Τέσσερις Δήμοι «υιοθετούν» πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου οι Δήμαρχοι Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης και Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος, συνοδευόμενοι από αντιπροσωπία της επιτροπής αλληλεγγύης πολιτών κάθε Δήμου, επισκέφτηκαν τον Δήμο “Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας” στην Εύβοια και είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Τσαμπουρνιώτη.

Στην αναλυτική ενημέρωση που έκανε ο κ. Τσαμπουρνιώτης περιέγραψε τις συνέπειες από την καταστροφική πυρκαγιά και τις πληγές που άφησε πίσω της καθώς και την αργοπορία που παρουσιάζει η μέριμνα της κεντρικής διοίκησης.

Κατά τη γενική εκτίμηση η συνάντηση αυτή ήταν αφ’ ενός απολύτως αναγκαία και αφ’ ετέρου εξαιρετικά εποικοδομητική δεδομένου ότι αποφασίστηκε ότι κάθε Δήμος θα “υιοθετήσει” και μια πυρόπληκτη κοινότητα. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι οι Δήμοι της Αττικής να συμβάλουν στην ανασυγκρότηση της παραγωγικής δραστηριότητας και της καθημερινής ζωής των κατοίκων των περιοχών που επλήγησαν, κινητοποιώντας όχι μόνο τις διοικητικές τους δυνατότητες αλλά και την κοινωνία κάθε Δήμου της Αττικής, ώστε να αναπτυχθεί η συνείδηση της αδελφοποίησης και της αλληλεγγύης ανάμεσα στους κατοίκους κάθε πόλης. Άλλωστε, όπως έγινε σαφές κατά την επίσκεψη οι συνέπειες από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί στο σύνολο τους.

Ακολούθησαν συναντήσεις των δημάρχων και με τους αντίστοιχους κοινοτάρχες (μετά από την επί τόπου επίσκεψη τους  στις τέσσερεις κοινότητες) και έγινε μια πρώτη καταγραφή των αναγκών.

Ο Δήμος Βύρωνα ανέλαβε να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της κοινότητας Παππάδων, ο Δήμος Αγ. Δημητρίου την κοινότητα Κερασιάς, ο Δήμος Ηλιούπολης την κοινότητα Αχλαδίου, ο Δήμος Καισαριανής την κοινότητα Κοτσικιά.

Οι Δήμαρχοι σε συνεργασία με την επιτροπή αλληλεγγύη πολιτών κάθε δήμου συνεχίζουν από κοινού την κινητοποίηση τους και οργανώνουν πλέον τους τρόπους παροχής βοήθειας, προκειμένου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που ανέλαβαν.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.