Εξομολόγηση ενός παμφάγου. Του Αντώνη Μακρή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μεγάλο Σάββατο στο χωριό ένα αγροτικό ημιφορτηγό περνάει γκαζωμένο γεμάτο σφάγεια, ασφαλώς για την Κυριακή του Πάσχα. Από πίσω του έχουν δεμένο ένα πολύ μικρό αρνάκι το οποίο και σέρνουν ζωντανό!!!

Όλοι προετοιμάζονται για, το μεγάλο φαγοπότι.

Η Βαρβαρότητα εκδηλώνεται προς πάσα κατεύθυνση, με καθημερινές πράξεις που γίνονται συνήθεια και ερμηνεύονται ως φυσιολογικές!

Ζώα παράγονται μαζικά σε εργοστάσια και το σώμα τους διαμορφώνεται σύμφωνα με βιομηχανικές ανάγκες. Η ποιότητα και η διάρκεια της ζωής τους καθορίζεται από τα κέρδη και τις ζημιές των εταιρειών.

Η βιομηχανία δεν έχει κίνητρο την εχθρότητα αλλά την αδιαφορία με την ψευδαίσθηση ότι τα ζώα δεν διαφέρουν από τις μηχανές, είναι «Χρήσιμα Εργαλεία». Πολλαπλές έρευνές όμως μας διαβεβαιώνουν για το αντίθετο.

Κάποτε χώρισαν πιθηκάκια από τις μητέρες μετά τον τοκετό. Απομονώθηκαν σε κλουβιά και μεγάλωσαν με δύο κούκλες.     Η μια ήταν από σύρμα με ένα μπιμπερό όπου το βρέφος θήλαζε, η άλλη έμοιαζε με πραγματικό πίθηκο, αλλά δεν πρόσφερε τροφή, όμως τα μωρά έδειχναν έντονη προτίμηση για την μητέρα που δεν ήταν τροφός αλλά τους έμοιαζε, και πέρναγαν χρόνο μαζί της. Τοποθέτησαν έναν λαμπτήρα στην συρμάτινη μητέρα η οποία τώρα εξέπεμπε και ζέστη, μάταια, τα βρέφη συνέχισαν να προτιμούν την άλλη που τους έμοιαζε. Μεγαλώνοντας είχαν συναισθηματικές διαταραχές, ας μην είχε λείψει η τροφή.  Δεν εντάχθηκαν στις κοινωνίες πιθήκων και εμφάνιζαν ιδιαίτερη επιθετικότητα.

Το συμπέρασμα αναπόφευκτο, οι πίθηκοι έχουν ανάγκες και επιθυμίες πέρα από τις υλικές που πρέπει να καλυφθούν. Ψυχικές και συναισθηματικές!

Μετέπειτα, πολυάριθμες έρευνες έδειξαν ότι αυτό ισχύει για θηλαστικά και πουλιά.

Μολονότι ανοίγει μια συζήτηση για το εάν έχουμε κάποιο «ιερό προνόμιο» που να δίνει κάποιο «ηθικό πλεονέκτημα», επίσης εάν η αναγκαία πρωτεΐνη βρίσκεται σε διατροφικές πηγές αναίμακτες, και κυρίως ότι αυτή η ασυδοσία συνδέεται άρρηκτα με την καταστροφή του Βιοκλίματος και τον έκτο μαζικό αφανισμό, πορευόμαστε σταθερά εγκλωβισμένοι σε έναν κύκλο αδηφαγίας και κυριαρχίας απέναντι σε ότι μας περιβάλλει!

Σήμερα συνεχίζουν τα ζώα να υφίστανται άθλιες συνθήκες στη βιομηχανία, στην επαρχία ή στην φθίνουσα άγρια ζωή. Σε πολλές περιπτώσεις  με ακραία σαδιστική συμπεριφορά.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.