Αναζητώντας την χαμένη αντιπολίτευση… Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

“Αναζητούνται πολιτικοί για αξιόπιστη, δυναμική αντιπολίτευση. Βασικά προσόντα: Αντικειμενική και ρεαλιστική προσέγγιση της καθημερινότητας των πολιτών, ικανότητα επικοινωνίας, προσαρμοστικότητα σε ομάδες, εξωστρέφεια, ευελιξία σκέψης, δυνατότητα ανάλυσης, εμπειρία στη διαχείριση κρίσεων, πτυχίο ΑΕΙ. Επιθυμητή η γνώση ξένων γλωσσών”. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, όπως εξελίσσεται η κατάσταση στη πολιτική ζωή του τόπου και με τη προϋπόθεση ότι οι πολιτικοί μας θα είχαν χιούμορ, το παραπάνω κείμενο-αγγελία θα μπορούσε κάλλιστα να είχε σταλεί προς δημοσίευση σε κάποια εφημερίδα από το Γραφείο του Πρωθυπουργού. Αναζητείται εναγωνίως αντιπολίτευση! Και δεν κάνω πλάκα. Εκτός αν πρόκειται για ένα σατανικό σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ προκειμένου να κάνουν τα μέλη της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας να φαγωθούν από μόνοι τους. Τrès mal, για να είναι αληθινό, που λένε και οι σύμμαχοι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που “στα χαρτιά” διατηρεί τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε περιδίνηση. Ο κ. Κασσελάκης έχει “τρελάνει” τη πολιτική πυξίδα του κόμματος, και επιεικώς, “αλλού πατάνε και αλλού βρίσκονται”. Και βέβαια όχι εκεί που έπρεπε να είναι. Δηλαδή να ελέγχει από κοντά τα έργα και τις ημέρες της Κυβέρνησης. Η κρίση ηγεσίας που έχει ξεσπάσει μετά την αποχώρηση Τσίπρα έχει διαπεράσει την κομματική ραχοκοκαλιά, αναδεικνύοντας τις μεγάλες αδυναμίες που εδώ και χρόνια ήταν κρυμμένες κάτω από το χαλί.

Το ΠΑΣΟΚ που δημοσκοπικά έχει πάρει το προβάδισμα από το ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί μια “φιλολογικού” τύπου αντιπολίτευση. Όπως πολύ σωστά λένε, δεν μπορείς από τη μια μέρα στην άλλη να αυξήσεις τα ποσοστά σου 10-15 μονάδες. Το θέμα όμως είναι τι κινήσεις κάνεις για αυτό; Πόσο αποτελεσματικές είναι; Ποιος αξιολογεί πρωτοβουλίες; Τι απήχηση έχουν οι προτάσεις; Και στο κάτω-κάτω βρε αδερφέ σε ποιον απευθύνεσαι και σε τι “γλώσσα”; Ορισμένες φορές η πολιτική στάση του ΠΑΣΟΚ μου θυμίζει εκείνη τη παλιά διαφήμιση του Jack Daniels (οι νεότεροι να την ψάξουν στο youtube) με τους farmer’s που παίζουν με τις τάπες των βαρελιών, περιμένοντας στωικά να περάσει ο χρόνος για την παλαίωση του bourbon… Με την πλέον καλόπιστη διάθεση, το αποτέλεσμα της αντιπολιτευτικής τους έντασης τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ που διεκδικεί τη σκυτάλη δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες… Εκτός και αν η Κυβέρνηση τα κάνει όλα τόσο τέλεια και τους έχει μπλοκάρει…
-Λες ;
-Μπα…
Εύλογα θα μπορούσε να πει κάποιος: Και τι θέλεις ρε φιλαράκι; Να βγουν στα κάγκελα της Βουλής; Να κλείνουν τους δρόμους αλαλάζοντας συνθήματα για την επάρατη Δεξιά; Jamais! Αλλά δεν είναι και δουλειά μου να τους προτείνω λύσεις. Εξ άλλου εκείνοι θέλουν να μας κυβερνήσουν και διεκδικούν την ψήφο μας… Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα είναι τι έχει να προτείνει, ποιο σχέδιο καταθέτει για την ανάπτυξη της χώρας, για την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών της. Με απλά λόγια, αν αυτά που λέει είναι στοιχειωδώς σοβαρά και εφαρμόσιμα και βεβαίως αν έχει το πολιτικό προσωπικό με τη απαραίτητη επάρκεια για να τα υλοποιήσουν. Διότι από συνθήματα χορτάσαμε. Άσε που μας τα έχουν πει, άλλοι και μάλιστα καλύτερα! Και κυρίως πειστικά… Ας ελπίσουμε να μην φτάσει στο σημείο το Γραφείο του Πρωθυπουργού να πατήσει το κουμπί για την δημοσίευση της αγγελίας…!

Υ. Γ. Φίλε Αλέξη Σωτηρόπουλε σου εύχομαι ειλικρινά να έχεις μια ρεαλιστική και εποικοδομητική αντιπολίτευση που δεν θα σε αφήνει σε χλωρό κλαδί! Για το καλό του Βύρωνα που είμαι βέβαιος ότι το θέλεις !!!

Αντώνης Ι. Αντωνόπουλος
aantonopoulos10@gmail.com

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.