Νομοτέλειες… Tου Αντώνη Μακρή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στη Φύση υπάρχουν Νομοτέλειες που επικαθορίζουν τις σχέσεις και τη συμπεριφορά των ανθρώπων.

Στην Κοινωνία και στην Οικονομία, επίσης!

Καθημερινές εξελίξεις, που είναι παράγωγες δομικών διεργασιών και λαμβάνουν χώρα στη σφαίρα της οικονομίας και της πολιτικής, αντανακλούν στο σύνολο των ανθρώπινων σχέσεων!

Ο Κυρίαρχος Καπιταλισμός έχει Νομοτέλειες! Όροι της ύπαρξής του είναι η εκμετάλλευση , η ανισότητα, ο ανταγωνισμός, το κέρδος !

Κοινωνικά φαινόμενα, προβλήματα ή αιτήματα που αναδύονται νομοτελειακά εντός Του ή τα ενσωματώνει αμαχητί διαμέσου των ταξικών εξαρτημένων σχέσεων ανοίγοντας νέες πηγές κερδοφορίας και εκμετάλλευσης ή τα αντιμετωπίζει με ωμή κρατική Βία και με Πολέμους που οδηγούν σε εξαθλίωση.

Λόγω της ανειρήνευτης φύσης Του και των αντιφάσεών Του είναι θνησιγενής, μα ο επιθανάτιος ρόγχος Του αφήνει μια οχλοβοή ασυναρτησίας που καταδεικνύει τραγικά τον κατακερματισμό και την αλλοτρίωση!

Βαθιά ενσωματωμένη στις αξίες και τους κανόνες Του, η πλειοψηφία των ανθρώπων των ασθενέστερων τάξεων αδυνατεί να δώσει πειστικές απαντήσεις για ό,τι κακό της συμβαίνει, και ως θύμα εκφυλιστικών ψευδαισθήσεων επιδίδεται σε κυνήγια μαγισσών, προκαλώντας σύγχυση που καταλήγει σε αδιέξοδα!

Η συζήτηση διεξάγεται με αποσπασματικούς, επιφανειακούς και άστοχους, αντικοινωνικούς (συνήθως ψηφιακούς)τρόπους, μακριά από συλλογικές διαδικασίες, καταλήγοντας σε υστερικές αντιδράσεις ετερόκλητων ατομικοτήτων που αδυνατούν ακόμα και να βρουν το νήμα της σκέψης των!

Οι βουλησιαρχικές θεωρίες των “κοινωνικών κατασκευών”, των υποκειμενικών κανονικοτήτων, η αυτοαναφορικότητα, ο ανορθολογισμός, ο μεταφυσικός ιδεαλισμός, τα ατομικά δικαιώματα , που απορρέουν από το πολιτισμικό Του υπόβαθρο και την κυρίαρχη ιδεολογία Του, διαμορφώνουν ένα άθροισμα ψυχώσεων, μοιρολατρίας, ανεπεξέργαστων πεποιθήσεων, αμορφωσιάς, χυδαίας ιδιοτέλειας, ιδεοληψίας, διάθεσης αποδόμησης και παραίτησης.

Ο Καπιταλισμός αποστρέφεται τη συστηματική μελέτη της Υλικής Αντικειμενικής πραγματικότητας! Η κατανόηση όμως των νόμων της διαλεκτικά, επιστημονικά, με συλλογικό πνεύμα, κοινούς πανανθρώπινους αξιακούς κώδικες, εντιμότητα, και ο πρωταρχικός παράγοντας της ανάγκης για ζωή, είναι αυτές οι δυνάμεις που μπορούν να φωτίσουν τους λαούς του Κόσμου για να δώσουν απαντήσεις και να τσακίσουν τον μηχανισμό που σαν το Κουτί της Πανδώρας γεννοβολάει όλα τα δεινά!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.