ΠΑ.Δ.Ο.Π.: ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΖΕΙΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΑΙΤΕΙΣ!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης (ΠΑ.Δ.Ο.Π.)
OBSERVATORY OF INTERNATIONAL RELATIONS AND GLOBALISATION (PADOP)

Αθήνα,  23 Μαΐου 2024

Τα δύο αυτά συνθήματα ακούστηκαν σήμερα στον τάφο του Γρηγόρη Λαμπράκη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών,  που πολλοί ακτιβιστές της ειρήνης προσήλθαν να τιμήσουν την μνήμη του Μαραθωνοδρόμου της ανθρωπότητας, 61 χρόνια από τη δολοφονία του.

Προσήλθαν στον χώρο με ένα λουλούδι ή ένα κλαδί ελιάς. Δέσποζαν οι σημαίες της ειρήνης και της Παλαιστίνης, το πανό της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας κατά της Βιοχημικής και Πυρηνικής Απειλής, το πανό της Πρωτοβουλίας Ειρήνης και Διεθνούς Αλληλεγγύης Βύρωνα-ΠΕΔΑΒ, δίπλα σε εκείνα του ΠΑΔΟΠ και των Φίλων της Φύσης.

Ποιήματα του Γιάννη Ρίτσου, του Νικηφόρου Βρεττάκου και του κύπριου ποιητή Τεύκρου Ανθία διάβασαν ο Δημήτρης Παπαγιάννης και ο Θανάσης Γιαπιτζάκης, παρόντος του αντιδημάρχου Αθηναίων Γιώργου Γιάνναρου και της αντιδημάρχου Ζωγράφου Ράνιας Νενεδάκη.

Το ΠΑΔΟΠ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Πάνος Τριγάζης, ο οποίος στην σύντομη παρέμβασή του αναφέρθηκε στην επικαιρότητα του ειρηνιστικού μηνύματος.  Τους «Φίλους της Φύσης» εκπροσώπησε ο πρόεδρος Κώστας Φωτεινάκης και τον ελληνικό κλάδος της IPPNW η πρόεδρος Μαρία Αρβανίτη Σωτηροπούλου.

Παρέστη από την Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η Μαρία Τζωρακάκη  και από την Νομαρχιακή Α’ Αθήνας η υπεύθυνη Πολιτισμού Ελένη Βασιλοπούλου. Τέλος την κοινότητα Μπαγκλαντές στην Αθήνα εκπροσώπησε ο Σαχίν Ταλουκντέρ.

Υ.Γ. Ενώ ήμαστε γύρω από το μνήμα του Γρηγόρη Λαμπράκη, τιμώντας τα 61 χρόνια από τη δολοφονία του, ο Δημήτρης Παπαγιάννης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ιάκωβος Καμπανέλλης» και γνωστός ειρηνοδρόμος,  μας ενημέρωσε για τον θάνατο του  Γιώργου Λαμπράκη, γιού του Μαραθωνοδρόμου της Ειρήνης. Το κακό μαντάτο ήρθε από την Ειρήνη Λαμπράκη, κόρη του Γιώργου.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Άλκης Φαρμάκης
τηλ: 6974-339.379  e-mail: alkis_2481@hotmail.com  

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.