Δημ. Σύλ. Γυναικών Βύρωνα: Κάλεσμα σε σύσκεψη – συζήτηση 23/2 στις 19:00 στο 3ο Γυμνάσιο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!

Η κατάσταση που βιώνουμε δεν πάει άλλο!

Στις 28 Φλεβάρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη που στοίχησε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας. Τα δάκρυα να γίνουν ποτάμι διεκδίκησης!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πούμε «φτάνει πια, ως εδώ!», να ξεσηκωθούμε! Τους ζούμε καθημερινά! Αρκεί να σκεφτούμε ότι τον χρόνο που πέρασε:

  • Η ακρίβεια σάρωσε τους μισθούς, το εισόδημά μας τελειώνει πριν τελειώσει ο μήνας!Παρακολουθούμεκαθημερινάτιςαυξήσειςσταβασικάείδηκατανάλωσης, στο πετρέλαιο και το ρεύμα ενώ η αγοραστική μας δύναμη έχει μειωθεί κατά 15% τα τελευταία δύο χρόνια. Η τιμή του ρεύματος έχει διπλασιαστεί από το 2020, για βρεφικό γάλα οι γονείς μπορεί να δώσουν μέχρι και 200 ευρώ το μήνα!
  • Μεγάλωσαν οι ελλείψεις στην Υγεία, στα νοσοκομεία και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, ενώ με το νέο νομοσχέδιο η κυβέρνηση νομιμοποιεί το φακελάκι με τα επί πληρωμή απογευματινά χειρουργεία. Στις δομές πρωτοβάθμιας υγείας της πόλης μας (Κέντρο Υγείας, ΤΟΜΥ) υπάρχουν ελλείψεις σε διάφορες ειδικότητες, με αποτέλεσμα να μη βρίσκει κανείς εύκολα ραντεβού ή και καθόλου και να οδηγείται κατευθείαν στον ιδιωτικό τομέα βάζοντας το χέρι στην τσέπη.
  • Μεγάλωσε η υποβάθμιση και η εμπορευματοποίηση της παιδείας, με το σχολείο – εξεταστικό κέντρο που εξοντώνει τα παιδιά μας, τώρα με την ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων που θέλει να προχωρήσει η κυβέρνηση. Από την άλλη όμως, όλο και μειώνεται η κρατική χρηματοδότηση για την παιδεία, τα σχολεία ρημάζουν και τα παιδιά μας μένουν απροστάτευτα, με τους σοβάδες να πέφτουν στα κεφάλια τους και τις τάξεις να πλημμυρίζουν στην πρώτη νεροποντή. Στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς τα κονδύλια του δήμου δε φτάνουν ούτε για ζήτω και οι γονείς αναγκάζονται κι εκεί να βάζουν το χέρι στην τσέπη για αναλώσιμα (πχ πάνες – μωρομάντηλα κτλ στους παιδικούς).
  • Συνεχίστηκε το αίσχος των πλειστηριασμών πετώντας στο δρόμο οικογένειες, και έπονται χειρότερα! Μόνο στο Βύρωνα το επόμενο διάστημα αναμένονται να γίνουν δεκάδες πλειστηριασμοί, καθένας ξέρει και κάποια οικογένεια που ξεσπιτώνεται.
  • Οι πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες ήταν άπιαστος στόχος για πολλές οικογένειες καθώς τα χρήματα δεν φτάνουν. Και στο Βύρωνα οι αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές είναι αναντίστοιχες των αναγκών της νεολαίας και του λαού της περιοχής για αθλητισμό και αναψυχή.
  • Βρεθήκαμε απροστάτευτοι μπροστά στις φυσικές καταστροφές καθώς η πολιτική που αντιμετωπίζει την αντιπλημμυρική, αντιπυρική και αντισεισμική προστασία ως κόστος άφησε στο έλεος των φυσικών φαινομένων πολλούς συμπολίτες μας ξεσπιτώνοντάς τους ή βυθίζοντάς τους στη λάσπη.
  • Τα εργατικά δυστυχήματα αυξήθηκαν. 160 εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους το 2023 ως αποτέλεσμα της πολιτικής που αντιμετωπίζει ως κόστος την ασφάλεια στον χώρο δουλειάς.
  • Μεγάλωσε η εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο με δαπάνες 7 δις ευρώ το χρόνο σε ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς και πολεμικές αποστολές με βλέψεις για μεγαλύτερη εμπλοκή, την ίδια ώρα που συνεχίζεται η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.

Απέναντι σε όλα αυτά, σε καλούμε να πάρεις αγωνιστική θέση!

Σε καλούμε σε συζήτηση την Παρασκευή 23/2 στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Βύρωνα (Ταταούλων 2). Να συζητήσουμε για την ακρίβεια, για τους πλειστηριασμούς, για την κατάσταση στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, το Κέντρο Υγείας, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, δηλαδή για τις συνθήκες της ζωής μας και των οικογενειών μας και τί μπορούμε να κάνουμε για όλα αυτά. Να οργανώσουμε την δράση μας ενάντια σε όσα τσακίζουν τις ζωές μας!

Στις 28/2, στην απεργία που οργανώνουν εργατικά σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα για την ακρίβεια, για συλλογικές συμβάσεις εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς, για την Υγεία και την Παιδεία, οι γυναίκες, ο λαός του Βύρωνα να βρεθεί στο δρόμο!

16/2/2024

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.