Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 30/3/2024 ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Δημοτική Αρχή Καισαριανής:

▶ Αρνείται να γίνει το «μακρύ χέρι» της κυβερνητικής πολιτικής και να βάλει περισσότερα χαράτσια στον λαό μας.

▶ Αρνείται να συγκαλύψει την τραγική κατάσταση που επικρατεί, με ευθύνη της κυβέρνη- σης της ΝΔ και της προηγούμενης δημοτικής αρχής (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ).

▶ Δίνει το χέρι στους κατοίκους της πόλης, τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς και τους καλεί σε διεκδίκηση και αγώνα για τα δίκαια αιτήματά τους! Είναι η ώρα να έρθουν στο προ- σκήνιο τα συμφέροντα των πολλών, οι πραγματικές ανάγκες της πόλης μας.

Τι ισχύει με τα οικονομικά του Δήμου;

Ο Δήμος λαμβάνει από τον κρατικό προϋπολογισμό 3,2εκ € ετησίως (ΚΑΠ) για λειτουργικές δαπάνες, όταν μόνο για τη μισθοδοσία χρειάζονται 6,5 εκ/ετησίως! Ήδη ξεκινάμε με ένα χρέος από την προηγούμενη δημοτική αρχή ύψους 1,9εκ€.

▶Η κυβέρνηση

-Παρακρατά από τους θεσμοθετημένους πόρους τα ¾ της ετήσιας χρηματοδότησης του δήμου Καισαριανής, όπως και όλων των δήμων.

-Θεσπίζει επιπρόσθετα νέα άδικα «πράσινα» χαράτσια, όπως το “τέλος ταφής απορριμάτων” που ναι 200.000€ το χρόνο για το Δήμο Καισαριανής, τα οποία καλούμαστε να «ρίξουμε» στις πλάτες ων κατοίκων.

-Με πλήθος εγκυκλίων και ελεγκτικούς μηχανισμούς επιβάλλει στις υπηρεσίες το «κυνήγι» των εωμένων κατοίκων, όπως οι 620 κατασχέσεις που έγιναν παραμονές Χριστουγέννων για οφειλές νω των 500€, με το 60% αυτών να αφορούν χρέη έως 1.000€! Ήδη η τοπική φορολογία είναι 3,5εκ€ και υπερβαίνει αυτά που δίνει ο κρατικός προϋπολογισμός!

Την ίδια ώρα για τους λίγους και εκλεκτούς:

-Θεσπίζει “πλαφόν προστασίας” για τα δημοτικά τέλη σε σούπερ μάρκετ, τράπεζες και ξενοδοχεία, σι που να μην ξεπερνούν το δεκαπλάσιο του απλού οικιακού τιμολόγιου.

-Αφήνει ανενόχλητη την εισφοροδιαφυγή των εταιριών ανακύκλωσης που ξεπερνά τα 23εκ€/έτος.

Τι γίνεται με το προσωπικό του Δήμου;

1 στους 3 εργαζόμενους είναι συμβασιούχος. Για να λειτουργήσει ο Δήμος απαιτούνται τουλάχιστον 400 εργαζόμενοι και σήμερα έχουμε 150 κενά, ενώ μέσα στον επόμενο χρόνο θα συνταξιοδοτηθούν άλλοι 25 εργαζόμενοι.

Ήδη ο δήμος έχει ελάχιστους εργαζόμενους στις πολιτιστικές δομές και κανέναν για τον αθλητισμό. Η τεχνική υπηρεσία έχει μόλις 4 πτυχιούχους μηχανικούς! Σημαντικές παιδαγωγικές δομές λειτουργούν με συμβασιούχους.

▶Η κυβέρνηση

  • αντί να καλύψει τα κενά σε προσωπικό, ψήφισε νόμο (ν. Βορίδη) που απαγορεύει στις δημοτικές αρχές να στηρίξουν συμβασιούχους εργαζόμενους που πάνε στα δικαστήρια και δικαίως ζητούν μονιμοποίηση. Μάλιστα όποια δημοτική αρχή απειθαρχήσει μπορεί να συρθεί στο πειθαρχικό με ποινές έως 6 μήνες αργία, ακόμα και έκπτωση από την ιδιότητα τους, πέρα από τον κίνδυνο καταλογισμού. Έτσι τους επόμενους μήνες μπορεί να έχουμε επιπλέον κενά σε παιδικούς σταθμούς, καθαριότητα, σχολική καθαριότητα και φύλαξη, εργατοτεχνικό προσωπικό.
  • Μάλιστα, κλείνει τα μάτια στα εργατικά ατυχήματα που πυκνώνουν στους ΟΤΑ και τις αιτίες που τα προκαλούν.

Την ίδια ώρα για τα κέρδη των λίγων…

  • δίνει τη δυνατότητα για πανάκριβες συμβάσεις υπηρεσιών και εργολάβους, με τα χρήματα του ελληνικού λαού να σπαταλούνται στις εταιρίες που πλασάρουν μελέτες – φασόν, παρότι οι αντίστοιχες εργασίες θα μπορούσαν να παρέχονται από μόνιμο προσωπικό με λιγότερο κόστος.

Τι γίνεται με το κυκλοφοριακό πρόβλημα;

Καθημερινά, στις ώρες αιχμής, διέρχεται από την πόλη δυσανάλογος όγκος αυτοκινήτων από και προς την είσοδο της Αττικής οδού. Είναι φανερό ότι το επόμενο διάστημα το κυκλοφοριακό πρόβλημα θα επιβαρυνθεί ραγδαία, με την αύξηση των καθημερινών ρύπων και το σαφάρι του parking να είναι ήδη καθημερινότητα.

  • Η εκτέλεση των απαραίτητων έργων για την κατασκευή του ΜΕΤΡΟ γίνεται χωρίς καμία ουσιαστική πρόβλεψη για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας και των βαρέων οχημάτων της εταιρείας, αντίθετα προβλέπεται μεταφορά του τερματικού σταθμού των Τρόλεϊ πάνω στην Εθνικής Αντιστάσεως.
  • Η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου, «της Αττικής Ριβιέρα» είναι το μεγαλύτερο έργο στα Βαλ- κάνια, όμως οι Δήμοι που επηρεάζονται δεν έχουν τροφοδοτηθεί με καμία συγκοινωνιακή μελέτη για τις συνέπειες που θα έχουν στους τοπικούς οδικούς τους άξονες οι σήραγγες στον Υμηττό και οι δρόμοι ταχείας κυκλοφορίας.
  • Στα σχέδια για την «ανάπτυξη» του Υμηττού περιλαμβάνονται μονοπάτια με ξύλινα κιόσκια που κοστίζουν 12500 € το ένα…

Τι γίνεται με τις δημοτικές υποδομές και τα μέσα που διαθέτει ο Δήμος;

Για να συντηρηθούν οι δημοτικές υποδομές δίνονται συνολικά από τον κρατικό προϋπολογισμό 230.000€ (ΚΑΠ επενδυτικών δαπανών) και 65.000€ για τη συντήρηση των σχολικών κτηρίων!

Αυτή η κατάσταση αποτυπώνεται στις ανάγκες του λαού της πόλης…

  • ο οικισμός του Βλητικού Σταθμού στην Άνω Καισαριανή είναι αποκομμένος από το δίκτυο ύδρευσης, το γήπεδο του ΝΗΑΡ ΗΣΤ είναι ερειπωμένο, τα δημοτικά κυλικεία, οι παιδικές χαρές και οι γειτονιές στις παλιές εργατικές κατοικίες είναι εγκαταλελειμμένες στη φθορά του χρόνου, το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης χρειάζεται εκτεταμένες επισκευές, κ.ά.
  • η πόλη είναι εκτεθειμένη στα καιρικά φαινόμενα, καθώς, ο Δήμος δεν διαθέτει μηχάνημα εκχιονισμού, αλάτι ρίχνουν οι εργάτες χειρωνακτικά, η υδροφόρα του Δήμου είναι χαλασμένη και δεν υπάρχουν χρήματα για επισκευή…
  • Στον στόλο των απορριμματοφόρων και των άλλων οχημάτων του δήμου εντοπίζονται σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία τους.
  • Οι καταπατητές του βουνού και των ελεύθερων δημόσιων χώρων (ΜΚΟ με ύποπτο ρόλο και ιδιωτικά συμφέροντα) γίνονται επίσημοι συνομιλητές του ελληνικού δημοσίου.

Την ίδια στιγμή για τους λίγους και τα κέρδη τους…

  • η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει εκπονήσει κανένα πρόγραμμα για την αντισεισμική θωράκιση των δημόσιων κτηρίων, για τα αθλητικά κέντρα της ή για τις υποδομές στην 2χρονη προσχολική αγωγή.
  • η κυβέρνηση δεν προχωρά σε άμεση νομιμοποίηση των σχολικών κτηρίων.
  • 26 δημόσια ακίνητα του Δήμου έχουν δοθεί στο ΤΑΙΠΕΔ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να εξασφαλιστούν τα ματωμένα πλεονάσματα από την πώλησή τους!

Όπως σε όλα τα ζητήματα, έτσι και εδώ υπάρχουν δύο κόσμοι, τελείως διαφορετικοί, που συγκρούονται.

 Υπάρχει η πραγματικότητα για τους πολλούς:

  • Που είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται κατά 40%, τον πληθωρισμό να στερεύει τις τσέπες τους.
  • Των χιλιάδων νέων ανθρώπων που δεν μπορούν να ξεκινήσουν τη ζωή τους.
  • Ενός επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού που μένει αναξιοποίητο.
  • Των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολούμενων που δίνουν το 95% των δημοσίων εσόδων

και η … πραγματικότητα των λίγων:

  • των 25,1δις € κέρδη – ρεκόρ που έβγα- λαν 500 επιχειρηματικοί όμιλοι στην ενέρ- γεια, τα σούπερ μάρκετ κ.ά.
  • των πολεμικών δαπανών που προέρχονται από τις τσέπες του λαού και ξεπερνούν τα 7 δις€.
  • του μεγάλου τουριστικού θαύματος που δεν καταλαβαίνει από περιβαλλοντικούς κα- νόνες και όρια.

Η Δημοτική Αρχή της Καισαριανής έχει διαλέξει πλευρά.

Είμαστε με τους πολλούς και τα συμφέροντά τους!

Διεκδικούμε:

  • Να δοθούν, εδώ και τώρα, ολόκληρη η ετήσια χρηματοδότηση που αναλογεί στον Δήμο Καισαριανής. Κατάργηση του τέλους ταφής απορριμμάτων.
  • Διαγραφή των χρεών των Σχολικών Επιτροπών σε ΕΥΔΑΠ – ΔΕΗ, δωρεάν τιμολόγια για τις ενεργειακές ανάγκες των σχολείων.
  • Κατάργηση του νόμου Βορίδη. Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας, πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων στον Δήμο μας σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε υπηρε- σίας και με την αντίστοιχη κρατική χρηματοδότηση.
  • Επαναλειτουργία ΚΥ Καισαριανής, σχεδιασμός για την ίδρυση κέντρου πρόληψης από τις εξαρτήσεις, μονάδα για τις κακοποιημένες γυναίκες. Πλήρης στελέχωση του Κέντρου Υγείας Παιδιού και της μονάδας συμβουλευτικής ΑμεΑ.
  • Έργα αντιπυρικής προστασίας του ορεινού όγκου του Υμηττού και χρηματοδότηση μελετών για άμεση ένταξη του Βλητικού Σταθμού στο σχέδιο πόλης.
  • Ολοκληρωμένος αντισεισμικός έλεγχος όλων των δημόσιων κτιρίων με ευθύνη του κράτους και της Περιφέρειας.
  • Αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για να στεγαστούν κρίσιμες κοινωνικές δομές όπως η 2χρονη προσχολική αγωγή.
  • Νομοθετική πρωτοβουλία για την άμεση νομιμοποίηση – τακτοποίηση όλων των προσχολικών και σχολικών μονάδων.
  • Σύγχρονα Συνδυασμένα δημόσια και δωρεάν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που να καλύπτουν τις ανάγκες της πόλης. Επανασχεδιασμός της γραμμής του ΗΛΠΑΠ, επανεκκίνηση της τοπικής γραμμής 223. Προκύπτει η ανάγκη για υπογειοποίηση του δρόμου που θα διοχετεύει την κυκλοφορία από το κέντρο της Αθήνας προς την Αττική οδό και το παραλιακό μέτωπο.
  • Πλήρης αναβάθμιση του Πρότυπου Παιδικού Γυμναστηρίου ΝΗΑΡ ΗΣΤ.
  • Τώρα συνολική κυκλοφοριακή και συγκοινωνιακή μελέτη με ευθύνη της Περιφέρειας για ολόκληρο τον Δήμο.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου βγαίνουμε ΟΛΟΙ στον δρόμο, για όλα όσα έχουμε ανάγκη.

ΜAZI, ο λαός της πόλης κι η δημοτική αρχή, έχουμε φωνή πιο δυνατή!

Ξεκινάμε στις 12 μ.μ από τον χώρο των συνεργείων του Δήμου

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.