4/3 : Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων & Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας. ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με αφορμή τη σημερινή μέρα, ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος δήλωσε:

«Καθημερινά αναδεικνύεται η ανάγκη διαχείρισης του προβλήματος των αδέσποτων ζώων με αποκλειστική ευθύνη κρατικών δομών, με ενιαίο τρόπο πανελλαδικά και με εξασφάλιση από το κράτος όλων των απαιτούμενων πόρων, ανθρώπινων και οικονομικών, για τη διαμόρφωση χώρων, τη στέγαση και λειτουργία καταφυγίων προσωρινής διαμονής αδέσποτων ζώων, με το αντίστοιχο κτηνιατρείο με υποδομές κλινικής   σε επίπεδο δήμου ή ομάδας όμορων δήμων. Γιατί είναι προφανές ότι το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται πάντα με την λογική των γεωγραφικών ορίων των δήμων, καθώς, όπως έχει αποδειχτεί, τα αδέσποτα ζώα δεν έχουν σύνορα και τόπο κατοικίας, οπότε όταν ένας δήμος έχει ένα σχετικά πιο δομημένο πρόγραμμα, αλλά ο διπλανός δήμος δεν έχει, το πρόγραμμα καταρρέει.

Με την ανάληψη της ευθύνης μας ως Δημοτική Αρχή, βρεθήκαμε ενώπιον χρεών και  στον τομέα αυτόν, όπως για την κτηνιατρική φροντίδα ύψους 12.000 ευρώ, και προβήκαμε δίχως δισταγμό σε επέκταση της σύμβασης που είχε λήξει από μήνες για την προστασία των αδέσποτων φίλων μας.

Γι’ αυτό και με τη σύνταξη του προϋπολογισμού, μολονότι δεν υπάρχει χρηματοδότηση από σχετικό Πρόγραμμα, προβλέψαμε δαπάνες που αφορούν στην περίθαλψη των ζώων αλλά και στη δημιουργία υποδομής για την  προσωρινή φιλοξενία αδέσποτων, αυξημένες σχεδόν κατά 100% συγκριτικά με το 2023, συνολικού ύψους 81 χιλιάδων ευρώ.

Ανάμεσά τους: για αμοιβές κτηνιατρικών υπηρεσιών 26.500 ευρώ (15.000 το 2023), για τροφές αδέσποτων 14.000 ευρώ (6.000 το 2023), και για τη διαμόρφωση χώρου φιλοξενίας 30.000 ευρώ (από 0 το 2023).

Εντός του τρέχοντος έτους θα υπάρξουν σχετικές τροποποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.