ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΑΒΑΝΕΛΟ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

αριστερά ο Πάνος Τριγάζης, στη μέση ο Κώστας Δαβανέλος και  δεξιά ο αδελφός του Μπάμπης

Αριστεροί διαφορετικών αποχρώσεων συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία του στο Κοιμητήριο Βύρωνα   την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024  τον  αγωνιστή Κώστα Δαβανέλο, εμβληματική μορφή της Αριστεράς στην περιοχή, που έφυγε το περασμένο Σάββατο από τη ζωή στα 92 του χρόνια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα κατέθεσε στεφάνι, το δε στερνό αντίο απηύθυνε από την ΚΕ του κόμματος ο Πάνος Τριγάζης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας του εκλιπόντος τα τελευταία χρόνια, που του στάθηκε   αγόγγυστα η σύντροφός του Μαρία και τα  δυο τους παιδιά.

«Ο σύντροφος Κώστας Δαβανέλος τόνισε ο Π Τριγάζης έζησε από πρώτο χέρι όλη την διαδρομή της Αριστεράς του τόπου μας, εντασσόμενος στη ΕΔΑ, ιδιαίτερα τη Νεολαία Λαμπράκη, μεταδικτατορικά στο ΚΚΕ Εσωτερικού και τον ΣΥΝ του οποίου διετέλεσε και τοπικός γραμματέας με κορυφαίο  σταθμό τον ΣΥΡΙΖΑ».

Η προδοτική χούντα του 1967-74 τον εκτόπισε στη Γυάρο και τη Λέρο, ενώ τον συνέλαβε εκ νέου μετά το Πολυτεχνείο, φυλακίζοντάς τον στο Μπογιάτι επί ένα μήνα, όπου υπήρξε συγκρατούμενος με τους   Δημήτρη Παρτσαλίδη,  Γ. Τρικαλινό,  Θόδωρο Κατριβάνο και τους νεότερους Νίκο Κιάο και Θανάση Παπαρήγα, μεταξύ πολλών άλλων.

Γεννημένος το 1932 στην Κλεπά Ναυπακτίας, εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος, προσφέροντας τις υπηρεσίες του αμισθί σε όλα τα  Φεστιβάλ της Αυγής- Θούριου. Δεν πρόλαβε να ενταχθεί στην Εθνική Αντίσταση, που μέλος της υπήρξε ο αδελφός του Μπάμπης Δαβανέλος, ο οποίος γλύτωσε την εκτέλεση κυριολεκτικά στο παραπέντε, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο στην διάρκεια του εμφυλίου.

«Όποιο βιβλίο για την ιστορία του  Βύρωνα κι αν ανοίξει κάποιος, επισήμανε ο Πάνος Τριγάζης, θα βρει μια φωτογραφία Βυρωνιωτών στη μεγαλειώδη Β’ Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης με τον Κώστα να κρατά το σχετικό πανό. Την δέσμευση, λοιπόν, που αναλαμβάνουμε ενώπιόν σου σύντροφε Κώστα, με τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη νέα σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα, είναι να εργαστούμε για ένα νέο πλατύ και ενωτικό αντιπολεμικό κίνημα, στο οποίο καθοριστικό ρόλο καλείται να διαδραματίσει η τοπική αυτοδιοίκηση».

Παρέστησαν στην κηδεία το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέλιος Παπάς, ο τέως δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και ο εκ των ιδρυτών του συμμαχικού ΣΥΡΙΖΑ το 2004, ανιψιός του Κώστα, ο δημοσιογράφος Αντώνης Νταβανέλος.

Τέλος, κατά την ταφή, παλαιός σύντροφος τοποθέτησε στο φέρετρο αντίτυπο της Αυγής, την οποία ο Δαβανέλος διάβαζε ως το τέλος.

Πάνος Τριγάζης μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.