Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχική Δημοφιλή άρθρα Σε ποια φάρμακα υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις – «Αποδείχθηκε ότι είχαμε δίκιο για...

Σε ποια φάρμακα υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις – «Αποδείχθηκε ότι είχαμε δίκιο για το βρεφικό γάλα»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι εταιρείες επανεξάγουν τα φάρμακα για να πετύχουν καλύτερες τιμές.

Μεγάλες είναι οι ελλείψεις σε φάρμακα σε όλη την Ελλάδα και αυτό τον χειμώνα. Όπως δηλώνει στο Dnews, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Διονύσης Ευγενίδης, και φέτος παρατηρούνται ελλείψεις σε πολλές κατηγορίες φαρμάκων. «Ειδικά όσο μπαίνουμε στον χειμώνα, τα πράγματα θα γίνονται πιο δύσκολα. Είμαστε λίγο καλύτερα από την ίδια εποχή πέρσι, αλλά υπάρχει πρόβλημα. Ειδικά στα εισαγόμενα φάρμακα. Στα αντιπηκτικά, στα εισπνεόμενα για το αναπνευστικό, τα φάρμακα για το στομάχι, την οστεοπόρωση και το καρδιαγγειακό, παρουσιάζονται οι μεγαλύτερες ελλείψεις», αναφέρει.

«Οι ελλείψεις και αυτό είναι κάτι που έχουμε ξαναπεί, οφείλονται στο γεγονός ότι, πολλά φάρμακα εισάγονται στην Ελλάδα και επανεξάγονται γιατί οι εταιρείες πετυχαίνουν καλύτερες τιμές. Υπάρχει ένα παγκόσμιο πρόβλημα έλλειψης φαρμάκων. Το τελευταίο διάστημα, έχουν απαγορευτεί οι εξαγωγές και για αυτό είμαστε λίγο καλύτερα από πέρσι», επισημαίνει.

Σε ότι αφορά τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται κυρίως το χειμώνα,  ο κ. Ευγενίδης υπογραμμίζει ότι «έχουμε ελλείψεις σε αντιβιώσεις, σε εισπνεόμενα, αλλά και παιδικά σιρόπια. Βλέπουμε τις δυνατότητες που δίνει η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, αν υπάρχουν δηλαδή κάποια όμοια φάρμακα που μπορούμε να δώσουμε. Πολλές φορές υπάρχει συνεννόηση με το γιατρό για να δώσουμε άλλη αγωγή. Βέβαια συμβαίνει τακτικά οι γονείς να ψάχνουν ένα προς ένα τα φαρμακεία, για να βρουν τα φάρμακα που έχουν συνταγογραφήσει οι γιατροί για τα παιδιά τους. Υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία».

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, η κίνηση στα φαρμακεία, είναι μεγαλύτερη τις τελευταίες ημέρες, λόγω και της αύξησης των ιώσεων και των κρουσμάτων γρίπης. «Δεν έχουμε φτάσει βέβαια στο σημείο εκείνο, που υπήρχε μεγάλη κίνηση, όταν ήταν υποχρεωτικό το τεστ για τον κόβιντ.

Για το θέμα της τιμής του βρεφικού γάλακτος, ο κ. Ευγενίδης αναφέρει ότι «μετά από 10-12 χρόνια, φάνηκε αυτό που λέγαμε εμείς από την αρχή, ότι δεν έφταιγαν τα φαρμακεία για τις υψηλές τιμές στο βρεφικό γάλα, αλλά οι εταιρείες, που το έφερναν σε μεγαλύτερες τιμές από ότι στο εξωτερικό.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο, τα εμβόλια του κορονοϊού, να πραγματοποιούνται και στα φαρμακεία, ο κ. Ευγενίδης ανέφερε ότι το θέμα συζητούν οι ενώσεις των φαρμακοποιών με τον κ. Γεωργιάδη και μόλις συμφωνηθεί κάτι, θα γίνουν ανακοινώσεις. Τεχνικά πάντως, όπως ανέφερε ο κ. Ευγενίδης, είναι κάτι που μπορεί να γίνει.

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)