«Delicato»: Ένα μαγαζί «ταξίδι» για τους λάτρεις του κρασιού και των γεύσεων!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μια όμορφη έκπληξη «έσκασε» μπροστά μας, σε μια τυχαία βόλτα στο ιστορικό κέντρο του Βύρωνα. Κοντά στο Παλιό Δημαρχείο, ένα μικρό μαγαζάκι, με πολύ όμορφη διακόσμηση, ζεστή ατμόσφαιρα και πληθώρα προϊόντων, έδωσε χρώμα και φως σε μια ξεχασμένη, εμπορικά, γωνιά.

Γνωρίσαμε  τον Λευτέρη, τον δημιουργό αυτής της ευχάριστης έκπληξης και μιλήσαμε μαζί του για την επιλογή του να ανοίξει αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό μαγαζί στην πόλη μας.

Δ&Π: Τι ακριβώς είναι το Delicato?

Το Delicato Wine and More είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα του. Ένα κατάστημα ντελικάτο, με κρασιά, κάποια ποτά και πολλά delicatessen προϊόντα που μπορούν να πλαισιώσουν γευστικά το κρασί σας. Δημιουργήσαμε ένα μαγαζί στην περιοχή του Βύρωνα, όπου και μέναμε για 13 χρόνια και αγαπήσαμε, γιατί θέλαμε να παρέχουμε αυτά που εμείς ψάχναμε αλλά δεν βρίσκαμε. Δεν έχουν πια τίποτα να ζηλέψουν οι φίλοι μας του Βύρωνα και των γύρω περιοχών από την αίγλη των αντίστοιχων καταστημάτων σε κέντρο και προάστια.

Δ&Π: Με ποιο σκεπτικό διαλέξατε αυτή τη μικρή γωνιά στη Λεωφόρο Κύπρου;

Το σημείο που στεγάζεται το Delicato είναι στο κέντρο του πιο ιστορικού τριγώνου του Βύρωνα (Ταπητουργείο, Αγορά και Παλιό Δημαρχείο), ακριβώς κάτω από την ζωγραφιά του Λόρδου Byron, που στολίζει τον τοίχο του διπλανού κτηρίου. Θέλαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα «κρυφό» σημείο χαλάρωσης, για να επιλέγουν με χρόνο και ηρεμία αυτό που πραγματικά επιθυμούν και όχι ένα δρόμο πολυσύχναστο που προσθέτει ένταση. Η επιλογή του σημείου, λοιπόν, είναι συνυφασμένη με τη φιλοσοφία μας για την εμπειρία που θέλουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας και για τη σχέση που θέλουμε να αναπτύξουμε μαζί τους.

Δ&Π: Πείτε μας λίγα λόγια για τη φιλοσοφία του μαγαζιού.

Λόγω της ενασχόλησής μου με το κρασί επί 14 συναπτά έτη, ήθελα ένα χώρο όπου θα μπορούσαμε να μοιραστούμε τις απόψεις μας και τις επιλογές μας, με αυτές των πελατών μας. Το delicato δεν είναι μια κάβα, ούτε ένα delicatessen, είναι ένα ταξίδι. Μπορείς να ταξιδέψεις σε γεύσεις, αρώματα και συναισθήματα. Όποιος μας έχει επισκεφτεί ξέρει καλά τι εννοώ. Είναι ένας χώρος φτιαγμένος με πολύ γούστο και αγάπη, για όλα τα βαλάντια. Θα βρείτε κρασιά και τρόφιμα από όλο τον κόσμο, από πολύ οικονομικά μέχρι αρκετά πολυτελή, πάντα με πολύ αγάπη και αξιοπιστία επιλεγμένα. Κυρίως, όμως, είμαστε εδώ για να δώσουμε ιδέες και προτάσεις, να συζητήσουμε με τους πελάτες μας και να διαμορφώσουμε μαζί μια μοναδική κάθε φορά πρόταση.

Δ&Π: Άρα και τα καλάθια δώρων που προτείνετε για τις γιορτές, έχουν αυτό τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, σωστά;

Όπως ήδη ανέφερα, στόχος μας είναι να «χωρέσουμε» ένα μικρό «ταξίδι» σε κάθε καλάθι. Όχι απλά ένα μπουκάλι κρασί και κάποιους ξηρούς καρπούς, όπως συνηθίζεται. Στο Delicato θα βρείτε δικές μας εισαγωγές κρασιού που δεν μπορείτε να δοκιμάσετε πουθενά αλλού και μια μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών, τροφίμων, σνακ, επιδορπίων. Επίσης έχουμε το νούμερο ένα αυθεντικό ιταλικό panettone σε πολλές γεύσεις, για το γιορτινό τραπέζι σας ή των φίλων σας. Αυτή τη φρεσκάδα και τις νέες εμπειρίες ο κόσμος τις αναζητά, και γι’ αυτό, παρότι έχουμε συμπληρώσει μόλις κάποιους μήνες λειτουργίας, ο κόσμος μας έχει ήδη αγκαλιάσει και όσοι μας έχουν επισκεφτεί, ξαναέρχονται.

Δ&Π: Ως νέοι επαγγελματίες, πως βλέπετε μέχρι στιγμής την παρουσία σας στην αγορά του Βύρωνα;

Το όραμά μας είναι να δημιουργηθούν πολλά νέα καταστήματα στην περιοχή μας, από νέους ανθρώπους γεμάτους εικόνες και όρεξη, έτσι ώστε κάποια στιγμή ο Βύρωνας να ζωντανέψει. Ταυτόχρονα,  είναι για εμάς πολύ σημαντικό να δημιουργηθούν δυνατές και πολύ φιλικές συνεργασίες μεταξύ των ανθρώπων αυτών που θα επενδύσουν στη γειτονιά μας.

Δ&Π: Τα μελλοντικά σας σχέδια για το μαγαζί;

Ένας κρυφός μου πόθος θα ήταν στο άμεσο μέλλον να μπορούμε να σερβίρουμε τα προϊόντα μας σε μικρές παρέες και φίλους, στην πρασιά μας. Μπορεί και να τα καταφέρουμε!

>>>Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς:

  • Prosecco για την υποδοχή των καλεσμένων (Lunetta Prosecco Rose _12.00€).
  • Malbec, ροζέ ή κόκκινο (CRIOS Susana Baldo_11.50€). Χώρα: Αργεντινή. Από τα πιο σεβαστά κρασιά της Νότιας Αμερικής και ιδανικό για το γιορτινό τραπέζι.
  • Cabernet Merlot από το Trento της Β.Ιταλίας (4V Rosso Cavit_24.00€). Ένα κρασί με γεμάτο σώμα, αρώματα ξύλου, πιπεριού και σταφίδας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Delicato, wine and more

Λεωφόρος Κύπρου 55, τηλ. 211 420 3454

F: delicatowineandmore

I: delicatowineandmore

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.