Μια πρώτη σύντομη εκτίμηση της ομιλίας του Β. Πούτιν, την 29.02.2024, στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Του Δημήτρη Βασιλείου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

  1. Η ομιλία του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βλαδίμηρου Πούτιν στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση, εκτός του καθαρά προεκλογικού της χαρακτήρα, αποτελεί ένα «Εγχειρίδιο» επίλυσης των εκκρεμών ζητημάτων της καπιταλιστικής ανάπτυξης, που άφησε η περίοδος της πρωταρχικής συσσώρευσης κεφαλαίου στην μετασοβιετική Ρωσία (δεκαετία το ’90 του περασμένου αιώνα), με επισπευσμένη και εντατική εφαρμογή κρατικομονοπωλιακών ρυθμίσεων, ώστε οι ρωσικοί οικονομικοί κολοσσοί να αποκτήσουν, και θεσμοθετημένα, εκείνη την δύναμη για να ανταπεξέλθουν στον ανηλεή πόλεμο μεταξύ των παγκόσμιων οικονομικών κολοσσών για το εν εξελίξει νέο μοίρασμα των αγορών, των εμπορικών, ενεργειακών, τεχνολογικών δικτύων και των σφαιρών επιρροής.
  2. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις ο Βλ. Πούτιν διευκρινίζει με κατηγορηματικό τρόπο: « Οι επιχειρήσεις , που δραστηριοποιούνται εδώ, στην Ρωσία, πρέπει να έχουν εγγυήσεις ασυλίας για την ιδιοκτησία, τα ενεργητικά τους και τις νέες τους επενδύσεις. Αυτές οι επενδύσεις και η προστασία τους , όπως και η προστασία των δικαιωμάτων των επιχειρηματιών είναι αδιαμφισβήτητα αλληλένδετες και πρέπει να τις εξασφαλίσουμε. Αυτό είναι προς το συμφέρον του κράτους, όλης της κοινωνίας…». (σελ. 26 της ομιλίας, όπως είναι δημοσιευμένη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρωσικής Προεδρίας – kremlin.ru).
  3. Αφού παρουσίασε αναλυτικά τις στρατιωτικές δυνατότητες της Ρωσίας, δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ειλικρινή διάλογο με τις Η.Π.Α. για την επίτευξη μιας στρατηγικής σταθερότητας στον πλανήτη. Παράλληλα η Ρωσία, κατά τον κ. Πούτιν, επιζητεί την ένωση δυνάμεων της παγκόσμιας πλειοψηφίας (με αναφορές στους BRICS+, Κίνα, Αφρική, Λατινική Αμερική) για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων – τεράστιες αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία, του εμπορίου, της χρηματοπιστωτικής αγοράς, των τεχνολογικών αγορών κ.τ.λ.
  4. Κατά τα άλλα, ήταν μια ομιλία πλήρης υποσχέσεων για ένα «φωτεινό» μέλλον, ενταγμένες σε ένα εξαετές πλάνο (τόση είναι η επόμενη προεδρική θητεία), για να θυμίζει και λίγο τα πενταετή σοβιετικά οικονομικά πλάνα, νέων εξειδικευμένων προγραμμάτων (για τις μητέρες, την νεολαία, την κατοικία κ.ο.κ.) και πληθώρας επιδομάτων (τύπου pass), σχέδια ανάπτυξης Περιφερειών και Πόλεων.
  5. Και όλα τούτα «σερβιρισμένα» και «πασπαλισμένα» με πατριωτικές έως εθνικιστικές κορώνες και ιστορικές παραπομπές, αναφορές στην «μοναδικότητα» του ρώσικου λαού και πολιτισμού, επίκληση της ενότητας των διαφορετικών εθνικών, θρησκευτικών, πολιτισμικών παραδόσεων των διαφορετικών εθνοτήτων της αχανούς Ρωσικής Ομοσπονδίας, με σύνθημα και προτροπή «όλοι μαζί!». Όλοι ενωμένοι, επιχειρηματίες και εργάτες, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, ρώσοι και ασιάτες, για το καλό της Πατρίδας, η οποία εκχωρείται, παραχωρείται, παραδίνεται στους οικονομικούς κολοσσούς για να την σώσουν!

01.03.2024

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.