Ανυπόταχτη Καισαριανή: “Τζάμπα εργασία από τον δηΜ(Κ)Ο Καισαριανής”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

11/2/2024

 Η τζάμπα εργασία που βαφτίζεται εθελοντισμός εντείνει και δε λύνει τα προβλήματα της υποστελέχωσης και της ελαστικής εργασίας στο Δήμ(κ)ο Καισαριανής

Σε εθελοντική, κομματική ΜΚΟ μετατρέπεται μέρα με τη μέρα η Λαϊκή Συσπείρωση και η Δημοτική Αρχή του Κου Σταμέλου εφαρμόζοντας στην πράξη αυτά που αντιπάλευε ως αντιπολίτευση : κακές οι εθελοντικές δράσεις εθελοντικών ΜΚΟ, Ιδρυμάτων, Διεθνών Οργανισμών και επιχειρήσεων, καλές οι εθελοντικές δράσεις δημοτικών συμβούλων, φίλων και μελών της παράταξης.

Παρεμβάσεις με τζάμπα εργασία στο Σκοπευτήριο, στο Μουσείο Εαμικής Αντίστασης, στα Ξύλινα …….

Η αποτελεσματικότητα που βασίζεται στην τζάμπα εργασία υπονομεύει τις λαϊκές διεκδικήσεις για μόνιμη και σταθερή εργασία και στέλνει το μήνυμα σε κεντρικό κράτος και κυβέρνηση ότι οι υπηρεσίες του Δήμου μπορούν να δουλέψουν για την παροχή στοιχειωδών υπηρεσιών αλλιώς, πέρα και έξω από την εργατική νομοθεσία και τα εργατικά δικαιώματα και χωρίς κόστος για τον κρατικό προϋπολογισμό.

Η τζάμπα εργασία που βαφτίζεται εθελοντισμός στερεί θέσεις εργασίας και μεροκάματο από τους ανέργους και παγιώνει την αντίληψη ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πολιτική πέρα από τη διαχείριση και την άσκηση πολιτικών με μικρή διαφορά στα σημεία από τις κυρίαρχες.

Πέρα από τις προθέσεις, η πρακτική της Δημοτικής Αρχής αναγορεύει τον εθελοντισμό και τα 8μηνα σε βασικό πυλώνα κάλυψης των αναγκών σε μόνιμο προσωπικό και μαζικές προσλήψεις.

Δεν είμαστε γενικά κατά της προσφοράς και της συμμετοχής των πολιτών με αυτοοργανωμένο τρόπο σε δράσεις που προάγουν την συλλογικότητα και ενισχύουν τους κοινοτικούς δεσμούς και τους δεσμούς αλληλεγγύης και συνεργασίας.

Είναι κάθετη όμως η αντίθεσή μας στην τζάμπα εργασία που τελικά διαιωνίζει δικαιολογεί και την καθιστά αναγκαία και συμπλήρωμα της υποστελέχωσης και της ελαστικής εργασίας.

Γράφαμε σε ανακοίνωσή μας για τα προβλήματα λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου και την έλλειψη προσωπικού στις 5/11/2023:

«….Με ποιο τρόπο λοιπόν θα επιτύχει (σ.σ. η Λαϊκή Συσπείρωση) τα παραπάνω; Με παράταση της Κοινσεπ; Με οχτάμηνα; Με προσλήψεις από τον προϋπολογισμό του Δήμου; Με δίμηνα; Με μπλοκάκια; Με εθελοντές; Με ποιον τρόπο; Ή με όλους τους παραπάνω; Μήπως τελικά η αντίδρασή της είναι προσχηματική για τα όσα ως δημοτική αρχή θα εφαρμόσει;»

Άμεσα πρέπει να καλυφθούν με διεκδίκηση τα οργανικά κενά σε προσωπικό, με μόνιμες μαζικές προσλήψεις, αξιοπρεπείς αμοιβές και συνθήκες εργασίας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.