ΒΥΡΩΝΑΣ: Ο ξεχωριστός διαχρονικός κοινωνικός αγωνιστής Δημήτρης Σουλιώτης έφυγε από τη ζωή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δημήτρης Σουλιώτης

Διαχρονικός κοινωνικός αγωνιστής, ανιδιοτελής κομμουνιστής μέχρι το τέλος της ζωής του. Άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην οδό Ελλησπόντου στο Βύρωνα, πλησίον του κοινωνικού φαρμακείου Βύρωνα.

Γεννήθηκε στις 4/1/1937 και μυήθηκε από μικρός στην βιοπάλη της ζωής και στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Μετά τη στρατιωτική του θητεία -υπηρέτησε στην ειδικότητα του ασυρματιστή- εργάστηκε στο εμπορικό ναυτικό. Εκεί, ενταγμένος στο ΚΚΕ, ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση στο ναυτεργατικό κίνημα. Ταξίδεψε σε πολλές χώρες και κυρίως στη Γερμανία, πριν και κατά την διάρκεια της δικτατορίας, και ήταν ο σύνδεσμος των απανταχού Ελλήνων ναυτικών.

Στα χρόνια της δικτατορίας 1967-1974 ήταν πολιτικός εξόριστος.

Έζησε για πολλά χρόνια στον Πειραιά.

Μετά την μεταπολίτευση υπήρξε μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και εκλέχθηκε με την δημοτική παράταξη του ΚΚΕ δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά.

Αργότερα το 2000 στο 3ο συνέδριο του “Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου” εκλέχθηκε μέλος της Κ.Ε.

Το 2004 αποχώρησε και παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του ανένταχτος κοινωνικός αγωνιστής και μαχητής της κομουνιστικής αριστεράς.

Τα τελευταία 22 χρόνια ζούσε με την σύζυγο του κα Σούλα στο Βύρωνα.

Ανέπτυξε πλούσια κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα. Άνθρωπος οξυδερκής, διορατικός, αλληλέγγυος, δοτικός, κοινωνικά και πολιτικά ανήσυχος και χρήσιμος.

Τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης δεν περιορίστηκε μόνο στους αγώνες ενάντια στην πολιτική των μνημονίων. Έλαβε την πρωτοβουλία και πρωτοστάτησε στη δημιουργία του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Βύρωνα, που βοήθησε και προσέφερε δωρεάν υπηρεσίες υγείας, ιατρικό εξοπλισμό και φάρμακα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Από τις 30 Οκτωβρίου του 2012, που με πρωτοβουλία του και με τη συστράτευση μίας ομάδας πολιτών, γιατρών και φαρμακοποιών ιδρύθηκε στην πόλη μας το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα (Κ.Ι.Φ.Β.), αφιέρωσε πολύ χρόνο σε αυτό το εγχείρημα.

*******

“Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Η οικονομική κρίση και η ανεργία έχουν δημιουργήσει δραματικές καταστάσεις σε χιλιάδες συμπολίτες μας. Εκτός από τα τρομακτικά φαινόμενα υποσιτισμού και πείνας, μεγάλα τμήματα του πληθυσμού, εξ αιτίας της μακροχρόνιας ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΕΧΑΣΑΝ κάθε προστασία από τα ασφαλιστικά τους ταμεία και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ κάλυψη σε γιατρούς και φάρμακαΠρόκειται για μια κατάσταση που χτυπάει πριν από όλα τους Άνεργους ,τους Άπορους και τους επαγγελματίες, που έκλεισαν τις δουλειές τους. H στέρηση των υπηρεσιών υγείας, σε πολλές περιπτώσεις, καταλήγει στο θάνατο .Δραματική είναι επίσης η κατάσταση των παιδιών, που οι γονείς τους είναι άνεργοι ή παιδιών με ένα μόνο ανασφάλιστο γονέα. Όπως καλά γνωρίζετε, αυξάνονται τα φαινόμενα των ψυχολογικών διαταραχών, οι αυτοκτονίες, η καταφυγή στα ναρκωτικά, το αλκοόλ, ενώ το λεγόμενο ΕΣΥ βρίσκεται σε διαδικασία ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ.”

Βασισμένο στις αρχές της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της προσφοράς το ΚΙΦΒ παρέχει δωρεάν φάρμακα και ιατρικές εξετάσεις σε άνεργους και άπορους συμπολίτες μας –από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί περισσότερα από 44.000 άτομα(!) και συνεχίζει.

“Έκκληση προς οδηγούς φορτηγών από το ΚΙΦΒ

Έκκληση απευθύνει το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα σε όσους οδηγούς φορτηγών δραστηριοποιούνται στην Ιταλία, για μεταφορά φαρμάκων από την πόλη FORLI.

«Έχουμε ανάγκη να παραλάβουμε φάρμακα που δωρίζονται στο Κοινωνικό Ιατρείο από φίλους στην Ιταλία. Η ποσότητα των φαρμάκων είναι αρκετές κούτες και γι’ αυτό χρειαζόμαστε ένα φορτηγό για να τα μεταφέρει δωρεάν, στο Ιατρείο στην Αθήνα» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

«Τα φάρμακα βρίσκονται στην πόλη FORLI της Ιταλίας. Παρακαλείται όποιο φορτηγό αυτοκίνητο διευκολύνεται από τα δρομολόγιά του ας παραλάβει τα φάρμακα για λογαριασμό του ΚΙΦΒ, καθώς θα επιστρέφει στην Αθήνα. Αυτό θα αποτελούσε σημαντική πράξη αλληλεγγύης και μεγάλη βοήθεια για μας» καταλήγει η ανακοίνωση (Μάρτιος 2017).”

Μιλώντας ο Δημήτρης Σουλιώτης στο eft.gr/news/dyo-meres-sto-koinoniko-farmakeio-vyrona-0left.gr αναφέρει: «Αν μας ρωτήσεις τι ονειρευόμαστε, θα σου πούμε όλοι μαζί ότι ονειρευόμαστε να κλείσουμε. Θέλουμε μία άλλη Ελλάδα, μία άλλη πατρίδα. Αυτό ονειρεύεται και ο μέσος Έλληνας. Δεν είναι αυτή χώρα, ούτε είναι κατάσταση για τον λαό μας αυτή. Αυτό πρέπει να αλλάξει ριζικά».

Το 2014 δημιούργησε τη συλλογικότητα “Δημοκρατική Ενότητα Δήμου Βύρωνα”.

Ήταν ένας κοινωνικός αγωνιστής, που επιδίωκε να αναδειχθούν τα προβλήματα στην πόλη μας και απαιτούσε να δοθούν λύσεις από τις δημοτικές αρχές. Οι πρωτοβουλίες κι οι παρεμβάσεις του ήταν αυτές που τον έφεραν σε αντιπαράθεση με τις δημοτικές αρχές Χαρδαλιά και Κατωπόδη και πολλές φορές σε μεγάλη αντιδικία.

“Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΛΙΩΤΗ

Η τελευταία απόφαση της Δημοτικής αρχής Κατωπόδη να αποστείλει εξώδικη διαμαρτυρία στον κ. Δημήτρη Σουλιώτη για τις δημόσιες δηλώσεις, θέσεις και καταγγελίες του, συνιστά ευθεία παραβίαση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων και ελευθεριών του πολίτη να ασκεί ελεύθερα έλεγχο και κριτική στους εκάστοτε «άρχοντες» του δήμου.

Κινήσεις Πολιτών «Βύρωνας και Τριγύρω» και «Ενάργεια»”

Ο Δημήτρης αγωνιζόταν και επέμενε για το κοινό καλό με ανιδιοτέλεια, έτσι όπως το αντιλαμβάνονταν αυτός.

Η επιμονή και υπομονή του αυτή τον έκανε να είναι ένας ξεχωριστός, χρήσιμος άνθρωπος.

“Δ. Σουλιώτης: Ανοιχτή επιστολή προς τους δημοτικούς συμβούλους Βύρωνα”

“Προς: τους δημοτικούς συμβούλους Βύρωνα

Κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι, φίλοι και συμπολίτες.

Σας έχω κοινοποιήσει, εδώ και αρκετό καιρό, σχετική καταγγελία της επιτροπής μας για την άγρια ληστεία των δημοτικών ασφαλτοστρώσεων, οι οποίες έγιναν από την άθλια δημοτική αρχή Κατωπόδη/ΣΥΡΙΖΑ, την περίοδο Απρίλης- Μάης 2020!

Επαναλαμβάνουμε και υπογραμμίζουμε : καμιά από τις αναφερόμενες ασφαλτοστρώσεις δεν έχει πάχος πάνω από 2 εκατοστά, ενώ η σύμβαση προβλέπει 5 εκατοστά!!….πρόκειται για ωμή και τεράστια ληστεία του μόχθου του ελληνικού λαού!

Με έκπληξή μας διαπιστώνουμε ότι κανένας δημοτικός σύμβουλος και καμιά δημοτική παράταξη, μέχρι σήμερα, δεν έχει πάρει θέση για την ωμή αυτή παρανομία , δεν έχει καταγγείλει ούτε έχει, έστω, τοποθετηθεί δημόσια, και δεν έχει γίνει, μέχρι σήμερα καμιά σχετική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο….., παρά το γεγονός ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι γνωρίζουν τα γεγονότα, τις παρανομίες, την ληστεία και την προσβολή των λαϊκών δικαιωμάτων από την δημοτική αρχή Βύρωνα! 19 Μαΐου 2021.”

Ο Δημήτρης Σουλιώτης μέσα από την κοινωνική του δράση απέκτησε φίλους, έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης, είχε όμως και απέναντι του ανθρώπους της τοπικής δημοτικής εξουσίας, γιατί δεν του συχωρούσαν την «ενοχλητική» για αυτούς δράση, η οποία ήταν χρήσιμή για την πόλη και τους κατοίκους της.

Όταν συλλογικότητες και μέσα ενημέρωσης στην πόλη πήραν την πρωτοβουλία να τιμηθεί ο Δημήτρης Σουλιώτης για την κοινωνική του προσφορά, υπήρξε δυστοκία από την δημοτική ηγεσία της πόλης.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ο Δημήτρης μας αποχαιρέτησε όλους και όλες οριστικά.

Όσοι και όσες τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Για αρκετούς ήταν ο δάσκαλος των κοινωνικών αγώνων.

Την Τρίτη 30/1 ώρα 13.00 το μεσημέρι η οικογένεια, συγγενείς, συναγωνιστές/στριες και φίλοι θα αποχαιρετήσουμε τον Δημήτρη στο κοιμητήριο του δήμου Βύρωνα.

Καλό σου ταξίδι Δημήτρη.

Θα σε θυμόμαστε στους καθημερινούς αγώνες για μία καλύτερη ζωή στην πόλη και την κοινωνία.

Πηγή: Ρωγμή στην Eνημέρωση

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.