ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ. Του Γιώργου Ζαχαρόπουλου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας υπάρχουν ποδοσφαιρικές ομάδες. Στον Βύρωνα όμως τυχαίνει να έχουμε δύο ιστορικές ομάδες, την Δόξα Βύρωνος και τον Αθηναϊκό που το παιχνίδι μεταξύ τους πάντα προσφέρει συγκινήσεις και προσελκύει τον κόσμο.

Κάπως έτσι ήταν και αυτό το τελευταίο ντέρμπι. Νικήτρια ήταν η Δόξα Βύρωνος, με ένα γκολ στη τελευταία φάση του παιχνιδιού, βάζοντας φωτιά στο γήπεδο της Εργάνης.

Παρόλο που γηπεδούχος ήταν ο Αθηναϊκός, το γήπεδο ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου γεμάτο από φιλάθλους της Δόξας, η οποία είχε και έχει πάντα τον περισσότερο κόσμο στον Βύρωνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ, γνωρίζοντας τι σημασία έχει αυτό το παιχνίδι, όχι τόσο για τους στόχους του πρωταθλήματος, όσο για την πόλη και τους οπαδούς της κάθε ομάδας. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Αθηναϊκός άνοιξε το σκορ με ωραία κομπίνα μετά από εκτέλεση φάουλ. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με έλεγχο του παιχνιδιού από τον Αθηναϊκό, μέχρι που η Δόξα έφτασε τελικά στην ισοφάριση, με την κερκίδα να εκρήγνυται και τους φιλάθλους της Δόξας να πιστεύουν στη μεγάλη ανατροπή. Καθώς το παιχνίδι κυλούσε και οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ της νίκης αλλά όλα έδειχναν πως θα έληγε ισοπαλία. Η ομάδα της Δόξας όμως είχε την απάντηση σχεδόν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, με τον Πλούμη να βγαίνει σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Αθηναϊκού, ο οποίος αποκρούει, όμως για καλή του τύχη η μπάλα επιστρέφει σε αυτόν και με πολύ ωραίο τρόπο κρεμάει τον τερματοφύλακα και τον αμυντικό του Αθηναϊκού. Ο κόσμος της Δόξας πανηγύρισε έντονα αυτή τη νίκη στο ντέρμπι που πάντα έχει ξεχωριστή σημασία για τη  γειτονιά μας.

Με τη νίκη αυτή, η Δόξα σκαρφάλωσε στην 6η θέση, λίγο πίσω από την πρώτη τετράδα, ενώ ο Αθηναϊκός βρίσκεται στη 12η θέση. Όμως λίγη σημασία έχει η βαθμολογία σε παιχνίδια σαν κι αυτά. Κάθε φορά που οι δυο αυτές ομάδες διασταυρώνονται, το πάθος για τη νίκη και την πρωτιά στην πόλη είναι πάνω από κάθε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά η κυανόλευκη θεά είναι αυτή που χαμογέλασε στο τελευταίο λεπτό, με μια ανατροπή που αξίζει σε ένα βυρωνιώτικο ντέρμπι!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.