Συζήτηση ενημέρωσης στην Άνω Καισαριανή.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Από αυξημένο ενδιαφέρον χαρακτηρίστηκε η συζήτηση ενημέρωσης δημοτών και Δημοτικής Αρχής με ομιλητή τον Δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο στην πλατεία 2ας Μαϊου. Μια συγκέντρωση που εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Δήμου «Η πόλη έχει φωνή – βγαίνουμε στο δρόμο για τα δίκαια αιτήματά μας» που θα κορυφωθεί στις 30 Μαρτίου με λαϊκή συγκέντρωση και πορεία στην κεντρική λεωφόρο.

Στην ομιλία του ο Ηλίας Σταμέλος υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της Δημοτικής Αρχής να διεκδικήσει λύσεις για τους δημότες, μαζί με τους δημότες. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά «απαιτείται αγώνας και η Καισαριανή έχει πείρα τέτοιων διεκδικήσεων. Δεν είναι στο DNA της να περιμένει ό,τι ψίχουλα περισσέψουν από το μεγάλο τραπέζι. Και εμείς αυτή την πείρα θέλουμε να την τιμήσουμε. Εξάλλου ό,τι έγινε στην πόλη μας, κατακτήθηκε με αγώνες. Αυτήν την παρακαταθήκη θα τη συνεχίσουμε μαζί με το λαό, ώστε να ικανοποιηθούν τα δύσκολα αλλά δίκαια αιτήματά μας, κόντρα σε επιλογές που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες μας».

Ο Δήμαρχος Καισαριανής αναφέρθηκε στην αξία αυτών των  συζητήσεων που πραγματοποιούνται στις γειτονιές καθώς η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν βλέπει τους δημότες ως αντίπαλο αλλά ως σύμμαχο. Και κατέληξε: «Εμείς απέναντί σας θα απολογούμαστε για αυτά που κάναμε και για αυτά που δεν κάναμε. Μόνο σε αυτούς που κυβερνάνε δεν θα απολογούμαστε γιατί δεν είμαστε «τα καλά παιδιά». Ο λαός μάς εξέλεξε και σε αυτόν δίνουμε λογαριασμό.

Ακολούθησαν, για αρκετή ώρα, ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους  για μια σειρά από ζητήματα όπως οι ελλείψεις προσωπικού στο Δήμο, το κυκλοφοριακό, αποχετευτικό, απορρίμματα, διαχείριση δημόσιου χώρου, παραβατικότητα κλπ. Απαντήσεις δόθηκαν από το Δήμαρχο αλλά και από Αντιδημάρχους  για θέματα της αρμοδιότητάς τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ 213-2010763 g.t.dimarxou@kessariani.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.