ΒΥΡΩΝΑΣ: Γυναίκα απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει προκειμένου να μην της πάρουν το σπίτι (Εικόνες και βιντεο)

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αποτράπηκε προς το παρόν  η έξωση στην οδό Βρυούλων στο Βύρωνα, εξ αιτίας της διαμαρτυρίας   ενεργών πολιτών και συλλογικοτήτων. 

Ανάστατη από το πρωί, -σήμερα Τέταρτη 6 Μαρτίου -η γειτονιά στην οδό Βρυούλων 19 στο Βύρωνα, όταν διαπιστώθηκε ότι άνδρες της αστυνομίας από νωρίς το πρωί ήρθαν για να «επιβλέψουν το χώρο» ώστε ανενόχλητο το «κοράκι»- αγοραστής

να  «παραβιάσει την κλειδαριά του σπιτιού στον  τρίτο όροφο και να γίνει η πράξη της έξωσης, από το δικαστικό επιμελητή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, την ώρα εκείνη βρισκόταν μέσα στο σπίτι η ιδιοκτήτρια, η οποία όταν κατάλαβε ότι παραβιάζουν την κλειδαριά κάλσε σε βοηθεια μέσω facebook.comβγήκε στο μπαλκόνι γύρω στις 11:45 και απειλούσε να πηδήξει στο κενό.


Αμέσως  γείτονες  άρχισαν να φωνάζουν και να ειδοποιούν κόσμο και συλλογικότητες να έρθουν να μπλοκάρουν την έξωση.

Στη συνέχεια ήρθε η πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και ήταν έτοιμοι να παρέμβουν, όχι για να αποτραπεί η έξωση αλλά για να στρώσουν υποστρώματα μήπως πηδήξει η γυναίκα στο κενό.

Όταν άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος το επίδοξο κοράκι- αγοραστής και ο δικαστικός επιμελητής, έφυγαν διακριτικά.

Η παρουσία του κόσμου, η αληλλεγγύη** είχε ως αποτέλεσμα να αναθαρρήσει η γυναίκα, να κάνει βήματα πίσω από το μπαλκόνι και να παραμείνει κλεισμένη στο διαμέρισμα.

Η αστυνομία με γερανό, επιχείρησε να απομακρύνει δυο αυτοκίνητα κάτω από το διαμέρισμα, στο πλάι της πιλοτής της πολυκατοικίας  ώστε η πυροσβεστική να προβεί σε επιχείρηση διάσωσης της κυρίας και να στρώσει στρώματα, δίχτυ και ότι άλλο χρειαζόταν.

Οι συγκεντρωμένοι αντέδρασαν, δεν επέτρεψαν να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα  και ζήτησαν να φύγουν  αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Τότε τα πράγματα ηρέμησαν και η γυναίκα μπήκε στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με τους γείτονες η γυναίκα έχει πάρει δάνειο σε Ελβετικό Φράγκο, το οποίο αποπλήρωνε, αλλά κάποια στιγμή δεν μπορούσε να το αποπληρώνει λόγω οικονομικής αδυναμίας.

Και ενώ υπάρχει εκκρεμοδικία, το ΦΑΝΤ έβγαλε σε πλειστηριασμό το σπίτι για χρέος 40. 000 ευρώ και κάποιο «κοράκι» το κατοχύρωσε.

Δεν είναι πρώτη φορά που στο Βύρωνα η κινητοποίηση ενεργών πολιτών και συλλογικοτήτων απέτρεψαν την έξωση  φτωχών συνανθρώπων μας από το σπίτι τους. Παρόν στην διαμαρτυρία και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σταύρος Τζιορτζιώτης από την Αριστερή Συμπόρευση (Αριστερή  Παρέμβαση & ΡΕΚ)  και ο Βαγγέλης Γείτονας από την λαϊκή συσπείρωση.

Ο αγώνας συνεχίζεται ενάντια στις εξώσεις.

Την Κυριακή 10/3 στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ενάντια στις εξώσεις στην πλατεία του Αγ. Λαζάρου.
* Ακούστε ΕΔΩ  https://www.facebook.com/groups/546934182356684/permalink/2088786824838071   το κάλεσμα για βοήθεια, της γυναίκας που θα της έκαναν έξωση

** Δείτε ΕΔΩ την δήλωση αλληλέγγυου συμπολίτη https://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/1529019/synagermos-ston-vyrona-gynaika-apeilei-na-aftoktonisei-epeidi-tis-kanoun-eksosi-den-paei-allo

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.