, θα, επιτέλους, είμαι, καθιερώνομαι ,κλπ…ακόμα το ψάχνουν.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ.

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, η Κυβέρνηση, ανακοινώνει άλλα 10 νέα επιδόματα στήριξης των ευάλωτων νοικοκυριών. Μεταξύ αυτών, επίδομα 5ου παιδιού, αυξημένο κατά 9 ευρώ, επίδομα παππού/ γιαγιάς, για όσους φιλοξενούν τα ηλικιωμένα μέλη της Οικογένειας τους, αυξημένο κατά 4,5 ευρώ. Επίσης, επίδομα εβδομαδιαίου κοτόπουλου      ( ένα ολόκληρο καθαρισμένο κοτόπουλο, ανά εβδομάδα, για κάθε 4μελή Οικογένεια. Οι Οικογένειες, με λιγότερα μέλη, θα λαμβάνουν κλάσματα αυτού…).

Ατυχώς, η νέα αύξηση στα καύσιμα, η 8η για φέτος, κατά 2%, έχει ήδη ροκανίσει, τα πενιχρά επιδόματα. Ο Κος Υπουργός Ανάπτυξης και διαχρονικής Κοινωνικής Υπομονής, δήλωσε, κάντε πια και λίγη υπομονή, έρχεται καλοκαίρι…

ΜΑΗΣ.

Νέες πολιτικές διεργασίες, διαφαίνονται στο Κοινοβουλευτικό στερέωμα. Βουλευτές της Νέας Αριστεράς, βρίσκονται σε συνεννόηση, με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και ένα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Συσκέπτονται, για την πιθανή δημιουργία, ενός νέου χώρου πολιτικού προβληματισμού και ζύμωσης, υπό τον τίτλο, Ακόμα Πιο Νέα Αριστερά. Χωρίς να εκδηλώνουν τάσεις αποχώρησης ή ανεξαρτητοποίησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ, καταδίκασε αυτές τις δηλώσεις. Το κόμμα της Νέας Αριστεράς, επιφυλάχτηκε, να απαντήσει, αφού μελετήσει τις θέσεις του νέου πολιτικού χώρου. Ο Κος Ανδρουλάκης, δήλωσε, αυτά είναι φαιδρότητες. Ο Κος Βελόπουλος, είχε τηλεοπτική εκπομπή, και δεν κατέστη δυνατό, να βρεθεί για δηλώσεις. Ο Κος Κουτσούμπας, παρέπεμψε το θέμα στο Π.Γ. για να κατεβάσει εισήγηση, προς την Κ.Ε. για να αποφανθεί η Ολομέλεια του κόμματος. Ο επικεφαλής της ΝΙΚΗΣ, ήταν στην πρωινή λειτουργία, απασχολημένος. Τέλος, οι Σπαρτιάτες, εξέδωσαν 10 διαφορετικές ανακοινώσεις, και ψάχνουν να βρουν, ποια είναι η καλύτερη.

Ο Κος Ψαριανός, έδειξε να συμφωνεί, με τον νέο πολιτικό χώρο. Ο Κος Μπίστης, δήλωσε προβληματισμένος.

ΙΟΥΝΗΣ.

Μετά το πρωινό του κιτε σερφ, ο Βουλευτής Κος Γ. Παπανδρέου, είχε συνάντηση υψηλού επιπέδου, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Κο Βενιζέλο και την Κα Δαμανάκη. Σκοπός του, όπως δήλωσε, ήταν, να επαναφέρει στην Ελλάδα, αυτούς τους 2 κορυφαίους πολιτικούς γίγαντες. Η Πατρίδα, τους χρειάζεται. Άσε που έξω, έχουν και αυξημένα έξοδα διαβίωσης, λόγω των πανάκριβων ξενοδοχείων. Δεν υπάρχουν νεότερα, από αυτήν την κίνηση. Ο τέως Πρωθυπουργός, μετά το μεσημεριανό του τρέξιμο, συνέχισε με ποδήλατο, ενώ το απόγευμα, έκλεισε την αθλητική του ημέρα, με αναρρίχηση.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε δήλωση του, έπλεξε το εγκώμιο της Κυβερνητικής πολιτικής, για τον σχεδόν μηδενικό χειμώνα, που είχαμε φέτος.

Ο Κος Ψαριανός βρισκόταν σε σύσκεψη, όλη μέρα, με τον ΚοΜπίστη, και άλλους ευέλικτους πολιτικούς….

ΙΟΥΛΗΣ.

Φήμες για νέα μέτρα στήριξης, των ευάλωτων νοικοκυριών, εκ μέρους της Κυβέρνησης. Συζητιέται, το επίδομα κλιματιστικού, το επίδομα, κρύου νερού, στο ψυγείο, το επίδομα για παγάκια καθώς και άλλα. Το επίδομα μπανιέρας, που ακούστηκε, δεν κατέστη δυνατό, να επιβεβαιωθεί. Νέες αυξήσεις, σε μισθούς και συντάξεις, κατά 0,9%.

Νέες αυξήσεις, στα καύσιμα, κατά 5%. Ο Υπουργός Οικονομίας και Εύκολης Ερμηνείας μέσω περιττής Φλυαρίας, δήλωσε ικανοποιημένος, γενικώς. Ο πληθωρισμός, καλπάζει στο 8%, και εθεάθη να χασκογελάει, με τα νέα μέτρα…

Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση εντυπωσιασμού ,το Προεδρείο της Βουλής, πρότεινε προς τα Κοινοβουλευτικά κόμματα, την διακοπή όλων των κλιματιστικών, εντός του Κοινοβουλίου. Ως μια έμπρακτη ενέργεια, στήριξης και αλληλεγγύης, προς τα ευάλωτα νοικοκυριά. Το μέτρο, θα ισχύσει, για τον μήνα Αύγουστο. Τα κόμματα, κατά πλειοψηφία, το αποδέχτηκαν. Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, επιφυλάχτηκε να απαντήσει, αφού μεταφέρει την πρόταση προς την Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μετά από εισήγηση, προς την Κ.Ε. αφού το μελετήσει το Π.Γ. Σε μια γωνιά του Μεγάρου, εθεάθη ο Υπουργός Κοινωνικής πολιτικής και Εύκολης δικαιολόγησης των Κυβερνητικών μέτρων, να ψιθυρίζει στο κινητό του, ε, δε βαριέσαι, τον Αύγουστο, κλειστά είμαστε, έτσι κι αλλιώς…

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ.

Τα μπάνια, του λαού. Σε μια πολιτική κίνηση, που δεν έχει σχολιαστεί, μέχρι στιγμής, ο Κος Καμμένος, τ. βουλευτής και Υπουργός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ, προσκάλεσε στο πολυτελές ιστιοπλοϊκό του, όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, για μια βόλτα στο Αιγαίο. Τελικά, δεν ανταποκρίθηκε κανείς. Ο Κος Μητσοτάκης, ήταν σε διακοπές, στην γνωστή λιτή κατοικία του των 650 τ.μ., στα Χανιά, δώρο του μπαμπά του. Ο Κος Βαρουφάκης, έγραφε το νέο του βιβλίο, με τίτλο, Κάνοντας Υπομονή… Ο Κος Ανδρουλάκης, έψαχνε για νέο κινητό, με προεγκατεστημένο  το νέο λογισμικό antiviruspredator, για αποκλεισμό υποκλοπών. Ο επικεφαλής της ΝΙΚΗΣ, ήταν σε κάποιο μοναστήρι, για να προσκυνήσει ,γενικώς. Ο Κος Κουτσούμπας, μειδίασε χαρακτηριστικά, και μετά πήγε για προβατίνα στα Τζουμέρκα. Ο Κος Βελόπουλος, έλειπε για ταξίδι στην Κίνα, προκειμένου να προωθήσει τα νέα του σκευάσματα, προλεταριακόν και αυτοκρατορικόν. Δεν κατέστη δυνατό, να βρούμε τι περιέχουν….

Ο Κος Ψαριανός δήλωσε ότι ενδιαφέρεται, γενικώς…

Ο Κος Παπανδρέου, έκανε scubadiving, και ,ως εκ τούτου, δεν μπορούσε να κάνει δηλώσεις…

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ.

Σε μια σπάνια κίνηση εντυπωσιασμού, χωρίς προηγούμενο ,το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σε συνεννόηση, με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης, και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα Ανεξέλεγκτης Κερδοσκοπίας, σε βάρος των Ευάλωτων Κοινωνιών, δήλωσαν από κοινού, τον περιορισμό των επιτοκίων δανεισμού, κατά 0,01%, ΠΑΝΩ από τον τρέχοντα πληθωρισμό. Το νέο μέτρο, δεν πρόκειται να επηρεάσει, τα έτσι κι αλλιώς, υπέρογκα δάνεια της Ελληνικής Οικονομίας, αφού, ως γνωστόν, με τεχνητά μέσα έχουν διογκώσει το χρέος, σε δυσθεώρητα επίπεδα, άρα μη βιώσιμα, ώστε να πληρώνουμε, για άλλα 200 χρόνια τόκους και πανωτόκια… Κάτι το οποίο, άλλωστε, συμβαίνει ,ήδη από τον 1ο δανεισμό του Ελληνικού Κράτους , μετά την Επανάσταση του 1821, όπου οι καλόψυχες Εγγλέζικες Τράπεζες, μας δάνεισαν, με τον τότε λογικό και εντός των συναλλακτικών ηθών, τόκο του 45%…όχι, δεν είναι καζαμίας αυτό, βρε κουτά, η πραγματικότητα είναι…

Ο Κος Πρωθυπουργός, ξύπνησε ιδρωμένος, από τον εφιάλτη, που μόλις είχε δει. Ο Κος Κασσελάκης του Συριζα, προχώρησε σε νέο δανεισμό προς το κόμμα του, για την κάλυψη μελλοντικών δαπανών. Φήμες αναφέρουν, ότι κι άλλα κόμματα, εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, για δανεισμό, εκ μέρους του εύπορου Πολιτικού Αρχηγού. Παράγοντες του Π.Γ. του ΚΚΕ, αναφερόμενοι στο θέμα, απέκλεισαν νέο δανεισμό, αφού το Κόμμα, χρωστάει ήδη, κάτι εκατομμύρια, που οι καλόψυχες Τράπεζες, δεν τους τα ζητάνε…

Σε μια γωνία του Κοινοβουλίου, ο νέος Υπουργός Οικονομικών και Μάταιης προσπάθειας να βάλει σε Τάξη την Εθνική Οικονομία, δήλωσε ,ότι η Ελλάδα, έχει προ πολλού, λύσει το θέμα του δανεισμού, αφού οι Μεγάλοι μας φίλοι Ευρωπαίοι, μας δανείζουν, ακόμα και χωρίς να τους τα ζητάμε…

ΟΚΤΩΒΡΗΣ.

Λιτός ο μήνας, από ειδήσεις. Ανακοινώθηκαν, οι 15ες εκπτώσεις, στα καταστήματα λιανικής πώλησης, για φέτος. Μηδενικές οι αγορές, λόγω στενότητας, αλλά όλοι βγαίνουν για βόλτα τριγύρω, που είναι τζάμπα…

Ο Κος Ψαριανός, κάνει επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο. Τρομαγμένοι οι κλητήρες, του έκλεισαν τις πόρτες, για να μην μπει. Κάποιος ψιθύριζε, ετούτος, αν μπει, δεν θα βγαίνει με τίποτα…

Ο καλοκαιρινός καύσωνας, πήρε παράταση. Στα πολιτικά πράγματα, 2 βουλευτές της Νέας Αριστεράς, επέστρεψαν στον Συριζα. Αλλά 1 Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσχώρησε στο ΜΕΡΑ 25, το οποίο αποκτά έτσι, Κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Επίσης 2 βουλευτές της ΝΙΚΗΣ,  προσχώρησαν στην Ένωση Κεντρώων. Ο αγαπητός μας Κος Βασίλης Λεβέντης, γίνεται ξανά ρυθμιστής, στα πολιτικά πράγματα. Αναταραχή στην Ελληνική Λύση, με 2 βουλευτές να μετακομίζουν στο ΠΑΣΟΚ, ενώ, δυσαρεστημένοι βουλευτές της Νέας Αριστεράς, προχώρησαν στη δημιουργία νέου χώρου πολιτικού προβληματισμού, και χωρίς ουσίας φλυαρίας, με τίτλο Μια Ακόμα Πιο Νέα Αριστερά, είναι απαραίτητη…

Μετά από μια ιδιαίτερα αυστηρή ματιά εκ μέρους της Κας Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας, δήλωσαν ότι δεν το κουνάνε ρούπι…

Τέλος, άλλοι 9 βουλευτές των Σπαρτιατών, δήλωσαν την ανεξαρτητοποίηση τους, την οποία απέσυραν αργότερα, για προφανείς οικονομικούς λόγους…

Ο Κος Γ. Ψαριανός, ζήτησε συνάντηση, με τον Πρόεδρο της Βουλής, άγνωστο για ποιο λόγο.

ΝΟΕΜΒΡΗΣ.

Η Κυβέρνηση δήλωσε, ότι είναι καιρός πλέον, να τελειώσει το καλοκαίρι. Τα κόμματα σύσσωμης της Αντιπολίτευσης, καταδίκασαν αυτή την δήλωση. Οι Οργανώσεις της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, πραγματοποίησαν της 156η διαδήλωση τους, για φέτος, με αφορμή τα νέα Κυβερνητικά μέτρα.

Στο εστιατόριο της Βουλής, ως συνήθως, οι βουλευτές  τριών  κομμάτων, έπιναν τσίπουρα παρέα, χασκογελώντας, όπως κάνουν, άλλωστε σχεδόν καθημερινά…

Στο καφενείο, δίπλα, ο Κος Κασσελάκης συζητούσε χαμηλοφώνως, με τον Κο Λεβέντη και τον ΚοΒελόπουλο. Φήμες αναφέρουν, ότι η συζήτηση περιορίστηκε σε αθλητικά θέματα.

Ο Κος Ψαριανός, δίπλα, έπινε θλιμμένος κρασί μόνος του.

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ.

Αίσθηση προκάλεσε η κοινή δήλωση, όλων των μεγάλων Αθλητικών ΠΑΕ της χώρας, με σκοπό την εξάλειψη της παράλογης οπαδικής βίας. Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, θα καθιερωθούν τα ακόλουθα μέτρα. Όλοι οι σύνδεσμοι φιλάθλων, θα ενωθούν σε έναν κοινό. Έτσι οι του Ολυμπιακού, θα επισκέπτονται τον αντίστοιχο του Παναθηναϊκού, 3 φορές την εβδομάδα. Και το αντίστροφο. Οι της ΑΕΚ, θα ταξιδεύουν, αναγκαστικά, στην Θεσσαλονίκη, για τους αγώνες του ΠΑΟΚ, ενώ οι του ΑΡΗ, θα πηγαίνουν, 5 φορές τον μήνα, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Οι υπόλοιπες ΠΑΕ, οργανώνουν ακόμα, τις μετακινήσεις τους, Η Κρήτη στη Λάρισα, η Τρίπολη στην Αλεξανδρούπολη κ.α.

Ο αρμόδιος Υπουργός Αθλητισμού και Δικαιολόγησης της Οπαδικής Βίας, χαιρέτισε αυτά τα νέα μέτρα, ως ένα εξαιρετικό τρόπο ενίσχυσης του εσωτερικού τουρισμού.

Στο κλείσιμο του χρόνου, ο Αρχιεπίσκοπος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας,  ανακοίνωσε την πρόθεση τους, να δωρίσουν την εκκλησιαστική περιουσία, για την οποία δεν διαθέτουν κανένα τίτλο ιδιοκτησίας ή αγοράς. Δηλαδή, για το 95% των εκτάσεων, που εκμεταλλεύονται τα εκατοντάδες μοναστήρια, και τοπικές εκκλησίες τους. Ομοίως, θα αναλάβουν αποκλειστικά την μισθοδοσία των Ιερέων, ελαφρύνοντας έτσι το Οικονομικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης. Μπας και προσλάβει, μερικούς επιπλέον γιατρούς, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Αφού, είναι γνωστό, πως οι μισθοδοτούμενοι ιερείς στη χώρα, είναι περισσότεροι από τους γιατρούς, στα δημόσια Νοσοκομεία.

Μητροπολίτης, που  προτίμησε την ανωνυμία, δήλωσε, πως αυτό είναι εύκολα εφικτό, από τα 85 κιλά πιστοποιημένο χρυσό, που διαθέτει η Εκκλησία, στα θησαυροφυλάκια της Εθνικής Τράπεζας, της οποίας, άλλωστε, η Ελλαδική Εκκλησία, διαθέτει σε μετοχές το 5%..Όλα αυτά, τα αποκτήσαμε, από τα τάματα και τις δωρεές των πιστών, συμπλήρωσε..

Κι ύστερα, ξυπνήσαμε, Καλή μας Χρονιά….

( την ανεξέλεγκτη φαντασία, ερμήνευσε ο Βασίλης Παπαστεργιόπουλος, Δημοσιογράφος, της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου)

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.