ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μεγάλη κινητοποίηση με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής για τις πραγματικές ανάγκες του λαού της πόλης

Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  στην Καισαριανή με σύνθημα «Η πόλη έχει φωνή. Βγαίνουμε στον δρόμο για τα δίκαια αιτήματά μας»!

Με την πρωτοβουλία της  δημοτικής αρχής και τη συμμετοχή μαζικών φορέων, έγινε ένα σημαντικό βήμα στη διεκδίκηση των πραγματικών αναγκών του λαού και της πόλης. Ήταν το αποκορύφωμα μιας πορείας δύο μηνών με συγκεντρώσεις σε όλες τις γειτονιές, με συζήτηση με όλους τους φορείς της πόλης, τους εργαζόμενους του δήμου, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους, όπου ακούστηκαν προβληματισμοί, γνώμες, αιτήματα.

Η δημοτική αρχή αρνείται να γίνει το «μακρύ χέρι» της κυβερνητικής πολιτικής και να βάλει περισσότερα χαράτσια στον λαό της πόλης. Με την κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε και τις πρωτοβουλίες που θα συνεχιστούν, με όλα τα μέσα που διαθέτει, απλώνει το χέρι στους κατοίκους, στα σωματεία, στους μαζικούς φορείς, τη νεολαία καλώντας τους να μη συμβιβαστούν με τη μιζέρια και τις υποσχέσεις.

Οι κάτοικοι της πόλης που συμμετείχαν στη διαδήλωση συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο των συνεργείων του Δήμου στις 12 το μεσημέρι. Με συνθήματα όπως «έχουμε φωνή και είναι δυνατή, για τα παιδιά μας θέλουμε καλύτερη ζωή», «η πόλη φωνάζει να ακουστεί, τα δίκαια αιτήματά της διεκδικεί», αλλά και «Κέντρο Υγείας στην Καισαριανή, κάθε δομή να στελεχωθεί», πορεύτηκαν στη λεωφόρο Εθνικής Αντίστασης. Νέοι και νέες από τη διαδήλωση, κατά τη διάρκειά της, μοίραζαν ενημερωτικό φυλλάδιο με τα αιτήματα της πόλης.

Στις στάσεις που έκανε η πορεία έγιναν παρεμβάσεις από φορείς:

  1. Ο αντιπρόεδρος της Ζ’ ΕΛΜΕ Γιάννης Μοσχονάς τόνισε την ανάγκη για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, δωρεάν εκπαίδευση για όλους τους μαθητές, τον αγώνα ενάντια στην κατηγοριοποίηση σχολείων και μαθητών.
  2. Η Θεοδώρα Δριμάλα, πρόεδρος τού Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης “Ρόζα Ιμβριώτη” ανέδειξε την ανάγκη για δωρεάν ρεύμα, νερό, τηλέφωνο και θέρμανση σε όλα τα σχολεία, διαγραφή των χρεών των σχολείων που στενάζουν κάτω από την ακρίβεια για να μην επαναληφθεί το απαράδεκτο περιστατικό με την απόπειρα διακοπής ρεύματος στο 3ο Δημοτικό Σχολείο.
  3. Η Σταυρούλα Κουφού, αντιπρόεδρος του Μικρασιατικού Συλλόγου χαιρέτισε την πρωτοβουλία και πρόσθεσε την εξασφάλιση της απαραίτητης κρατικής χρηματοδότησης για την ενίσχυση των πολιτιστικών υποδομών του Δήμου και τη στελέχωσή τους με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό.

Στη συνέχεια, η πορεία κατέληξε στην πλατεία του Αγ. Νικολάου, όπου το λόγο πήρε η Βίλκα Συριανού, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου εκφράζοντας την οργή των γονιών, λέγοντας πως είναι ανεπίτρεπτο με τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή τα παιδιά να στοιβάζονται σε «τσίγκινα κουτιά», να μην υπάρχει επαρκές καταρτισμένο προσωπικό και ασφαλή κτίρια για τα παιδιά σε όλες τις βαθμίδες.

Ο Φ. Κυπραίος, πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του Δήμου, στην ομιλία του αποκάλυψε το μέγεθος του προβλήματος της υποστελέχωσης του δήμου, απαιτώντας προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων με αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης.

Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν ο δήμαρχος της πόλης Ηλίας Σταμέλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην υποχρηματοδότηση του δήμου, υπογράμμισε ότι «στον δήμο της Καισαριανής δίνονται ετήσια περίπου 3.200.000 ευρώ από τους ΚΑΠ, όταν μόνο το κόστος μισθοδοσίας ξεπερνά πια τα 6,5 εκατ., και ενώ θα έπρεπε να δίνονται πάνω από 10 εκατομμύρια.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο απαράδεκτο χαράτσι του τέλους ταφής που έχει επιβάλει η ΕΕ, στο δυσθεώρητο χρέος των 1.950.000 ευρώ που άφησε στον δήμο η προηγούμενη δημοτική αρχή, στη με νόμο υποχρέωση των οικονομικών υπηρεσιών των δήμων να προχωρούν σε δεσμεύσεις λογαριασμών και κατασχέσεις για πάνω από 50 ευρώ χρέος προς τον δήμο, ακόμα και σε πλειστηριασμούς κατοικιών για οφειλές πάνω από 500 ευρώ.

Επίσης, κατήγγειλε τις κατευθύνσεις όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά για αύξηση της τοπικής φορολογίας και ανταποδοτικότητα, για να αντικαταστήσουν την κρατική χρηματοδότηση που βρίσκεται σε εξευτελιστικά επίπεδα, αλλά και την εμπορευματοποίηση κάθε παροχής προς τον δημότη, όπως και την επικράτηση της φτηνής, προσωρινής εργασίας σε όλες τις δημοτικές δομές και υπηρεσίες.

Ο Ηλ. Σταμέλος καταλήγοντας πρόσθεσε ότι «θέλουμε να δηλώσουμε και από αυτό το βήμα ότι θα διεκδικήσουμε μαζί με τους κατοίκους όλα όσα δικαιούμαστε, θα σταθούμε στο πλευρό του και για αυτά που δεν είναι αρμοδιότητα του δήμου, αλλά απασχολούν τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας, θα είμαστε αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική και όχι ακόμα ένας δυνάστης στα βάσανα που έχει. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, είμαστε σε καθημερινή επαφή μαζί τους και με τους μαζικούς φορείς της πόλης, θέλουμε να είμαστε και θα είμαστε μαζί στους αγώνες και τις αγωνίες τους».

Συμμετοχές στην κινητοποίηση

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Καισαριανής, το Σωματείο Συνταξιούχων και βοηθηματούχων ΙΚΑ Καισαριανής, το Παράρτημα Καισαριανής της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής, η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Παράρτημα Καισαριανής, η Ζ’ ΕΛΜΕ, ο ΣΑΕΒΕΚ (Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων), ο Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής, το Παράρτημα Καισαριανής – Βύρωνα του ΕΣΥΝ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Νηπιαγωγείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού, του 2ου Δημοτικού και του 3ου Δημοτικού, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ρόζα Ιμβριώτη», η Εθελοντική Δασοπροστασία Δήμου Καισαριανής.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.