ΛΑ.ΣΥ Βύρωνα: Ανακοίνωση για την αύξηση κατά 40% του αντίτιμου του Θερινού Προγράμματος Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20 Μάϊου συζητήθηκε ο καθορισμός του αντίτιμου  για το θερινό πρόγραμμα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης.

Τί εισηγήθηκε όμως η -εκλεκτή του ΠΑΣΟΚ- Δημοτική Αρχή του κ. Σωτηρόπουλου; Την αύξηση του αντίτιμου από τα 50 στα 70 ευρώ για κάθε περίοδο, δηλαδή κατά 40% για το κάθε παιδί!

Σε συνθήκες που η πλειοψηφία των Βυρωνιωτών έρχεται αντιμέτωπη με την ακρίβεια που σαρώνει, με τους υπέρογκους λογαριασμούς στα τιμολόγια της ενέργειας, με τους μισθούς να εξανεμίζονται στα μισά του μήνα κ.ά. η Δημοτική Αρχή της πόλης φροντίζει να προσθέσει ένα ακόμα εμπόδιο για τη συμμετοχή στα θερινά camp των παιδιών των λαϊκών οικογενειών, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα την ανταποδοτικότητα βαδίζοντας και σε αυτό το θέμα στα χνάρια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του κ. Κατωπόδη.

Δεδομένα, σε μια τέτοια πρακτική, βρήκε σύμφωνη και την -εκλεκτή της ΝΔ- παράταξη του κ. Μπαντή που έκανε λόγο για «μικρή αύξηση που γίνεται».

Μάλιστα, σε παρέμβαση που έγινε για την μη πρόνοια για απαλλαγή από το αντίτιμο σε ευάλωτες κατηγορίες συνδημοτών μας, όπως παιδιά άνεργων οικογενειών, δικαιούχων του ΚΕΑ κ.ά. ενημερωθήκαμε ότι «η πρόσκληση για το camp αφορά εργαζόμενους γονείς»(!), λες και τα παιδιά των υπολοίπων δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όπως και ότι από το συγκεκριμένο πρόγραμμα «ο δήμος δε θα βγάλει κανένα κέρδος»(!), λες και ο δήμος είναι επιχείρηση για να βγάζει κέρδη.

Για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή με τέτοιους τρόπους συμβάλλει στην απαξίωση του κοινωνικό χαρακτήρα τέτοιων προγραμμάτων μεταφέροντας το κόστος στις πλάτες των  δημοτών.

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατά τη συζήτηση του θέματος ανέδειξε την απαράδεκτη αύξηση και τις συνέπειες που θα έχει καθώς και την ανάγκη να υπάρξει πρόβλεψη για τη συμμετοχή παιδιών των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Υπογράμμισε τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο δήμο εξαιτίας της υποχρηματοδότησης αλλά και της έλλειψης προσωπικού, όπως καθηγητών φυσικής αγωγής που στα συγκεκριμένα προγράμματα προσλαμβάνονται με συμβάσεις 2 μηνών, ίσα-ίσα για τη λειτουργία των προγραμμάτων με το κόστος της μισθοδοσίας τους να πληρώνεται από τους γονείς.

22-5-2024

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.