ΠΑΜΒΥΡΩΝΕΙΑ 2024: Αγώνες στίβου σε μη ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σας καλούμε:

Α) Να σφραγίσετε άμεσα το επικίνδυνο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα, και

Β) Να μεριμνήσετε ώστε οι αγώνες στίβου των «Παμβυρωνείων 2024» να διεξαχθούν σε άλλο χώρο και όχι στο Δημοτικό Στάδιο του Βύρωνα, αναφέρει στην αναφορά της προς το  Δήμο Βύρωνα η συλλογικότητα «ΕΝΑΡΓΕΙΑ».

 Φωτο απο  https://vironasipolimas.blogspot.com/2023/04/blog-post_20.html

Διαβάστε το κείμενο της αναφοράς

 ΑΝΑΦΟΡΑ

Της Ένωσης Πολιτών με την ονομασία «Ενάργεια»

ΠΡΟΣ

ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ

Κοινοποίηση προς:

-Δημοτικές Παρατάξεις και Δημοτικούς Συμβούλους

-Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

-Τοπικό Τύπο (Έντυπο και Ηλεκτρονικό)

ΘΕΜΑ: «ΠΑΜΒΥΡΩΝΕΙΑ 2024: Αγώνες στίβου σε μη ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις»

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Αναφορικά με τα «Παμβυρώνεια 2024», πριν από λίγο καιρό, δια του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, ανακοινώνατε τα εξής:

 “Έφτασε ο καιρός για τα «Παμβυρώνεια 2024», τον καθιερωμένο ετήσιο θεσμό του Δήμου Βύρωνα, όπου «μεγάλοι» πρωταγωνιστές είναι οι «μικροί» μαθητές των δημοτικών σχολείων και γυμνασίων του δήμου μας.

 Έναν θεσμό, ο οποίος διεξάγεται κάθε χρόνο με επιτυχία χάρις στην άψογη συνεργασία μεταξύ του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, της ΣΕΦΑΑ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και των καθηγητών φυσικής αγωγής των σχολείων του Βύρωνα.

 Σκοπός των Παμβυρωνείων, είναι η ανάδειξη των φυσικών ικανοτήτων και κινητικών δεξιοτήτων των παιδιών, καθώς και η ένταξη τους στον αθλητισμό γενικότερα.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης αποτελείται από ατομικά και ομαδικά αθλήματα, στα οποία τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν, αξιοποιώντας τις ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας.”

 Σε λίγες μέρες, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα θα διεξαχθούν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι αγώνες στίβου αγοριών και κοριτσιών των δημοτικών σχολείων και γυμνασίων!

 Δρομικοί Αγώνες στίβου σε ένα Δημοτικό Στάδιο στο οποίο ο ελαστικός τάπητας (ταρτάν) βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από αυτήν που είχε περιγραφεί τον Μάρτιο του 2023 σε άρθρο που είχε δημοσιευθεί στην τοπική εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ” (Τεύχος 16) – Ερώτηση με Αρ. Πρωτ.: 6734/23-03-2023 της Ένωσης Πολιτών Ενάργεια -και το οποίο είχε αναδημοσιευτεί την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 από την ιστοσελίδα «Βύρωνας, η πόλη μας», δείτε εδώ το φωτογραφικό υλικό:

Σε εξαθλίωση το Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα

 Για ποιες ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις έγινε λόγος;

Σε αυτό το στίβο θα τρέξουν τα παιδιά; Ρισκάροντας τη σωματική τους ακεραιότητα;

 Εκτός αυτού, σήμερα (Τρίτη 14 Μαΐου) σε νέα αυτοψία που διενεργήσαμε στο Δημοτικό Στάδιο με έκπληξη ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΑΜΕ ότι στο χώρο που λειτουργεί το Γραφείο Προσωπικού υπάρχουν επικίνδυνες ρηγματώσεις στην τοιχοποιία.

 Κατάσταση για την οποία θεωρούμε ότι θα πρέπει κατεπειγόντως να γνωμοδοτήσει το Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αθηναίων.

 Το Δημοτικό Στάδιο, σύμφωνα με τις δηλώσεις που κάνατε τον Φεβρουάριο στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας και πιστεύουμε ότι, παρά την προ ημερών αντικατάσταση των πυροσβεστήρων κλπ, το πρόβλημα αυτό δεν «μπορεί να λυθεί σχετικά γρήγορα, αφού η τοποθέτηση πυρίμαχης πόρτας και άλλων μικροεργασιών είναι χαμηλού κόστους», όπως είχατε αναφέρει!

 Επειδή το να μένουμε απαθείς σε τέτοιες καταστάσεις ή το να τις αποδεχόμαστε «αμάσητες» δεν είναι μέσα στο πλαίσιο της ιδρυτικής μας διακήρυξης,

Και

Επειδή ο αθλητισμός είναι ένας κοινωνικός θεσμός, ο οποίος αντικατοπτρίζει τη δεδομένη κοινωνία και τον πολιτισμό της,

 Για τους λόγους αυτούς Σας καλούμε:

Α) Να σφραγίσετε άμεσα το επικίνδυνο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα, και

Β) Να μεριμνήσετε ώστε οι αγώνες στίβου των «Παμβυρωνείων 2024» να διεξαχθούν σε άλλο χώρο και όχι στο Δημοτικό Στάδιο του Βύρωνα.

 Εναλλακτικά, προτείνουμε όπως άμεσα δεσμεύσετε τον αγωνιστικό χώρο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθήνας (Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας) και όπως μισθώσετε λεωφορεία (πούλμαν) για την μετακίνηση παιδιών και γονέων.

 Με τιμή

Ένωση Πολιτών «Ενάργεια»

14 Μαΐου 2024

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.