Καισαριανή: Εκλογοαπολογιστική συνέλευση Α’ ΚΑΠΗ.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Επιστρέφοντας από τις γιορτές του Πάσχα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Α’ ΚΑΠΗ Καισαριανής, αφιερωμένη στην Ημέρα της Μητέρας.

Η χορωδία υπό τη διεύθυνση της Δώρας Ζαμπέλη παρουσίασε τραγούδια για την Πρωτομαγιά, ενώ το χορευτικό τμήμα υπό την Βούλα Αθηναίου παραδοσιακούς χορούς. Την επιμέλεια του ήχου είχε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαβριλάκης.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόδημος Κατσαρέλης, και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού Κανέλλα Γεωργοπούλου. Επίσης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Όμορφη Πόλη Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καισαριανής» Μπεττίνα Γραφίδου και «Νέα Προοπτική Καισαριανής» Ευγένιος Μαζαράκης. Ακόμη, η Στέλλα Σαρηπαναγιώτου εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα τρίτης ηλικίας, εκ μέρους της «Ενωμένης Καισαριανής» οι δημοτικοί σύμβουλοι Σταυρούλα Καμπάκα και Άννα Παπαραγυιού και από την «Όμορφη Πόλη» ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζαρκαδούλας.

Παραβρέθηκε τέλος αντιπροσωπεία μελών του Β’ ΚΑΠΗ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.