Καλή Ανάσταση! (editorial)

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γεια σας φίλοι μας αναγνώστες!

Η ζωή μας συνεχίζει να κυλάει εν μέσω πολέμων που οξύνονται, αντί να βαίνουν προς αποκλιμάκωση. Αυτοί που κερδίζουν απ’ τους πολέμους συνεχίζουν να χρηματοδοτούν τα «πιόνια» τους, ώστε να συνεχίζουν να «ματώνουν» οι λαοί, να σκοτώνονται παιδιά, να συνεχίζονται οι γενοκτονίες και τα κέρδη να ρέουν στα ταμεία τους!

Σπέρνουν τον φόβο σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, χειραγωγούν μυαλά και συνειδήσεις για να μπορούν να υλοποιούν πολιτικές και οικονομικά μέτρα, που οδηγούν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση εκατομμύρια ανθρώπων σ’ όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Δείτε τι γίνεται στη χώρα μας! Περηφανεύονται οι κυβερνώντες για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης και την ίδια στιγμή η ακρίβεια «γονατίζει» τις οικογένειες, οι πλειστηριασμοί και οι εξώσεις φτωχών κι ανήμπορων οικογενειών είναι καθημερινό φαινόμενο, η υγεία και η παιδεία μετατρέπονται σε «είδη πολυτελείας».

Πάνω στα μνήματα των νεκρών του εγκλήματος των Τεμπών «παίζονται» πολιτικά και επιχειρηματικά παιγνίδια, καταρρακώνοντας την ίδια την δημοκρατία και την αξιοπρέπεια των πολιτών.

Σαν «υπάκουος σύμμαχος», η ελληνική κυβέρνηση στέλνει πολεμικά καράβια στην Ερυθρά Θάλασσα και πολεμικό εξοπλισμό στην Ουκρανία, ψηφίζει για την είσοδο του Κόσσοβου στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και μ’ αυτόν τον τρόπο υποσκάπτει την υπόσταση της Κύπρου.

Όλα τούτα κι άλλα πολλά που όλοι μας ζούμε καθημερινά, λίγες μέρες πριν αρχίσουν να μας εύχονται «χρόνια πολλά», «αγάπη», «καλή ανάσταση», «υγεία και ευτυχία», εν όψει των ημερών του Πάσχα, της Ανάστασης και της Πρωτομαγιάς.

Μην τους ακούτε! Υποκριτικές και ψεύτικες είναι οι ευχές τους!

Η ανάσταση του Ιησού, που έδιωξε τους εμπόρους απ’ τον Ναό, που τα ‘βαλε με τους Γραμματείς, του Φαρισαίους και τους κατακτητές Ρωμαίους, ήταν στα χέρια του Πατέρα του.

Η δική μας ανάσταση είναι στα δικά μας χέρια.

Σημ. Ο πίνακας είναι το έργο “Αποθέωση του Αθανασίου Διάκου”, του Κωνσταντίνου Παρθένη

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.