ΠΕΜΠΤΗ 18/1 : Νέα μεγάλα συλλαλητήρια φοιτητών, μαθητών, εργαζομένων ενάντια στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

–       Κυβέρνηση: Επιβολή του νόμου -με τρομοκρατία και καταστολή-  όπου υπάρχουν καταλήψεις

–       Οι μαθητές στους δρόμους ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ και το νομοσχέδιο για την επαγγελματική εκπαίδευση

Με νέα μεγάλα συλλαλητήρια φοιτητών, μαθητών, εργαζομένων στα Πανεπιστήμια την Πέμπτη 18/1 στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις συνεχίζεται ο αγώνας ενάντια στους σχεδιασμούς για ίδρυση ιδιωτικών – «μη κρατικών» πανεπιστημίων, για δωρεάν σπουδές και πτυχία με αξία.

 Το αγωνιστικό ραντεβού στην Αθήνα έχει οριστεί για τις 12 μ. στα Προπύλαια, στη Θεσσαλονίκη στις 12 μ. στην Καμάρα και στην   Πάτρα στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου.

Μία μέρα μετά από τα μαζικά συλλαλητήρια στην Αθήνα και μία σειρά ακόμα πόλεις της χώρας την περασμένη Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη συντονισμού φοιτητικών συλλόγων της Αθήνας.  Εκεί αποφασίστηκε νέο συλλαλητήριο  στις 18 Γενάρη, νέες Γενικές Συνελεύσεις σε όλους τους φοιτητικούς συλλόγους, εκ νέου καταλήψεις στις σχολές και εκ νέου συντονισμός Φοιτητικών Συλλόγων.

 «Ήδη περισσότεροι από 130 φοιτητικοί σύλλογοι σε όλη τη χώρα, που εκπροσωπούν δεκάδες χιλιάδες φοιτητές, συντονιζόμαστε και είμαστε αποφασισμένοι να ακυρώσουμε αυτό το έκτρωμα. Γι’ αυτό μετά τον πρώτο πανελλαδικό γύρο συνελεύσεων, καταλήψεων και διαδηλώσεων, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά.

Γιατί αυτό που θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών είναι να σπουδάζει σε ένα αποκλειστικά δημόσιο και πραγματικά δωρεάν πανεπιστήμιο χωρίς αποκλεισμούς και κόφτες, να παρέχει πτυχία με αξία για να εργαστεί με δικαιώματα. Αυτό που ζητούν οι νέοι για να μη στραφούν στη μετανάστευση είναι ένα μέλλον που δεν θα χαρακτηρίζεται από την ετεροαπασχόληση, τις κακοπληρωμένες θέσεις και την ελαστική εργασία», σημειώνουν ανάμεσα σε άλλα.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ, όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα, προώθησαν την πολιτική της εμπορευματοποίησης και περαιτέρω διάλυσης της δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης, την πολιτική της ΕΕ, τους φοιτητές να βάζουν τα χέρια βαθιά στην τσέπη για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις σπουδές και να έχουν πρόσβαση στο πανεπιστήμιο και τώρα έρχονται να ολοκληρώσουν το έγκλημα με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων!», επισημαίνουν και απαιτούν ουσιαστική αναβάθμιση του δημόσιου πανεπιστημίου, «με προσλήψεις προσωπικού, εκσυγχρονισμό των υποδομών, των εργαστηρίων, των προγραμμάτων σπουδών, της φοιτητικής μέριμνας. Την ίδια ώρα που η μέση οικογένεια αδυνατεί να τα βγάλει πέρα, οι φοιτητές δεν πρέπει να βάζουμε ούτε ένα ευρώ από την τσέπη μας για τις σπουδές μας. Αναβάθμιση δεν είναι τα δίδακτρα, οι διορισμένες διοικήσεις, τα συμβούλια διοίκησης, η διάλυση των φοιτητικών συλλόγων και των διαδικασιών τους.

Μόνο με τον μαζικό, οργανωμένο αγώνα μας μπορούμε να βάλουμε εμπόδια στην κυβέρνηση, να μην περάσει το νομοσχέδιο! Εναντιωνόμαστε στη νέα αντιδραστική τομή, που χτυπά δικαιώματα και κατακτήσεις χρόνων του φοιτητικού κινήματος και των αγώνων του λαού!».

«Ολοι οι φοιτητές μια γροθιά μαζί με τους μαθητές και τους εργαζόμενους! Καλούμε όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, όλους τους φοιτητικούς συλλόγους να ενωθούμε σε ένα μεγάλο κίνημα εναντίωσης στο νομοσχέδιο που πλήττει τους φοιτητές και τις οικογένειές μας! Καλούμε τους πανεπιστημιακούς και εργαζόμενους στα πανεπιστήμια να στηρίξουνε τον αγώνα μας. Απευθυνόμαστε στους μαθητές και τις μαθήτριες για να δώσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα. Καλούμε τους εργαζόμενους και εργατικά σωματεία, όλο τον λαό που μοχθεί για να σπουδάσει τα παιδιά του και θέλει οι αυριανοί εργαζόμενοι να μπορέσουν να δουλέψουν και να ζήσουν με αξιοπρέπεια και σύγχρονα δικαιώματα, να βρεθούν στο πλευρό μας.

Απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματά μας, στη ζωή μας, με την αντιλαϊκή πολιτική που κλιμακώνεται, την επίθεση στο εισόδημα των οικογενειών μας, την ακρίβεια, τους πολέμους και τη φτώχεια, έχουμε επιλογή τον αγώνα για τις δικές μας ανάγκες!

Είναι ώρα αγώνα! Για τις σπουδές και τη ζωή μας! Με τους αγώνες μας έχουμε αφήσει στα χαρτιά και άλλους νόμους!».

Διεκδικούμε:

 Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο! Οχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια – Οχι στην παράκαμψη του άρθρου 16! Αποκλειστικά δημόσιες και πραγματικά δωρεάν σπουδές! Να καταργηθεί η ΕΒΕ! Οχι στην υποβάθμιση των πτυχίων μας

Πτυχία με αξία για δουλειά με δικαιώματα, όχι διαβατήρια για ανεργία – μετανάστευση! Το πτυχίο μοναδική προϋπόθεση για την άσκηση του επαγγέλματος. Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για αξιοπρεπείς και ανθρώπινες σπουδές! Να καταργηθούν όλοι οι αντιεκπαιδευτικοί νόμοι όλων των κυβερνήσεων! αναφέρουν οι φοιτητικοί σύλλογοι.

–       Οι μαθητές στους δρόμους ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ και το νομοσχέδιο για την επαγγελματική εκπαίδευση

Καλώντας στο συλλαλητήριο, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας παραθέτει «4+1 λόγους για μαθητικό ξεσηκωμό!»:

  1. Γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να κάνει την αδικία νόμο με την ίδρυση πανάκριβων ιδιωτικών πανεπιστημίων.
  2. Γιατί το “Εθνικό Απολυτήριο”, που έχει αναγγείλει η κυβέρνηση, σημαίνει ότι θα δίνουμε πανελλαδικές εξετάσεις σε Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου σε ΟΛΑ τα μαθήματα!
  3. Γιατί τα ιδιωτικά ΑΕΙ δεν είναι επιλογή.
  4. Για να φωνάξουμε ως εδώ! Τα σχολεία μας είναι σε τραγική κατάσταση και το υπουργείο Παιδείας αντί να ασχοληθεί με αυτό, έχει γίνει υπουργείο “ιδιωτικής” Παιδείας.

Με ξεχωριστό κάλεσμα προς τους μαθητές των ΕΠΑΛ, αναφέρεται στο νομοσχέδιο για την επαγγελματική εκπαίδευση που αναμένεται να ψηφιστεί τη μέρα του συλλαλητηρίου. σημειώνει η Συντονιστική Επιτροπή των Μαθητών, ενώ

-Κυβέρνηση: Επιβολή του νόμου με τρομοκρατία και καταστολή όπου υπάρχουν καταλήψεις

Η επιβολή του νόμου από την αστυνομία, όπου υπάρχουν καταλήψεις, θα συνεχίσει να γίνεται, ανακοίνωσε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, στη τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Σήμερα είχαμε μια προσπάθεια κατάληψης της Πρυτανείας του ΕΜΠ, από κάποιους οι οποίοι θεωρούν ότι τους ανήκει η Πρυτανεία. Το Πανεπιστήμιο δεν ανήκει σε κανέναν, ανήκει στους φοιτητές και καθηγητές. Υπήρξε άμεση επέμβαση της αστυνομίας με τις δέουσες προσαγωγές. Η αστυνομία μετά και από σχετικές ενέργειες του Πρύτανη έκανε το αυτονόητο. Επέβαλε το νόμο. Έγινε και σε πολλές άλλες καταλήψεις θα συνεχίζεται να γίνεται» τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

Είχε προηγηθεί βίαιη επέμβαση της αστυνομίας-ΜΑΤ-  κατά τη  νέας κατάληψης σε διοικητικό κτίριο στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου. Oι διμοιρίες των ΜΑΤ εισέβαλαν στις 10 π.μ. στον χώρο του Ιδρύματος, έπειτα από κλήση της πρυτανείας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Στην διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης τραυματίστηκε στο κεφάλι φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ενώ προσήχθησαν επτά άτομα, ενώ τελικά έγιναν τέσσερις συλλήψεις.  Φοιτητές του αντιεξουσιαστικου και αριστερού χώρου έκαναν διαδήλωση ενάντια στην επέμβαση της αστυνομίας με κεντρικό σύνθημα: «Δεν μας τρομοκρατούν συλλήψεις δακρυγόνα, όλοι στον δρόμο, όλοι στον αγώνα».

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.