ΒΥΡΩΝΑΣ: Συνεχίζονται οι δράσεις ενάντια στις εξώσεις και για το δικαίωμα στη στέγαση

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Συγκέντρωση στην πλατεία του Αγ. Λαζάρου ενάντια σε εξώσεις, πλειστηριασμούς και αυξημένα νοίκια, για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη στέγαση, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 10/3 στο Βύρωνα.

Το κάλεσμα για την συγκέντρωση έγινε από την “Ανοιχτή Συνάντηση για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην στέγαση στις ανατολικές συνοικίες

Οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αρχικά συγκεντρωθήκαν στην πλατεία Αγ. Λαζάρου  και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στις εξώσεις, μοιράζοντας στους κατοίκους ανακοίνωση για το δικαίωμα στη στέγαση.

Στο Βύρωνα εξ αιτίας των παρεμβάσεων  συλλογικοτήτων και αλληλέγγυων έχουν αποτραπεί προς το παρόν,  εξώσεις από δυο κατοικίες.

Την  Τετάρτη (06/03) στη οδό Βρυούλων στον Βύρωνα, επιχειρήθηκε  έξωση γυναίκας από το σπίτι της. Η απεγνωσμένη ιδιοκτήτρια βγήκε στο μπαλκόνι του 3ου ορόφου και απειλούσε οτι θα πηδήξει στο κενό. Η αστυνομία έφερε γερανό για να απομακρύνει τα παρακαρισμένα αμάξια ώστε να τοποθετηθεί στρώμα διάσωσης απο την πυροσβεστική και να συνεχιστεί η διαδικασία της έξωσης. Οι γείτονες, συλλογικότητες αντέδρασαν, απομακρύνθηκε η αστυνομία και η έξωση προς το παρόν αποτράπηκε. 

Την Τρίτη 12/3 στις 9: 30 στα δικαστήρια στην πρώην σχολή Ευέλπιδων, στο κτήριο 6 αίθουσα 4 θα γίνει το δικαστήριο για το σπίτι της οδού Μικράς Ασίας στο Βύρωνα, που  μέχρι σήμερα έχει αποτραπεί η έξωση ηλικιωμένης γυναίκας.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.