Η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Ανυπόταχτης Καισαριανής Μιχάλη Μιλτσακάκη στη συνεδρίαση 4/1/24

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου του 2024 η πρώτη συνεδρίαση της νέου Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής.

Το νέο αντιδημοκρατικό πλειοψηφικό εκλογικό σύστημα με βάση το οποίο θα λειτουργούν τα συμβούλια από την 1η Γενάρη, δυσκολεύει την εκπροσώπηση για τους συνδυασμούς της μαχόμενης ανατρεπτικής Αριστεράς δείχνοντας ότι το σύστημα θωρακίζεται και από αυτή την πλευρά για να υλοποιεί την πολιτική του χωρίς παρεμβολές.

Ταυτόχρονα, αυξάνει την απόσταση της λαϊκής βούλησης από τη σύνθεση των συμβουλίων σε συνδυασμό με το όλο νομικό, οικονομικό, θεσμικό, πολιτικό πλαίσιο λειτουργίας περιφερειών και δήμων, καταδεικνύει ότι δεν πρόκειται για τοπική «αυτοδιοίκηση», καταρρίπτει τις αυταπάτες για φιλολαϊκή πολιτική μέσω δήμων και περιφερειών.

Για τις δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, η πάλη για την κατάργηση του αντιδημοκρατικού καλπονοθευτικού νόμου Βορίδη και όλου του αντιδραστικού πλαισίου της λειτουργίας περιφερειών και δήμων αποτελεί βασικό ζητούμενο και στη νέα περίοδο.

Η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Ανυπόταχτης Καισαριανής Μιχάλη Μιλτσακάκη

«Θα ήθελα να κάνω και μία μικρή τοποθέτηση αφού πω πρώτα καλησπέρα σε όλες και όλους καλή αρχή καλή δύναμη και καλή χρονιά !

Να πω ότι εμείς δεν θα συμμετάσχουμε στην διαδικασία της ψηφοφορίας ούτε θα καταθέσουμε πρόταση για την δημοτική επιτροπή. H θέση μας είναι γνωστή και από την προηγούμενη φορά.

H Νέα Δημοκρατία με αυτές τις εγκυκλίους που εξέδωσε αλλά και με την επέκταση του νόμου Βορίδη αλλά και του νόμου Θεοδωρικάκου ουσιαστικά καθιστά ακόμη πιο αντιδημοκρατικό το πλαίσιο λειτουργίας των Δημοτικών Συμβουλίων και από αυτή την άποψη επειδή έχουμε μία θέση αρχών- δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα ούτε με τις προτάσεις που γίναν- θα απέχουμε από την ψηφοφορία για τις δύο αυτές επιτροπές.

Τώρα να πω και κάτι που έχει να κάνει με την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου:

Εμείς είμαστε ενάντια σε μία λογική διαχειριστικού τύπου, με ό,τι έχει να κάνει με την εφαρμογή αυτού του αντιδημοκρατικού πλαισίου και στο επόμενο διάστημα με όσες δυνάμεις μας αντιστοιχούν και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και εκτός στα πλαίσια του κινήματος στο πολιτών και του λαϊκού κινήματος, θα παλέψουμε να καταργηθεί το αντιδραστικό πλαίσιο της Νέας Δημοκρατίας για την λειτουργία των Δήμων.

Ο νόμος Θεοδωρικάκου έκανε τη μειοψηφία πλειοψηφία στο όνομα της κυβερνησιμότητας, ενώ τώρα έχουμε επέκταση  αυτής της πολιτικής αντίληψης και πρακτικής όπου έχουμε το δήμαρχο που ουσιαστικά είναι ο απόλυτος άρχοντας.

Εξακολουθεί το δημοτικό συμβούλιο να μην παίζει τον καθοριστικό ρόλο αλλά η Δημοτική Επιτροπή (σε αντικατάσταση της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) για τα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες της πόλης και επίσης το σύστημα απ’ ό,τι βλέπουμε θωρακίζεται μάλιστα υπάρχουν και προβλέψεις μέσα που λένε ότι σε περίπτωση που ανεξαρτητοποιηθεί κάποιος ή κάποια και βρίσκεται στη θέση είτε του προεδρείου είτε της δημοτικής επιτροπής ταυτοχρόνως να χάνει και την ιδιότητα του.

Επομένως αναγκάζονται οι άνθρωποι που ακόμη κι αν έχουν μία διαφορετική πολιτική έκφραση να συμμορφώνονται με την γενική κατάσταση η οποία υπάρχει προκειμένου να μην υπάρχουν δυσλειτουργίες στις αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται.

Άρα λοιπόν εμείς δεν θα συμμετάσχουμε.

Σας ευχαριστώ»

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.