ΒΥΡΩΝΑΣ: Πραγματοποιήθηκε βίαιη έξωση άνεργης γυναίκας στην οδό Βρυούλων 19 με τη συνδρομή της αστυνομίας (ΦΩΤΟ)

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με την προστασία της αστυνομίας -πάνω από 30 αστυνομικοί- άνδρας με τροχό, που έσπασε την κλειδαριά του διαμερίσματος στον τρίτο όροφο, φορτηγά ιδιωτικής εταιρείας για να πάρουν και να μεταφέρουν όλα τα υπάρχοντα του σπιτιού, εξελίχθηκε σήμερα, από τις 7 το πρωί, η επιχείρηση έξωσης μιας γυναίκας από την κατοικία της.

Πρόκειται για το διαμέρισμα στην οδό Βρυούλων 19 που η προηγούμενη επιχείρηση έξωσης -στις 6 Μαρτίου- είχε αποτραπεί υπό την απειλή της γυναίκας ότι θα έπεφτε στο κενό από το μπαλκόνι και την αλληλεγγύη κατοίκων και συλλογικοτήτων της πόλης.

Φωτο αρχείου: Η γυναίκα έτοιμη να πηδήξει στο κενό από το μπαλκόνι 

Όλα προγραμματισμένα και με σχέδιο όταν πρόκειται για έξωση μίας άνεργης γυναίκας που αδυνατούσε να είναι συνεπής μέχρι τέλους στην αποπληρωμή του δανείου που είχε πάρει με ελβετικό φράγκο από την Eurobank.

Σήμερα όλα ήταν προγραμματισμένα και με σχέδιο, για να πέτυχουν το σκοπό τους και να έχουν αποτέλεσμα.

Η ξαφνική επιχείρηση ξεκίνησε γύρω στις 7 το πρωί με την παρουσία της αστυνομίας. Αποκλείστηκε η οδός Βρυούλων μεταξύ Αρύβου και Νεοπτολέμου, ώστε να μην μπορεί πλησιάσει κανένας και ανενόχλητοι να πραγματοποιήσουν την έξωση.

Αφού απέκλεισαν την πολυκατοικία, παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος στον τρίτο όροφο και μπούκαραν στο σπίτι.

Η γυναίκα απουσίαζε τη στιγμή αυτή από το σπίτι.

Όταν αρχίσαν οι κάτοικοι να αντιλαμβάνονται τι γίνεται, στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση.

Γείτονες ειδοποίησαν ο ένας με τον άλλον, κόσμος και κάτοικοι έσπευσαν για αλληλεγγύη φωνάζοντας συνθήματα και καταγγέλοντας την κυβέρνηση και την αστυνομία.

Η αστυνομία υπερετώντας άνωθεν εντολές και συνεπείς στην αποστολή τους οι αστυνομικοί δεν άφηναν τα πλησιάσει κανένας, ώστε να ολοκληρωθεί η έξωση.

Γυναίκα διαμαρτύρεται στους αστυνομικούς

Το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου στη Βρυούλων 19, που έγινε η έξωση 

Στη συνέχεια οι απεσταλμένοι πάντα με την προστασία της αστυνομίας άρχισαν να κατεβάζουν οικιακές συσκευές, έπιπλα κ.λπ., να τα φορτώνουν σε φορτηγάκια ιδιωτικής εταιρείας, για να τα μεταφέρουν για φύλαξη, πιθανά, σε κάποιο σημείο.

Τα φορτηγά που φόρτωσαν τα πράγματα, ώστε το σπίτι να είναι άδειο και να παραδοθεί στον νέο αγοραστή μετά από πλειστηριασμό

Στη διαμαρτυρία παρόντες ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Βύρωνα Καρακώστας Δημήτρης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Μαυρόπουλος Τάσος και Μαρία Μπικάκη από την ΡΕΚ και την Αριστερή Παρέμβαση.

Ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Καλύβας από τη “Λαϊκή Συσπείρωση” μιλώντας στην διαμαρτυρία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το κράτος προστατεύει τις τράπεζες και έρχεται με την αστυνομία να πάρουν το σπίτι μιας άνεργης γυναίκας… Καθήκον όλων μας να αντισταθούμε. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Τέρμα πια στους εκβιασμούς, εμπόδισε λαέ τους πλειστηριασμούς».

Η επιχείρηση έξωσης κράτησε περίπου τρεις ώρες και ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση των ανδρών της αστυνομίας γύρω στις 10:10πμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο διαμέρισμα με πλειστηριασμό περιήλθε στα χέρια δικηγόρου με πολύ μικρότερο τίμημα από το πόσο που το είχε αγοράσει με δάνειο από τη Eurobank η γυναίκα.

Φωτό: Από την επιχείρηση έξωσης 

Ο αγώνας συνεχίζεται ενάντια στις εξώσεις.

Πηγή: Ρωγμή στην Ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.