Παιδιά, τα μεγαλύτερα θύματα των πολέμων. Του Δημήτρη Βασιλείου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

  • Από την, δημοσιευμένη στον Τύπο, έκθεση του Ο.Η.Ε. : το τετράμηνο Οκτώβρης 2023 – Φλεβάρης 2024 στη Γάζα σκοτώθηκαν περισσότερα από 12.300 παιδιά, ενώ την τετραετία 2019 – 2022 σκοτώθηκαν 12.193 παιδιά σε όλες τις πολεμικές συρράξεις ανά τον κόσμο.
  • Δείτε, στο παρακάτω βίντεο, την δημόσια ομιλία (2014) του πρώην προέδρου της Ουκρανίας, Πετρό Ποροσένκο, πως αναφέρεται για τα παιδιά των αιτούντων αυτονομία περιοχών του Ντονμπάς.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ged2oprADZY

ΠΟΡΟΣΕΝΚΟΓιατί εμείς θα έχουμε τις δουλειές μας, εκείνοι δεν θα τις έχουν. Θα έχουμε τις συντάξεις μας, εκείνοι όχι. Θα έχουμε περίθαλψη για τα παιδιά, για τον λαό και τους συνταξιούχους, εκείνοι όχι. Τα παιδιά μας θα πάνε στα σχολεία και στα νηπιαγωγεία…… τα δικά τους θα τρυπώσουν στα υπόγεια. Γιατί δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα. Αυτόν τον πόλεμο, έτσι ακριβώς θα τον κερδίσουμε.»

  • Σύμφωνα με μελέτη, που δημοσιεύτηκε (2018) στην ιατρική επιθεώρηση «The Lancet», πέντε εκατομμύρια (5.000.000) παιδιά, ηλικίας μικρότερης των 5 ετών, πέθαναν στην Αφρική από ασθένειες, που μπορούσαν να προληφθούν ή να ιαθούν, από πείνα, από τραύματα και άλλες άμεσες και έμμεσες συνέπειες ένοπλων συρράξεων στην ήπειρο από το 1995 ως το 2015.

Είναι ατελείωτος αυτός ο κατάλογος!

Τα παιδιά, η «συνέχεια» δηλαδή των αντιπάλων, πάντοτε αποτελούν τον πρώτο στόχο!

Κι αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό μόνον των πολεμικών συρράξεων, αλλά όλων των, και κυρίως των κοινωνικών, συγκρούσεων.

Σε μια απόλυτα πολωμένη ταξικά κοινωνία, αυτή του σύγχρονού μας καπιταλισμού, όπου κυριαρχούσα επιδίωξη  και στόχος είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους, μέσω της συνεχώς αυξανόμενης συσσώρευσης του κεφαλαίου, εντείνεται, βαθαίνει και οξύνεται το δίπολο της ανισότητας: στον πόλο του κεφαλαίου έχουμε συσσώρευση πλούτου, ενώ στον πόλο της εργασίας έχουμε συσσώρευση φτώχειας και εξαθλίωσης.

Για την διατήρηση και διεύρυνση αυτής της κατάστασης, αλλά και υπό τον φόβο εξεγέρσεων των γεωμετρικά εξαθλιωνόμενων  μαζών, οι παγκόσμιοι οικονομικοί κολοσσοί και οι «θεσμικοί» εκπρόσωποί τους, παρά τις μεταξύ τους διαμάχες και συγκρούσεις για ένα νέο μοίρασμα του κόσμου, ενωμένοι απεργάζονται πολιτικές και μέτρα με στόχο την απόλυτη χειραγώγηση του «εχθρού».

Το κυρίαρχα προωθούμενο, παγκοσμίως, μέτρο αποτελεί η μείωση του πληθυσμού του πλανήτη μας. Το «μέτρο» αυτό αποτελεί βασικό «αίτημα» και επιδίωξη των ναυαρχίδων του παγκοσμιοποιημένου κεφαλαίου!

  • Το περιβόητο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και ο διαβόητος «αιώνιος», από το 1971, ιδρυτής και Διευθυντής του Κλάους Σβαμπ, με κάθε ευκαιρία προωθούν την δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Επειδή πολλοί λένε ότι αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας, ακούστε το παρακάτω βίντεο:

https://www.olympia.gr/1523791/viral/wef-den-fantazeste-posoi-anthropoi-prepei-na-exontothoyn-gia-na-sothoyme/

  •  Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft, είναι κι αυτός «φανατικός Απόστολος» της αναγκαιότητας μείωσης του πληθυσμού της Γης. Οι εντεταλμένοι λακέδες του, βέβαια, λένε ότι  «… ο Γκέιτς έχει υποστηρίξει την μείωση της πληθυσμιακής ανάπτυξης, όχι του ίδιου του πληθυσμού.»  Όχι Γιάννης, Γιαννάκης δηλαδή!

Εσείς τι καταλαβαίνετε από τα λεγόμενα του Μπιλ Γκέιτς, το 2010;  «Ο κόσμος έχει σήμερα 6,8 δις ανθρώπους, και κατευθύνεται στο να φτάσει έως και τα 9 δις. Τώρα, εάν κάνουμε μια πραγματικά καλή δουλειά ως προς τα νέα εμβόλια, τα συστήματα υγείας, τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε ίσως να μειώσουμε τον αριθμό αυτό κατά 10% ή 15%».

Όπως βλέπετε, ο άνθρωπος είναι πολύ συγκεκριμένος! Επένδυσε και επενδύει σε συγκεκριμένες μεθόδους, όπως τα εμβόλια. Τον Δεκέμβριο του 2020, το Ίδρυμα «Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς» είχε επενδύσει συνολικά 1,75 δις δολάρια στην καταπολέμηση της Covid-19, μέσα από την ανάπτυξη και διανομή εμβολίων, όπως έγινε γνωστό από τους ίδιους.

Αν ψάξετε θα βρείτε κι άλλες τέτοιες «ευαίσθητες ψυχές», που κόπτονται για το καλό μας!

Και μην νομίζετε ότι πρόκειται για κάποια «διεστραμμένα μυαλά». Από τον 18ο αιώνα οι θεωρητικοί του καπιταλισμού, αρχής γενομένης από τον Αιδεσιμότατο Τόμας Ρόμπερτ Μάλθους  (1766 – 1834), μιλούν  για την «αναγκαιότητα» ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού. Ο «Μαλθουσιανισμός»  είναι στο DNA του καπιταλισμού! Δεν είναι τυχαίο ότι, ο ίδιος ο Τ.Ρ. Μάλθους θεωρούσε πως οι πόλεμοι, οι λιμοί, οι αρρώστιες, οι φυσικές καταστροφές αποτελούν «θείο δώρο» για την ανθρωπότητα. Κι όπως βλέπετε όλα αυτά αποτελούν τα πρώτα όπλα στην φαρέτρα και του σύγχρονου καπιταλισμού.

Η υλοποίηση της γενικευμένης πολιτικής για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, πραγματοποιείται συστηματικά και συντεταγμένα με συγκεκριμένα μέτρα, όπως:

  • Πόλεμοι και πολεμικές συγκρούσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, με όποια πρόσφορη αφορμή και αιτία (εθνικές, θρησκευτικές, εδαφικές κ.α. διαφορές), που να καλύπτει όσο γίνεται τον βασικό λόγο: τον πόλεμο μεταξύ των παγκόσμιων κολοσσών για ένα νέο μοίρασμα αγορών, εμπορικών οδών, δικτύων.
  • Η «ξαφνική» εμφάνιση και διάδοση περίεργων και πρωτοεμφανιζόμενων (ούτε σταρ του σινεμά να ήταν!) επιδημιών και ασθενειών, που προκαλούν τεράστιες ανθρώπινες απώλειες και σκορπούν τον τρόμο στους υπόλοιπους. Οι «προσπάθειες» θεραπείας αυτών  των επιδημιών και ασθενειών  οδηγούν σε αύξηση των ανθρώπινων απωλειών. ‘Όπερ και επιζητείτο (απ’ ότι φαίνεται.)
  • Η υποβάθμιση των δημόσιων συστημάτων Υγείας (όπου υπήρχαν) μέσω της ιδιωτικοποίησής τους. Στόχος – υγεία για τα ανώτερα στρώματα των κυρίαρχων τάξεων. Οι υπόλοιποι θα «θυσιαστούν»,  πεθαίνοντας,  για το καλό και την επιβίωση του πλανήτη!
  • Η διεύρυνση και εμβάθυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, αύξηση της φτώχειας και της εξαθλίωσης, που αναπόφευκτα οδηγεί στην αδυναμία τεράστιων μαζών να έχουν ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη με το ίδιο, όπως παραπάνω, αποτέλεσμα.

Παράλληλα, προωθούνται και άλλες πολιτικές , όπως τονίστηκε προηγουμένως, για την απόλυτη χειραγώγηση του «εχθρού». Μια απ’ αυτές  είναι ο περιορισμός της γενικής μόρφωσης και εκπαίδευσης του παγκόσμιου πληθυσμού, ο περιορισμός της πρόσβασης της πλειοψηφίας των ανθρώπων στη γνώση και την πληροφόρηση.

Είναι χαρακτηριστική η δημόσια τοποθέτηση του Γκέρμαν Γκρεφ, επικεφαλής της Sberbank, της μεγαλύτερης τράπεζας της Ρωσίας, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ της Πετρούπολης της Ρωσίας (2012):

«Τι είναι αυτά που λέτε; Με τρομάζετε! Ποια καθολική μόρφωση, ποια καθολική πρόσβαση στη  γνώση και στη πληροφόρηση; Ουσιαστικά προτείνετε να δώσουμε την εξουσία στα χέρια του πληθυσμού (λαού). …Μόλις γίνει αυτό και οι άνθρωποι καταλάβουν (νιώσουν) την ουσία του «εγώ» τους και χειραφετηθούν, τότε το να τους διοικήσεις, δηλαδή να τους χειραγωγήσεις, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να χειραγωγούνται όταν έχουν γνώσεις (μόρφωση).»

Και για να μην νομίζετε ότι είναι κάποια συνωμοσία, δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την ομιλία του.(Στα ρώσικα, βέβαια, αλλά όποιος θέλει να βεβαιωθεί, θα βρει τρόπο).

https://youtu.be/MQ8qMim7eIQ

Είναι συμπτωματικό ή τυχαίο, νομίζετε, το γεγονός της παγκόσμιας «καμπάνιας», εδώ και αρκετά χρόνια, για την προώθηση και τελική επικράτηση των επαγγελματικών δεξιοτήτων,  στη θέση της εκπαίδευσης και γενικής μόρφωσης; Κυβερνήσεις, σχετικοί κρατικοί φορείς, επιχειρηματικοί φορείς, ακόμη και φορείς εργαζομένων, όλοι μιλούν και προπαγανδίζουν το  ότι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι, όλοι πρέπει να αποκτήσουν σύγχρονες δεξιότητες, για να ενταχθούν στην αγορά εργασίας! Κανείς δεν μιλά για την ανάγκη εκπαίδευσης, απόκτησης βασικής μόρφωσης και ουσιαστικής εξειδίκευσης!

Αποκτώντας, λοιπόν, μια ή και δυο επαγγελματικές δεξιότητες, καθίσταται ο εργαζόμενος, στην περίπτωση εύρεσης εργασίας, ένας «χρήσιμος κρίκος» στην παραγωγική αλυσίδα, ένας, όπως λέγεται, «λειτουργικός άνθρωπος», ο οποίος επιτελεί την λειτουργία που άλλοι του έχουν αναθέσει, χωρίς καμμιά ικανότητα και δυνατότητα εκτίμησης – αξιολόγησης της ίδιας του της εργασίας και της θέσης του στην παραγωγική και κοινωνική διαδικασία. Και εξ αυτού εύκολα χειραγωγήσιμος  και ακόμη ευκολότερα εκμεταλλεύσιμος. Όπερ και επιζητείτο (απ’ ότι φαίνεται.)

Η υλοποίηση της γενικευμένης πολιτικής για τον  περιορισμό της γενικής μόρφωσης και εκπαίδευσης, πραγματοποιείται συστηματικά και συντεταγμένα με συγκεκριμένα μέτρα, όπως:

  • Η υποβάθμιση των δημόσιων συστημάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (όπου υπήρχαν) μέσω της ιδιωτικοποίησής τους. Στόχος – παιδεία για τα ανώτερα στρώματα των κυρίαρχων τάξεων. Οι υπόλοιποι θα «βολευτούν» ως «λειτουργικοί άνθρωποι» με μια ή και δυο «σύγχρονες» (ψηφιακές – πράσινες) επαγγελματικές δεξιότητες. Δείτε τι γίνεται στη χώρα μας.
  • Διάλυση των δημόσιων συστημάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης – κατάρτισης και υπαγωγή τους, ως οργανικές μονάδες, στους επιχειρηματικούς ομίλους για την «παραγωγή εργαλειο-ανθρώπων»!
  • Ευθεία διασύνδεση των υφισταμένων εκπαιδευτικών δομών με μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες, προς διευκόλυνση συγκεκριμένων επιχειρηματιών στον τεχνολογικό τους ανταγωνισμό.
  • Υποβάθμιση του επιπέδου του συνόλου της Βασικής – Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας -Εκπαίδευσης.

Όπως γίνεται, εύκολα νομίζω αντιληπτό από τα περιορισμένα (λόγω χώρου), αλλά  ενδεικτικά στοιχεία που παρατέθηκαν, η επίτευξη του ουσιαστικού στόχου των κυρίαρχων τάξεων – η μεγιστοποίηση των κερδών τους – και μέσω, κυρίως,  της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, στοχοποιεί κατά προτεραιότητα τα παιδιά (την «συνέχεια» των αντιπάλων)  και τις γυναίκες (την «παραγωγή» των αντιπάλων).

Κατά συνέπεια, η υπεράσπιση των παιδιών, όπου Γης, αποτελεί, πρέπει να αποτελεί, πρώτο στόχο όλων, όσων ονειρεύονται, προσβλέπουν και αγωνίζονται για μια κοινωνία δίκαιη και ελεύθερη!

Κι ας θυμηθούμε εδώ, τον στίχο του Λευτέρη Παπαδόπουλου:

«… υπερασπίσου το παιδί,

γιατί αν γλυτώσει το παιδί

υπάχει ελπίδα.»,

που τραγούδησε ο Παύλος Σιδηρόπουλος,  στο τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη : «Κάποτε θάρθουν να σου πουν».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.