ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Μεγάλη επιτυχία για το 36ο Παιδικό-Νεανικό Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βύρωνας, 23.4.2024

Μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα γεμάτη νεανικό ενθουσιασμό, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου η τελετή λήξης του 36ου Παιδικού-Νεανικού Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου).
Το Φεστιβάλ έφερε ως τίτλο το απόφθεγμα του μεγάλου φιλέλληνα ποιητή Λόρδου Βύρωνα «Δεν σου μένει παρά να εύρης ό,τι εγύρευες παντού…». Ήταν αφιερωμένο, άλλωστε, σε εκείνον καθώς φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από τον θάνατό του και 100 χρόνια από την ονοματοδοσία του Δήμου προς τιμήν του.
Ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος κηρύσσοντας την λήξη του 36ου Παιδικού Νεανικού Φεστιβάλ και κηρύσσοντας την έναρξη της προετοιμασίας του 37ου αντίστοιχου δήλωσε σχετικά: “Τελείωσε άλλο ένα παιδικό – νεανικό φεστιβάλ το 36ο με μεγάλη επιτυχία, ο θεσμός αυτός έχει πλέον αποκτήσει ρίζες στις καρδιές μας και διάγει την 4η δεκαετία στην πόλη μας, με την ευκαιρία αυτή συνεχάρη τους συντελεστές πρώτα απ’ όλα τα παιδιά, και έπειτα τους αφανείς ήρωες τους δασκάλους, τους γονείς και τέλος τους εργαζόμενους που χωρίς την συμβολή τους δεν θα γινόταν το φεστιβάλ”.
Στην τελετή λήξης βραβεύτηκαν τα σχολεία και οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων που συμμετείχαν, ενώ η αυλαία έπεσε με τους εκρηκτικούς συναυλιακούς ήχους του συγκροτήματος “Walkman the band”.
Οι βραβεύσεις των σχολείων και των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων που συμμετείχαν στο φετινό φεστιβάλ:
-Ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος βράβευσε το 1ο Δημοτικό Σχολείο. Το βραβείο παρέλαβαν η διευθύντρια Μαρίνα Βερυκίου και η υποδιευθύντριαΑναστασία Αργυροηλιοπούλου για την συμμετοχή του σχολείου με το μιούζικαλ “Ματίλντα”.
-Ο Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης βράβευσε το 5ο Δημοτικό Σχολείο. Το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια Βασιλική Μαλιγιάννη για την συμμετοχή στου σχολείου με τη μουσικοχορευτική παράσταση “Του χορού μαθήματα…2” και με τη θεατρική παράσταση “Όλα τα παιδιά της Γης”.
-Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νεκτάριος Αποστολάκης βράβευσε το 6ο Δημοτικό Σχολείο. Το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια Μαρία Ροζάκη για την συμμετοχή του σχολείου με την θεατρική παράσταση “Το μεγάλο μας τσίρκο” -Β μέρος.
-Ο Επικεφαλής της παράταξης «Βύρωνας Μπροστά» Μίλτος Μπαντής βράβευσε το 8ο Δημοτικό Σχολείο. Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής Αριστείδης Τζιάβας για την συμμετοχή του σχολείου με την θεατρική παράσταση “Το ξύλο βγήκε απ΄τον παράδεισο”.
-Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Θανάσης Κλειάσιος βράβευσε το 9ο Δημοτικό Σχολείο.Το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια Αραβανή Κατερίνα για την συμμετοχη του σχολείου με την θεατρική παράσταση “Ο κύκλος με την κιμωλία”.
-Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Εξυπηρέτησης Πολιτών Βασίλης Πέτσας βράβευσε το 11ο Δημοτικό Σχολείο. Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής Γιώτης Γιώργος για την συμμετοχή του σχολείου με την θεατρική παράσταση “Όλα τα παιδιά της Γης”.
-Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Υποδομών Στέφανος Παπατζίμας βράβευσε το 12ο Δημοτικό Σχολείο. Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής του σχολείου Κοκκίνης Θεόδωρος για την συμμετοχή του σχολείου με την θεατρική παράσταση “Ειρήνη”.
-Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Γιώργος Γκαρμπουνώφ βράβευσε το 3ο Γυμνάσιο Βύρωνα. Το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια του σχολείου Δαμαλά Ελένη για την συμμετοχή του σχολείου με την θεατρική παράσταση “Ένα πτώμα στην βιβλιοθήκη”.
-Η Αντιδήμαρχος βρεφικών και παιδικών σταθμών Μάρω Γκανέτσου βράβευσε το 4ο Γυμνάσιο Βύρωνα. Το βραβείο παρέλαβαν οι υπεύθυνες καθηγήτριες Καραβότα Ευφροσύνη και Βασιλακάκου Ειρήνη για την συμμετοχή του σχολείου με την θεατρική παράσταση “Ρες”.
-Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Τάσος Γιαρλέλης βράβευσε τη θεατρική ομάδα Εφήβων των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων του Δήμου Βύρωνα. Το βραβείο παρέλαβαν οι μαθητές της ομάδας για την συμμετοχή τους με την θεατρική παράσταση “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”.
-Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Συντήρησης Πόλης και Αθλητικών Χώρων Κώστας Στεφανίδης βράβευσε το Γυμνάσιο Καρέα. Το βραβείο παρέλαβε η υποδιευθύντρια Παπαχρήστου Αλεξάνδρα για την συμμετοχή του γυμνασίου με το μουσικό αφιέρωμα στο Μάνο Χατζηδάκι, τη χορευτική παράσταση των παραδοσιακών χορών και τη θεατρική παράσταση “Λίγο Σαίξπηρ παρακαλώ”.
-Η Δημοτική σύμβουλος Ελένη Βιδάλη βράβευσε το 3ο Λυκείο Βύρωνα. Το βραβείο παρέλαβε η υπεύθυνη καθηγήτρια Μάγγου Αφροδίτη για την συμμετοχή του σχολείου με την θεατρική παράσταση “Ο κατά Φαντασίαν ασθενής”.
-Ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άρης Γώγος βράβευσε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Κορδόνης για την συμμετοχή του με τις μουσικές παραστάσεις “Έξι μουσικές ζωγραφιές”, “Ντο ρε μι φα σολ λα σι, παντού υπάρχει μουσική”, “Ο ήλιος ανατέλλει στον Υμηττό ψηλά”. Ακόμη, με την χορογραφία Καράτε και Αυτοάμυνας, την χορευτική παράσταση “Τώρα που στήσανε χορό” & την έκθεση ζωγραφικής.
-Ο Δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Μπόζιαρης βράβευσε το 3ο Δημοτικό Σχολείο. Το βραβείο παρέλαβε η καθηγήτρια Λύρα Σταυρούλα για την συμμετοχή του σχολείου με την θεατρική παράσταση “Τα μαξιλάρια της Ουρανούπολης”.
-Η Δημοτική Σύμβουλος Δάφνη Πηνελόπη βράβευσε τα Εκπαιδευτήρια Σύγχρονη Παιδεία. Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής του σχολείου Βαθειάς Κώστας για την συμμετοχή με την θεατρική παράσταση “Αχ αυτή η εφηβεία” και με αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο “Αποχαιρετισμός”.

-Η Δημοτική Σύμβουλος Δαμαλά Ελένη βράβευσε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου και του 11ου Δημοτικού Σχολείου. Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος Χριστίνα Ματεντζιάδη για την συμμετοχή τους με τη zumba και τη χορογραφία Καράτε και Αυτοάμυνας.
-Ο Δημοτικός σύμβουλος Καλύβας Βασίλης βράβευσε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου και του 7ου Δημοτικού Σχολείου. Το Βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος Ιωάννα Σιδηροπούλου του 6ου Δημοτικού Σχολείου και ο Πρόεδρος Χρήστος Κόρδας του 7ου Δημοτικού Σχολείου για την συμμετοχή των σχολείων τους με τη μουσική παράσταση «Ο ήλιος ανατέλλει στον Υμηττό ψηλά», με τη χορευτική παράσταση «Τώρα που στήσανε χορό», με τη zumba.
Παραβρέθηκαν η δημοτική Σύμβουλος ΘεοφανείαΜαρή και Ιουλία Κιούπη
Ευχαριστούμε θερμά τη Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Βύρωνα.
Ευχαριστούμε όσες και όσους συμμετείχαν στο 36ο Παιδικό και Νεανικό Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.