Άστρων Ψυθιρίσματα. Του Μιχάλη Κλαδίτη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φίλες και φίλοι μου, ο Μάρτιος του 2024 μας επιφυλάσσει μια έκπληξη με μια Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στους Ιχθύες με συμμετοχή της Αφροδίτης και μια Σεληνιακή έκλειψη στις 25 Μαρτίου, ημέρα Εθνικής Παλιγγενεσίας, στην 5η μοίρα του άξονα Ζυγού – Κριού… Αυτή θα σηματοδοτήσει και τη μετέπειτα ολική ηλιακή που έρχεται στις 8 του Απριλίου να τα αλλάξει και να τα μεταμορφώσει όλα.

 

Κριός

Από τις 11 Μαρτίου θέλει να έχεις τον νου σου στα αδιάκριτα βλέμματα και να μη λες πολλά για τις σχέσεις και την εργασία σου. Η έκλειψη στις 25/3 φέρνει μπροστά ζητήματα σχέσεων.

Ταύρος

Απρόσμενες και άσκοπες ενέργειες στις αρχές του μήνα θέλουν προσοχή γιατί άλλα θα δείχνουν κι άλλα θα βγουν αργότερα. Στην έκλειψη 25/3 δώστε πιο πολύ προσοχή στην υγεία και την συμπεριφορά σας εν γένει.

Δίδυμοι

Με Αφροδίτη ως τις 11/3 και Άρη σε τρίγωνο στον Υδροχόο μέχρι 22/3, θα φρενάρουν την αυστηρή παρουσία του Κρόνου. Η έλλειψη στις 25/3 δίνει ευκαιρία για αναψηλάφηση σε φιλίες και σχέσεις κυρίως με οικογένεια και παιδιά.

Καρκίνος

Από τις 11 του μήνα η Αφροδίτη με την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε καλύτερα. Στις 25/3 με την έκλειψη θέλει προσοχή σε ζητήματα οικογενειακά και επαγγελματικά γιατί φέρνει αναστάτωση.

Λέων

Η Νέα Σελήνη σας δυναμώνει για να διαχειριστείτε οικονομικά, κληρονομικά και περιουσιακά. Η έκλειψη στις 25/3 φέρνει επαφές και αλλαγές σε ότι υπάρχει τώρα στο προσκήνιο.

Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη απέναντι σας οι σχέσεις έχουν την τιμητική τους. Θα δείτε πού υπάρχει θέμα και θα επιλυθούν πολλά. Με τον Δία στο πλευρό σας θα περάσετε και την Έκλειψη στις 25/3 που θα φέρει οικονομικά θέματα για επίλυση.

Ζυγός

Στις αρχές του μήνα θα χρειαστεί να έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε κάποιες ανατροπές και η καλύτερη σχέση θα είναι η συντροφική που θα σταθεί εκεί σε όλα τα προβλήματα. Με την έκλειψη 25/3 θα έρθουν όλα σε μια ισορροπία για εσάς.

Σκορπιός

Μέχρι τις 9/3 θέλει προσοχή σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Με τη Νέα Σελήνη 10/3 έρχεται νέο άτομο στην ζωή σας και σ αυτό βάζει το χεράκι της η Αφροδίτη. Μπαίνοντας κι ο Άρης στις 22/3 στους Ιχθείς, φτιάχνουν οι σχέσεις σας.

Τοξότης

Από την αρχή αυτός ο μήνας θα σας έχει σε μια συνεχή εγρήγορση με επαφές, ταξίδια και συζητήσεις σε έντονους ρυθμούς και απελευθερώνεται η επικοινωνία με την Νέα Σελήνη και με τον Ερμή στον Κριό δίνετε έμφαση στα πεπραγμένα σας. Ενδοοικογενειακή ένταση θα σας απασχολήσει τώρα.

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί προσπάθεια για να φτάσει η πορεία σας να δείξει ότι άξιζε ο σκοπός. Στην αρχή του μήνα θέλει λίγη προσοχή αλλά η έκλειψη στις 25/3 με τις κατάλληλες επαφές και δημόσιες σχέσεις δίνουν λύσεις και ιδέες για τα σχέδιά σας σε θέματα καριέρας και επαγγελματικά.

Υδροχόος

Οι πρώτες μέρες του Μάρτη είναι φωτιά και λάβρα και θέλουν προσοχή. Η Αφροδίτη μέχρι τις 11/3 φέρνει τόλμη και γοητεία. Κι ο δυναμικός Άρης μέχρι τις 22/3 σας ανεβάζει λέβελ και η ενέργεια φαίνεται. Η έκλειψη στις 25/3 σας βάζει σε ατραπό γνώσης κι εστιάζετε σε τρόπους για το πώς να βελτιωθείτε σ’ αυτό.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη πάνω σας, δρομολογεί εξελίξεις και ευνοεί νέα ξεκινήματα. Μετά αναλαμβάνει ο Άρης που σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ο Κρόνος που φρενάρει τον δυναμικό Άρη για να προσγειωθεί στο σωστό δρόμο. Γευτείτε την εποχή με τα καρναβάλια και γλεντήστε. Η ζωή είναι όμορφη τελικά!

Μιχάλης Κλαδίτης
ερευνητής ψυχολογικής αστρολογίας
Για προσωπική συνεδρία: 6980135602

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.