Εγγραφές καλλιτεχνικών Εργαστηρίων Δ. Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εγγραφές – επανεγγραφές Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων

Δήμου Βύρωνα για την περίοδο 2021-2022

Οι επανεγγραφές των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων για την περίοδο 2021-2022 (εγγεγραμμένοι από τον Οκτώβριο 2020 ως και τον Μάιο 2021) ξεκινούν την Τετάρτη 15/9/2021 έως και την Δευτέρα 20/9/2021.

Οι εγγραφές νέων μελών θα ξεκινήσουν την Τρίτη 21/9/2021 έως και την Κυριακή 26/9/2021. Εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων μη εξάπλωσης του Covid 19 οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

  • Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.
  • Οι αιτήσεις θα γίνονται ΜΟΝΟ Ηλεκτρονικά.
  • Λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν θα γίνει δεκτή καμία κατ’ ιδίαν αίτηση.

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος επιθυμεί την διακοπή της συμμετοχής του στα μαθήματα παρακαλούμε να κάνει την δήλωση  ηλεκτρονικά στο e-mail: rapsanioti@dimosbyrona.gr, ώστε να απελευθερωθεί η θέση και να μην συνεχίζεται η οικονομική του επιβάρυνση.

Όσοι συμμετέχοντες δικαιούνται έκπτωσης μηνιαίας συνδρομής να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο e-mail: rapsanioti@dimosbyrona.gr.

Για την αποφυγή της μετάδοσης Covid -19 οι πληρωμές θα γίνονται στο λογαριασμό της Alpha Bank του Δήμου Βύρωνα ΙΒΑΝ: GR930 140 17 2017 200 200 1046, με αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, το εργαστήρι που παρακολουθεί, το Α.Φ.Μ. και το τηλέφωνο του (σε περιπτώσεις ανηλίκων του γονέα /κηδεμόνα).

Μέτρα προσέλευσης για την προστασία από covid και όροι λειτουργίας των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων

Κατά την προσέλευση πρέπει να τηρούνται τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι ενήλικοι συμμετέχοντες των εργαστηρίων:

Να επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους πιστοποιητικό εμβολιασμού, εφόσον έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό ή

Να επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν ή

Να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο Cοvid-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν την έναρξη του μαθήματος, είτε σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού (rapid test) εντός των τελευταίων 48 ωρών πριν την έναρξη του μαθήματος. Η αρνητική διάγνωση του εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR και του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου rapid test αποδεικνύονται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης.

Οι ανήλικοι συμμετέχοντες των εργαστηρίων:

Να πραγματοποιούν εβδομαδιαίο αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα του μαθήματος επιδεικνύοντας σχετική βεβαίωση ή πιστοποιητικό εμβολιασμού εφόσον έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό για τις ηλικιακές ομάδες 12 -17 ετών  ή

Να επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Η προσέλευση/αποχώρηση από τους χώρους των Καλλιτεχνικών εργαστηρίων θα γίνεται από μια είσοδο/έξοδο.

Κατά την είσοδο στους χώρους των Καλλιτεχνικών εργαστηρίων είναι απαραίτητη η χρήση  μάσκας.

Μεταξύ των συμμετεχόντων σε όλους τούς χώρους των Καλλιτεχνικών εργαστηρίων θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας.

Κατά την είσοδο στο χώρο το κάθε ενήλικο μέλος και ο γονέας/ κηδεμόνας του ανήλικου μέλους θα γράφει τα στοιχεία του σε κατάλογο εισερχομένων εξερχομένων για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω covid -19.

Κατά την διάρκεια του μαθήματος των παιδιών οι κηδεμόνες/γονείς συνίσταται να παραμένουν εκτός.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 2107609340, 2107609350, 2107653776,

Ραψανιώτη Ελένη 2107609344.

Αιτήσεις εγγραφής μπορείτε να κατεβάσετε από το site του Δήμου: Εγγραφές – επανεγγραφές Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων Δήμου Βύρωνα για την περίοδο 2021-2022 :: Δήμος Βύρωνα (dimosbyrona.gr)

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται e-mail: rapsanioti@dimosbyrona.gr

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.