Με εντολή του δημάρχου Βύρωνα ανακαλείται άδεια ιδιωτικής εταιρείας για εκσκαφές

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αλέξης Σωτηρόπουλος: «Τέρμα στην αυθαιρεσία – Ο δήμος δεν είναι ξέφραγο αμπέλι – Πρώτο μέλημά μου η ποιότητα ζωής των δημοτών»

Στην άμεση ανάκληση άδειας εταιρείας που διενεργεί εκσκαφές στο οδόστρωμά του προχώρησε ο Δήμος Βύρωνα με εντολή του δημάρχου Αλέξη Σωτηρόπουλου. Σε δήλωση του ο δήμαρχος τονίζει ότι μπαίνει άμεσα τέρμα στις καθημερινές αυθαιρεσίες ιδιωτικών εταιρειών που προκαλούν με τις εργασίες τους καταστροφές και προβλήματα στην καθημερινότητα της πόλης και των πολιτών,  ενώ σημειώνει ότι μέχρι να αποκατασταθούν όλες οι ζημίες και να λάβει ο Δήμος επαρκείς εγγυήσεις ότι θα αποκαθίσταται άμεσα και στο μέλλον κάθε ζημία, δεν πρόκειται να επιτραπεί η συνέχιση των εργασιών. Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά:  «Θα προστατεύσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών όταν αυτή θίγεται από αντίστοιχες ενέργειες. Απόλυτη προτεραιότητα μας είναι η ομαλή λειτουργία της πόλης».

Ολόκληρη η δήλωση του δημάρχου Αλέξη Σωτηρόπουλου

«Tέρμα στις καθημερινές αυθαιρεσίες ιδιωτικών εταιρειών που προκαλούν με τις εργασίες τους καταστροφές και προβλήματα στην καθημερινότητα της πόλης μας και των πολιτών.

Με εντολή μου ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ με το υπ` αριθμ. πρωτοκ. 2731/5-2-2024 έγγραφο, η άδεια εταιρείας για εκσκαφές τομών στο οδόστρωμα της πόλης με σκοπό την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών. Ο λόγος είναι ότι καταστρέφεται συστηματικά, το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, βυθίζοντας έτσι στο σκοτάδι ολόκληρες γειτονιές του δήμου μας.

Επιπρόσθετα, το άνοιγμα επικίνδυνων ορυγμάτων, η καθυστέρηση στο κλείσιμό τους, ακόμη και εκεί που πρόσφατα υπήρξε ασφαλτόστρωση, των δρόμων, δημιουργεί την εικόνα ότι ο Δήμος Βύρωνα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι. Ως εδώ, δεν θα το επιτρέψουμε!

Με το ανωτέρω έγγραφο εντέλλεται η εταιρεία να αποκαταστήσει άμεσα τις φθορές στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού και οποιεσδήποτε εκκρεμότητες σε υπάρχουσες τομές έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο της πόλης μας, σύμφωνα με τις οδηγίες που της δόθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία (επιχώσεις, σήμανση, μέτρα ασφαλείας κλπ) και να μην προχωρήσει σε νέες εργασίες εκσκαφών.

Μέχρι να λάβει ο Δήμος μας επαρκείς εγγυήσεις ότι θα αποκαθίσταται άμεσα η ζημία, δεν πρόκειται να επιτραπεί η συνέχιση των εργασιών.

Θα προστατεύσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών όταν αυτή θίγεται από αντίστοιχες ενέργειες. Απόλυτη προτεραιότητα μας είναι η ομαλή λειτουργία της πόλης».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.