Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Βύρωνα, Τετάρτη 29 Μαΐου (με τηλεφωνικό ραντεβού)

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βύρωνας, 23.5.2024

Ο Δήμος μας συνεχίζει τις προσπάθειες για την υποστήριξη της κοινότητας και την προώθηση της αλληλεγγύης, διοργανώνοντας μια ειδική εκδήλωση αιμοδοσίας σε συνεργασία με το νοσοκομείο Γ.Ν.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Α.Π.Η Αγίας Τριάδας, στη διεύθυνση Βουτζά 73 & Φλέμινγκ (Εντευκτήριο Προσκόπων) την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 και ώρες 9:00π.μ. – 14:00μ.μ.

Για να κλείσετε ραντεβού για την αιμοδοσία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Υγείας στα τηλέφωνα 210-7651583 και 210-7652588 καθημερινά (8:00π.μ.- 14:00μ.μ.).

Με αυτόν τον τρόπο, θα διασφαλιστεί η αποφυγή συνωστισμού και θα διατηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις για την προστασία της υγείας όλων των αιμοδοτών και των εργαζομένων στην αιμοδοσία.

Για να προσφέρετε αίμα, χρειάζεται:

  1. Να είστε υγιείς και να μην παρουσιάζετε συμπτώματα ασθενείας
  2. Να είστε ανάμεσα στις ηλικίες 18-65 ετών
  3. Να έχετε πάρει ένα ελαφρύ γεύμα 3-4 ώρες πριν την αιμοδοσία
  4. Να έχετε πιει 2-3 ποτήρια νερό ή χυμό
  5. Να έχετε κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες
  6. Να μην έχετε τατουάζ ή piercing τους τελευταίους 6 μήνες
  7. Να μην έχετε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τους τελευταία 6 μήνες ή σε οποιαδήποτε θεραπευτική αγωγή που να σας καθιστά μη κατάλληλο για αιμοδοσία.

Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ, και την ταυτότητα εθελοντή αιμοδότη σας ( αν έχετε αιμοδοτήσει στο παρελθόν).

Εν όψει των επικείμενων διακοπών και της καλοκαιρινής περιόδου, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η εθελοντική αιμοδοσία παραμένει ένας σημαντικός τρόπος να προσφέρετε αγάπη και υποστήριξη σε εκείνους που το χρειάζονται. Οι ανάγκες για αίμα δεν κάνουν διακοπές.

Ας ενωθούμε ως κοινότητα προκειμένου να βοηθήσουμε όσους χρειάζονται.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.