Παιδιά, ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ. Του Δημήτρη Βασιλείου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

  • Από δημοσιευμένη Έκθεση του Ο.Η.Ε.: το τετράμηνο Οκτώβρης 2023 – Φλεβάρης 2024 στη Γάζα σκοτώθηκαν περισσότερα από 12.300 παιδιά, ενώ την τετραετία 2019 – 2022 σκοτώθηκαν 12.193 παιδιά σε όλες τις πολεμικές  συράξεις  στον κόσμο.
  • Ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας, Πετρό Ποροσένκο, σε δημόσια ομιλία του (2014), αναφερόμενος στα παιδιά των αιτούντων αυτονομία περιοχών του Ντονμπάς έλεγε: «…Θα έχουμε περίθαλψη για τα παιδιά, για τον λαό και τους συνταξιούχους, εκείνοι όχι.Τα παιδιά μας θα πάνε στα σχολεία και στα νηπιαγωγεία…… τα δικά τους θα τρυπώσουν στα υπόγεια. … έτσι ακριβώς θα … κερδίσουμε.»
  • Σύμφωνα με μελέτη (2018 «The Lancet»),  5.000.000 παιδιά, μικρότερα των 5 ετών, πέθαναν στην Αφρική 1995 – 2015, από άμεσες και έμμεσες συνέπειες ένοπλων συρράξεων.

Είναι ατελείωτος αυτός ο κατάλογος!

Τα παιδιά, η «συνέχεια» δηλαδή των αντιπάλων, πάντοτε αποτελούν τον πρώτο στόχο!

Κι αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό μόνον, και κυρίως, των πολεμικών συρράξεων.

Στην απόλυτα πολωμένη, ταξικά, κοινωνία,  του σύγχρονού μας καπιταλισμού, όπου κυρίαρχος στόχος είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους εντείνεται, βαθαίνει και οξύνεται το δίπολο της ανισότητας: στον πόλο του κεφαλαίου έχουμε συσσώρευση πλούτου, ενώ στον πόλο της εργασίας έχουμε συσσώρευση φτώχειας και εξαθλίωσης.

Για την διατήρηση και διεύρυνση αυτής της κατάστασης, αλλά και υπό τον φόβο εξεγέρσεων των γεωμετρικά εξαθλιωνόμενων  μαζών, οι παγκόσμιοι οικονομικοί κολοσσοί και οι «θεσμικοί» εκπρόσωποί τους, απεργάζονται πολιτικές και μέτρα  για  την απόλυτη χειραγώγηση του «εχθρού».

Το κυρίαρχα προωθούμενο, παγκοσμίως, μέτρο αποτελεί η μείωση του πληθυσμού του πλανήτη μας. Το «μέτρο» αυτό αποτελεί βασικό «αίτημα» και επιδίωξη των ναυαρχίδων του παγκοσμιοποιημένου κεφαλαίου!

  • Το περιβόητο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και ο «αιώνιος», ιδρυτής και Διευθυντής του Κλάους Σβαμπ, με κάθε ευκαιρία προωθούν την δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
  • Πρόσφατα, ο σύμβουλος του Κ. Σβαμπ, ισραηλινός Γιουβάλ Χαράρι δήλωνε: «…Βλέπουμε τη δημιουργία μίας νέας μαζικής τάξης αχρήστων ανθρώπων. …το μεγάλο, πολιτικά και οικονομικά, ερώτημα του 21ου αιώνα θα είναι, σε τι χρειαζόμαστε τους ανθρώπους; Ή τουλάχιστον, σε τι χρειαζόμαστε τόσο πολλούς ανθρώπους;»
  • Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, είναι κι αυτός «φανατικός» της αναγκαιότητας μείωσης του πληθυσμού της Γης.

Έλεγε ο Μπιλ Γκέιτς (2010):  «Ο κόσμος έχει σήμερα 6,8 δις ανθρώπους, και … φτάσει έως και τα 9 δις. … εάν κάνουμε … καλή δουλειά ως προς τα νέα εμβόλια, τα συστήματα υγείας, τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε ίσως να μειώσουμε τον αριθμό αυτό κατά 10% ή 15%».

Τον Δεκέμβριο του 2020, το Ίδρυμα Γκέιτς είχε επενδύσει συνολικά 1,75 δις δολάρια στην «καταπολέμηση» της Covid-19, μέσα από την ανάπτυξη και διανομή εμβολίων!!!

Και δεν πρόκειται για «διεστραμμένα μυαλά»! Ο Αιδεσιμότατος Τόμας Ρόμπερτ Μάλθους  (1766 – 1834), μιλούσε  για την «αναγκαιότητα» ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού. Πόλεμοι, λιμοί, αρρώστιες, φυσικές καταστροφές αποτελούν «θείο δώρο» για την ανθρωπότητα κατά τον  Μάλθους. Ο Μαλθουσιανισμός  είναι στο DNA του καπιταλισμού!

Η πολιτική μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, πραγματοποιείται συστηματικά με συγκεκριμένα μέτρα:

  • Πόλεμοι παντού στον πλανήτη, με όποια αφορμή και αιτία που να «εξυπηρετεί» τον πόλεμο μεταξύ των παγκόσμιων κολοσσών για ένα νέο μοίρασμα αγορών, εμπορικών οδών, δικτύων.
  • «Ξαφνική» εμφάνιση και διάδοση επιδημιών και ασθενειών, με τεράστιες ανθρώπινες απώλειες και που σκορπούν τρόμο στους υπόλοιπους. Οι «προσπάθειες» θεραπείας τους αυξάνουν τις ανθρώπινες απώλειες!!!
  • Υποβάθμιση των δημόσιων συστημάτων Υγείας μέσω της ιδιωτικοποίησής τους. Στόχος – υγεία για τα ανώτερα στρώματα των κυρίαρχων τάξεων. Οι υπόλοιποι ας «θυσιαστούν»  για το καλό του πλανήτη!
  • Διεύρυνση και εμβάθυνση των κοινωνικών ανισοτήτων που οδηγούν στην αύξηση της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

Παράλληλα, ο περιορισμός της γενικής μόρφωσης και εκπαίδευσης του παγκόσμιου πληθυσμού και ο περιορισμός πρόσβασης στη γνώση και την πληροφόρηση, συντείνουν στην απόλυτη χειραγώγηση του «εχθρού».

Είναι χαρακτηριστική η δημόσια τοποθέτηση του Γκέρμαν Γκρεφ, επικεφαλής της Sberbank, της μεγαλύτερης τράπεζας της Ρωσίας, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ της Πετρούπολης (2012):

«Τι είναι αυτά που λέτε; …Ποια καθολική μόρφωση, ποια καθολική πρόσβαση στη  γνώση και στη πληροφόρηση; Ουσιαστικά προτείνετε να δώσουμε την εξουσία στα χέρια του πληθυσμού (λαού). …Μόλις γίνει αυτό … το να τους διοικήσεις, δηλαδή να τους χειραγωγήσεις, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να χειραγωγούνται όταν έχουν γνώσεις (μόρφωση).»

Είναι συμπτωματική η παγκόσμια «καμπάνια» Κυβερνήσεων, διεθνών οργανισμών, επιχειρηματιών, ακόμα και φορέων εργαζομένων(!) για την προώθηση των επαγγελματικών δεξιοτήτων; Κανείς δεν μιλά για την ανάγκη εκπαίδευσης, απόκτησης βασικής μόρφωσης και ουσιαστικής εξειδίκευσης!

Αποκτώντας μόνον επαγγελματικές δεξιότητες, ο εργαζόμενος καθίσταται «χρήσιμος κρίκος» στην παραγωγική αλυσίδα, ένας «λειτουργικός άνθρωπος», που επιτελεί την «λειτουργία» που του ανατέθηκε, χωρίς ικανότητα, δυνατότητα εκτίμησης, αξιολόγησης της εργασίας και της θέσης του στην παραγωγική και κοινωνική διαδικασία, δηλαδή  εύκολα χειραγωγήσιμος .

Η πολιτική περιορισμού της γενικής μόρφωσης και εκπαίδευσης, πραγματοποιείται συστηματικά με συγκεκριμένα μέτρα:

  • Υποβάθμιση των δημόσιων συστημάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέσω της ιδιωτικοποίησής τους. Στόχος – παιδεία για τα ανώτερα στρώματα των κυρίαρχων τάξεων.
  • Διάλυση των δημόσιων συστημάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης – κατάρτισης και υπαγωγή τους, ως οργανικές μονάδες των επιχειρηματικών ομίλων για την «παραγωγή εργαλειο-ανθρώπων»!
  • Διασύνδεση υφισταμένων εκπαιδευτικών δομών με μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες, προς διευκόλυνση συγκεκριμένων επιχειρηματιών στον τεχνολογικό τους ανταγωνισμό.
  • Υποβάθμιση του επιπέδου του συνόλου της Βασικής – Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας – Εκπαίδευσης.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από τα ενδεικτικά στοιχεία που παρατέθηκαν, η επίτευξη του ουσιαστικού στόχου των κυρίαρχων τάξεων – η μεγιστοποίηση των κερδών τους–και μέσω, κυρίως,  της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, στοχοποιεί κατά προτεραιότητα τα παιδιά (την «συνέχεια» των αντιπάλων)  και τις γυναίκες (την «παραγωγή» των αντιπάλων).

Κατά συνέπεια, η υπεράσπιση των παιδιών, όπου Γης αποτελεί, πρέπει να αποτελεί, πρώτο στόχο όλων, όσων ονειρεύονται, προσβλέπουν και αγωνίζονται για μια κοινωνία δίκαιη και ελεύθερη!

 «… υπερασπίσου το παιδί,
γιατί αν γλυτώσει το παιδί
υπάρχει ελπίδα.»
Λευτέρης Παπαδόπουλος – Μίκης Θεοδωράκης –  Παύλος Σιδηρόπουλος.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.